НАЧАЛО Прессъобщения

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

09.12.2023 13:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

Въпреки че се различават в много аспекти, тези две компании са подготвени да доминират в пространството за търговия с криптовалути на дребно през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Но защо това е така? Какво ги отличава от техните конкуренти и ги кара да се открояват като потенциални лидери в индустрията? Нека да разгледаме.

1. Удобни за потребителя платформи с разнообразни предложения

eToro

Известна със своите функции за социална търговия, eToro се е наложила като платформа, достъпна за трейдъри от всички нива на опит. Нейният удобен за потребителя интерфейс опростява процеса на търговия, като улеснява инвеститорите на дребно да купуват, продават и държат различни криптовалути.

Pullix

Pullix, от друга страна, използва силата на блокчейн технологията, за да предложи сигурна и прозрачна платформа за търговия и инвестиране в криптовалути. Тя също така може да се похвали с интуитивен интерфейс, който позволява на начинаещите да се ориентират в разнообразна гама от дигитални активи.

2. Отличителни функции, съобразени с инвеститорите на дребно

eToro

eToro предлага редица функции, съобразени с инвеститорите на дребно, включително виртуална търговска сметка, в която потребителите могат да практикуват търговия без финансов риск. Платформата ѝ предоставя и обширни образователни ресурси, като гарантира, че потребителите са добре информирани за решенията за търговия. Този фокус върху образованието и управлението на риска е от решаващо значение за привличането и задържането на търговци на дребно.

Pullix

Pullix въвежда уникални функции, като например стейкинг на вноски за ликвиден маркет мейкинг, което позволява на потребителите да получават пасивен доход. Тази функция, в съчетание с потенциала за нарастване на капитала чрез поскъпване на родния токен PLX, превръща Pullix в привлекателна платформа за инвеститори на дребно, които търсят активни и пасивни инвестиционни възможности.

3. Съответствие с нормативната уредба и сигурност

eToro

eToro се е утвърдила като надеждна платформа, като се придържа към регулаторните стандарти в различни юрисдикции. Това съответствие осигурява ниво на сигурност и надеждност, което е от решаващо значение за инвеститорите на дребно, загрижени за легитимността и сигурността на своите инвестиции.

Pullix

По същия начин Pullix набляга силно на регулаторното съответствие и сигурността. След обвинителния акт на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ срещу Binance, ангажиментът на Pullix към спазването на нормативните изисквания и сигурността е основен аргумент за инвеститорите на дребно.

Заключение

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, платформите, които предлагат удобни за ползване интерфейси, уникални функции, съобразени с инвеститорите на дребно, и силен ангажимент за спазване на регулаторните изисквания и сигурност, са добре позиционирани за успех.

Струва си също така да се спомене, че Pullix провежда събитие за предварителна продажба на токени с отстъпка, за да създаде силна общност от ранни инвеститори, потребители и поддръжници. Това събитие също така е шанс да се купят PLX токени на ниската цена от $0.04, което го прави привлекателна възможност за инвеститори на дребно, които искат да влязат в началния етап на една обещаваща платформа.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.