НАЧАЛО Прессъобщения

3 най-добри токена за покупка – Cosmos (ATOM), Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT)

август 31, 2023 10:10 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 най-добри токена за покупка – Cosmos (ATOM), Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT)

В резултат на низходящата спирала на крипто пазара търговците станаха свидетели на масови ликвидации. Въпреки това много токени като Cosmos (ATOM), Ethereum (ETH) и особено VC Spectra (SPCT) са обещаващи. 

Последният вече е нараснал над 3 пъти при предварителната си продажба от $0.008 до $0.025, като се очакват допълнителни печалби.

Ще научим повече за вълнуващата VC Spectra (SPCT). Но най-напред ще се запознаем с последните новини за Cosmos (ATOM) и Ethereum (ETH).

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Circle ще пусне USDC на Cosmos (ATOM)

Circle, емитентът, който стои зад USDC, се подготвя да пусне стабилната монета на Cosmos (ATOM) следващия месец. Това би трябвало да доведе до капитализиране на Cosmos (ATOM) от пазарната капитализация на USDC в размер на $25.6 милиарда, което ще повиши активността в неговия блокчейн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


От другата страна на спектъра, мулти верижен протокол за стабилни монети на Cosmos (ATOM), Harbor, стана най-новата жертва на експлойт. Harbor не разкри финансовата загуба; за щастие инцидентът не оказа голямо влияние върху стойността на Cosmos (ATOM). И все пак цената беше засегната предимно от мечия пазар на криптовалути, като спадна с 29% от $10.29 до $7.27.

Все пак, като се има предвид доминиращата роля и популярността на блокчейн, прогнозите сочат потенциал за връщане на Cosmos (ATOM) към неотдавнашния връх преди затварянето на годината. А сега нека разгледаме последните развития за Ethereum (ETH).

Bitstamp спира стейкинга на Ethereum (ETH) в САЩ

Въпреки че Америка остава страна с висока степен на приемане на криптовалути, регулацията е строга, като борси като Bitstamp се съобразяват с това. Последната обяви прекратяването на стейкинга на Ethereum (ETH) в САЩ. 

Макар причината да е неизвестна, мнозина подозират правни развития в страната, въпреки че Ethereum (ETH) не е маркиран от нито един регулатор.

В други новини Lookonchain наскоро съобщи за кит, който е продал 10,600 ETH (на стойност $17.2 милиона), което е малка вдлъбнатина в огромната ликвидност на Ethereum (ETH). Въпреки това, подобно на Cosmos (ATOM), ETH спадна на фона на широкия спад на пазара. От 13 юли 2023 г. насам стойността му е намаляла с над 13% – от $2,028 до $1,700 на 28 август.

Въпреки това, с непоклатимото си влияние, прогнозите сочат минимална цел от $2,500 за Ethereum (ETH) до 2024 г., ако приемем, че пазарните условия се подобрят.

Накрая разглеждаме перспективите пред VC Spectra (SPCT) и защо това е най-добрият токен за покупка.

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) ще подхранва блокчейн и технологични сътресения чрез децентрализирано хедж финансиране

VC Spectra (SPCT) планира да се възползва от разрушителния потенциал на нововъзникващите блокчейн и технологични стартъпи, тъй като те работят в сложни, многомилиардни индустрии. Това е хедж фонд, но е и платформа за търговия, за да управлява рисковете и да максимизира печалбите на своите портфейли със сложни стратегии, много от които използват машинно обучение. С нарастващото съзнание за глобалните вредни последици, VC Spectra (SPCT) е сред малкото предприятия, които поддържат устойчиво и етично инвестиране.

В подкрепа на цялата тази екосистема е полезният токен на VC Spectra, SPCT. Едно от предимствата на притежаването на SPCT е правото на глас. Второ, потребителите на VC Spectra със SPCT имат привилегията да инвестират в прединвестиционни проекти с отстъпка, преди те да станат публични. И накрая, SPCT предлага допълнителен доход чрез тримесечни дивиденти.

Започна третият етап от предварителната продажба на VC Spectra (SPCT). Анализаторите очакват вълна от купувачи, които ще се сдобият с SPCT за $0.025, които ще скочат с 32% до $0.033 на етап 4. Подемът ще бъде по-голям, след като VC Spectra (SPCT) стартира. 

Дотогава прогнозираната цена за SPCT е $0.08, което се равнява на 220% възвръщаемост на инвестицията.

Затова грабнете тази отлична възможност сега, преди да стане масова. 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Важно: Тази статия се предоставя само с информационна цел и не е предназначена за инвестиционен съвет. Съдържанието не представлява препоръка за покупка, продажба или държане на ценни книжа или финансови инструменти. Читателите трябва да провеждат собствени проучвания и да се консултират с финансови съветници, преди да вземат инвестиционни решения. Представената информация може да не е актуална и да се окаже остаряла. 

С достъпа до и прочитането на тази статия вие потвърждавате и се съгласявате с горното оповестяване и отказ от отговорност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Анализатор споделя прогнозата си за 3 алткойна, позиционирани за възход

Познат под псевдонима “Altcoin Sherpa”, крипто анализатор сподели, че Worldcoin (WLD) може да претърпи увеличение с над 11% спрямо настоящата си оценка.

септември 30, 2023 10:00 1 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

Биткойн: Ето кога може да се очаква сериозен отскок според Santiment

Потенциалният ръст на водещата криптовалута зависи от следващото движение на значим макропоказател, според платформата за анализи Santiment.

септември 30, 2023 4:00 1 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.