Home

3 от най-добрите токена, изградени на Етериум, с които потенциално можете да се превърнете в крипто милионер през 2024 г.

16.06.2024 17:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 от най-добрите токена, изградени на Етериум, с които потенциално можете да се превърнете в крипто милионер през 2024 г.

Етериум токените отбелязаха огромен ръст на крипто пазара поради неотдавнашното съобщение относно частичното одобрение за спот Етериум ETF.

Крипто анализаторите очакват Етериум и всички свързани токени да демонстрират поразителен растеж в рамките на няколко месеца. Подобни постижения принудиха крипто инвеститорите да търсят обещаващи токени, работещи в мрежата на Етериум.

1. RCO Finance (RCOF)

RCO Finance е уникална, крипто AI децентрализирана платформа (DeFi) за търговия, която потенциално може да трансформира крипто пространството.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Използвайки изкуствен интелект и машинно обучение, RCOF подпомага клиентите при вземането на бързи инвестиционни решения и автоматизира инвестиционните процедури.

Чрез своя роден Етериум токен, RCOF, платформата предлага много функции, включително търговия с реални активи, пасивни доходи в тримесечни дивиденти и многостепенни подаръци в зависимост от притежавания токен. Токенът също така осигурява на платформата растеж чрез гласуване на протоколи.

Предварителната продажба на този токен в момента е в ход, като цената му е $0.0127 за токена. С продадени над 24 милиона токена и събрани над $300,000 този токен предизвика значителено вълнение. Ранните инвеститори могат да се радват на обещанията за висока възвръщаемост на инвестициите (ROI), с потенциални печалби до 3,000%.

Uniswap (UNI)

Uniswap е DEX протокол, който може да се разглежда като един от най-значимите участници в средата на Етериум. Решението на Uniswap да предложи надеждна търговия на всички свои потребители децентрализира концепцията, насърчавайки по-високи търговски обеми.

Етериум токенът UNI вече демонстрира бича тенденция и ще надхвърли очакваното ниво поради нарастващото търсене на DeFi и цялостното използване на Uniswap (UNI). Неотдавнашна ценова прогноза на Simpleswap показва, че UNI може да достигне $13.2 през 2024 г., $28.5 през 2025 г., $50 през 2026 г., $75.5 през 2030 г. и $135 през 2050 г.

Non-playable Coin (NPC)

Токенът NPC е монета, изградена на Етериум. Това е първият хибрид между namecoin-NFT, конвертируем в съотношение 1:1, от приложението Transform dApp.

Понастоящем NPC е на цена от $0.02373, което представлява 9% ръст за последните 7 дни с 24-часов обем от $2.5 милиона. Най-високата му стойност бе регистрирана на $0.02838, достигната само преди няколко дни. За последният месец резултатите на криптовалутата са още по-добри тъй като на месечната графика повишението възлиза на над 320%.

С какво RCO Finance (RCOF) може да е по-добра от UNI и NPC?

RCO Finance (RCOF) се отличава от Uniswap (UNI) и NPC чрез авангардната си платформа, базирана на изкуствен интелект и ML, която елиминира човешката намеса и осигурява по-бързи и по-точни инвестиционни решения.

За разлика от други токени на Ethereum, RCOF предлага уникалната възможност да инвестирате директно в реални активи и да се радвате на ниски лихвени проценти по заеми и кредити.
Освен това платформата предоставя пазарни прогнози в реално време, задвижвани от AI, чрез своя робо-съветник, персонализирани стратегии за търговия, автоматизирано правене на пазари и разширен достъп до деривати.

RCOF се отличава и с липсата на изискване за KYC. Тя позволява глобален достъп до дебитни карти без географски ограничения и осигурява ливъридж до 50x, което я прави достъпна и изгодна за начинаещи и опитни търговци.

С широките възможности за токенизация потребителите могат да получат висока доходност от стейкинга на RCOF токени и да получат пазарно покритие в реално време, което допълнително подобрява инвестиционното преживяване. Токеномиката на RCOF осигурява дългосрочна устойчивост на проекта и ангажираност на общността, като блокира ликвидността, за да предотврати евентулно осъществяване на „pump-and-dump“ схема.

Опитайте се да станете крипто милионер с RCOF

Все по-широкото приемане на DeFi протоколи и нарастващият интерес към токените, изградени на Етериум превръщат RCOF в изключително интересна инвестиция. С текуща цена за предварителна продажба от $0.0127, токена е настроен за поетапен растеж, като потенциално може да нарасне с 3,000% на последния етап.

Очакваната начална цена на токена ще бъде между $0.4 и $0.6, което представлява чудесна възможност за ранна инвестиция.

Така че защо да чакате? Възползвайте се от тази ранна възможност да инвестирате в RCOF и се позиционирайте за потенциално висока възвръщаемост на инвестициите на постоянно разрастващия се крипто пазар. Може да сте следващият крипто милионер през 2024 г.!

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance (RCOF):
Посетете предварителната продажба на RCO Finance
Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.