Home

3 токена, изградени на Етериум, готови за ръст: Топ предложения за експлозивни печалби

15.06.2024 17:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 токена, изградени на Етериум, готови за ръст: Топ предложения за експлозивни печалби

Три токена на Етериум - RCO Finance (RCOF), SCOTTY и Notcoin (NOT) - привлякоха вниманието на анализаторите и търговците в екосистемата.

Тези проекти предлагат уникални предложения за стойност и потенциални значителни печалби през следващите години.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В тази статия може да разгледате тези токени на Етериум, готови за експлозивен растеж и вълнуващи възможности за инвеститорите в областта на децентрализираните финанси (DeFi).

RCO Finance (RCOF): Революция в DeFi сектора с помощта на AI

RCO Finance (RCOF) е визионерска DeFi платформа в мрежата на Етериум, която преработва инвестициите на крипто пазара. Тя е подкрепена от технологии за изкуствен интелект (AI) и машинно обучение, предоставяйки на потребителите ефективни инструменти и финансови услуги.

Токенът RCOF е гръбнакът на платформата, който позволява сделки с повече от 120,000 международни актива. Притежателите на този токен, изграден на Етериум получават награди за притежание на токени, минимални такси за транзакции и възможност да допринасят за вземането на решения в платформата.

RCO Finance предоставя на своите потребители глобална дебитна карта, която им позволява да харчат криптовалутите си и да теглят фиатни пари навсякъде по света. Това революционно съчетание на финанси и DeFi извежда използването на криптовалути на следващото ниво на простота и функционалност.

Нещо повече, предварителните деривативни предложения (PreDO) на RCO Finance предоставят на инвеститорите начален опит в доходоносния свят на търговията с деривативи, като им позволяват да се хеджират срещу волатилността на пазара и да се възползват от бъдещите движения на цените.

Със своята стабилна инфраструктура и подход, ръководен от общността, RCOF гарантира сигурност и прозрачност, като дава възможност за независими редакции на интелигентни договори от Fireblocks.

Scotty The AI (SCOTTY): Демократизиране на криптографския AI

SCOTTY е базирана на изкуствен интелект, самоподдържаща се децентрализирана крипто екосистема, изградена на Етериум, която представлява интерес за инвеститорите и ентусиастите на крипто пазара. Тя осигурява търговия с крипто AI, анализ на пазара на криптовалути и актуална информация за DeFi.

Ценовото представяне на SCOTTY, което понастоящем е с над 60% над най-ниската стойност за всички времена, е силно в сравнение с неговите конкуренти.

Със силната си общност, иновативната технология и нарастващото търсене на преживявания, базирани на метавселена, SCOTTY може да придобие нужните качества за да реализира експлозивен растеж през следващите години.

Notcoin (NOT): Функционален DeFi токен

Notcoin (NOT) е уникален функционален токен, изграден на Ethereum, създаден да работи извън традиционните рамки на пазара на криптовалути. За разлика от криптовалутите, които се фокусират върху децентрализирани пари или смарт договори, Notcoin е предимно токен за комунални услуги за специфични онлайн платформи.

Растежът на Notcoin изглежда неизбежен, както се вижда от неотдавнашното му представяне според данните на Coingecko. Най-ниската цена за Notcoin (NOT) е $0.004611, регистрирана на 24 май 2024 г. (преди около 20 дни). За сравнение, текущата цена е с 82% по-висока от най-ниската за всички времена, като обемът на търговията е $959 милиона.

Тази повишена търговска активност и пазарна капитализация са силни показатели за потенциала за растеж на Notcoin и способността му да продължи да привлича инвеститори и бъдещи потребители на токена Етериум.

Защо RCO Finance може да е по-интересен избор за инвестиция

Позицията на RCO Finance в пазарните резултати се подкрепя от иновативния й подход за интегриране на изкуствения интелект и машинното обучение (ML) с DeFi. Платформата позволява на инвеститорите да търгуват с активи от реалния свят без пристрастия и грешки на човешки посредници.

Робосъветникът на платформата е инструмент, базиран на изкуствен интелект, който предлага инвестиционни стратегии и прогнозира реакцията на фондовия пазар, като помага на потребителите да вземат правилни решения. За разлика от други платформи, RCO Finance предоставя услуги по вземане и отпускане на заеми при относително по-ниски лихвени такси, което улеснява достъпа до капитал.
Инвеститорите могат също така да използват ливъридж до 50Х и да получат достъп до спот Биткойн и Етериум ETF без изисквания преминаване през процеси за опознаване на клиента (KYC).

Усъвършенстваните инструменти за търговия и автоматизираното правене на пазари позволяват на инвеститорите да се възползват от пазарните данни в реално време, докато децентрализираната търговия с деривати открива възможности в областта на опциите, фючърсите и суаповете.

Инвестирайте в RCO Finance за потенциални печалби

RCO Finance дава възможност за лесна търговия с минимални рискове чрез своя усъвършенстван крипто AI робо съветник. Първият етап на предварителна продажба на токени RCOF привлече много инвеститори, като бяха продадени над 22 милиона токена.

Разработчиците смятат, че този Етериум токен може да се изстреля нагоре, предлагайки над 3,000% възвръщаемост, с очаквана цена на листване между $0.4 и $0.6. Инвестирането в RCOF сега може да доведе до значителни печалби с разрастването на платформата.

Възползвайте се от този шанс да се присъедините към задвижваната от изкуствен интелект DeFi революция с RCO Finance.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете сайта на предпродажбата на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

WienerAI на прага на своето листване. Анализатори го поставят на едно ниво със Solana, но над Floki & Brett

WienerAI се разпродава след по-малко от 12 дена, което може да го изстреля в други високи, а някои предсказват, че може да се окаже също толкова потенциален, колкото и Solana, с една разлика – $SOL вече реализира големи печалби.

20.07.2024 16:00 3мин. четене

RWA или меме монети? Тези нови криптовалути могат да надминат пазара

Крипто пазарът се намира в затишие пред бурята, в очакване на следващия голям бичи поход. Алткойните останаха на атрактивни входни точки, но показват искри на живот, готови да скочат във всеки един момент.

20.07.2024 13:30 4мин. четене

Едни от най-добрите алткойни с потенциал за печалби през първата седмица на август

В момента крипто пазарът остава спокоен, в очакване на очакваната бича серия. Въпреки това спокойствие, много алткойни представляват добра точка за влизане, но вече показват признаци на потенциален експлозивен растеж.

20.07.2024 13:00 4мин. четене

ChatGPT прави прогнози за XRP, CYBRO и Cardano

Крипто пазарът изглежда спокоен в навечерието на очаквания бичи цикъл. Много трейдъри следят отблизо алткойните, които остават на обещаващи входни точки въпреки постепенното си поскъпване.

20.07.2024 12:20 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.