НАЧАЛО Прессъобщения

3 от най-добрите алткойна за наблюдение в момента, за да се подготвите за следващото рали на Биткойн (BTC)

23.05.2024 14:00 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 от най-добрите алткойна за наблюдение в момента, за да се подготвите за следващото рали на Биткойн (BTC)

В изненадващ развой на събитията пазарът на криптовалути премина от мечи настроения към бичи само в рамките на една седмица.

Този подновен оптимизъм се дължи най-вече на скока на Биткойн (BTC) над $71,000, отбелязвайки най-високата си цена от почти два месеца. Тъй като Биткойн продължава да набира инерция, експертите прогнозират, че този бичи скок може да бъде дълготраен, а няколко алткойна са готови за значителни печалби.

Най-добрите крипто трейдъри избраха трите най-добри алткойна, които да купите точно сега, когато Биткойн навлиза в ново рали: Retik Finance (RETIK), Cardano (ADA) и Toncoin (TON). Всеки от тях предлага уникални предложения за стойност и значителен потенциал за растеж в настоящия бичи ръст.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Рали на BTC над $71,000

Неотдавнашният скок на Биткойн над $71,000 разпали отново крипто пазара, като донесе нова надежда на инвеститорите. Това рали беше предизвикано от подновените надежди за Етериум ETF, регистрирани в САЩ, което доведе до ликвидиране на шорт позиции за над $260 милиона. Анализаторите на Bloomberg повишиха вероятността за одобрение на спот Етериум ETF до 75%, което значително повиши настроенията на пазара. В резултат на това основните криптовалути като Етериум (ETH) и Биткойн отбелязаха значителни печалби, като BTC достигна най-високата си точка от началото на април. Това рали имаше ефект върху целия крипто пазар. Други основни криптовалути, включително XRP, ADA на Cardano, SOL на Solana и Dogecoin (DOGE), отбелязаха ръст между 3% и 6%. Бичият импулс при Биткойн и други основни монети предполага благоприятна среда за алткойните, което прави този момент подходящ за инвеститорите да проучат потенциални високодоходни инвестиции.

3 криптовалути, които да следите сега

Докато Биткойн продължава ралито си, нека разгледаме по-отблизо три алткойна, които се открояват на настоящия пазар: Retik Finance, Cardano и Toncoin.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance, нововъзникваща платформа за децентрализирани финанси (DeFi), щурмува пазара с непрекъснатите си разработки и дейности. Листването на криптовалутата на крипто борсите съвпада с пробива на цената на Биткойн. Неотдавнашният успех на предварителната продажба на Retik Finance, която приключи предсрочно и събра $32,050,000, подчертава доверието на инвеститорите в платформата. Стойността на RETIK токена се повиши с 400% в рамките на два месеца след въвеждането му, което подчертава ентусиазма на пазара.

Retik Finance представя солиден набор от финансови инструменти, предназначени да задоволяват както традиционните, така и дигиталните финансови нужди. На първо място, нейните виртуални DeFi дебитни карти позволяват на потребителите да правят сигурни и анонимни покупки, без да преминават през KYC процедури, като многостепенната система за възнаграждения предлага до 5% кешбек спрямо транзакциите. Също така Retik Finance предлага възможности за стейкинг на своя уебсайт. Това позволява на потребителите да увеличат приходите си и да генерират пасивен доход от своите криптоактиви.

Освен това, многоверижен портфейл (без попечителство) поддържа множество блокчейни, което позволява на потребителите да съхраняват, изпращат и получават различни криптовалути, като същевременно се възползват от услугите за кредитиране, задвижвани от изкуствен интелект, които оптимизират възможностите за вземане и отпускане на заеми за повишаване на възвръщаемостта. Също така Retik Pay улеснява приемането на крипто плащания от страна на бизнеса, като по този начин намалява таксите за транзакции и повишава сигурността; той се интегрира безпроблемно с платформите за електронна търговия за рационализирано решение за плащане. И накрая, задвижваната от изкуствен интелект услуга за P2P кредитиране на Retik Finance, предлага оптимизирани възможности за отпускане и вземане на заеми, предоставяйки на потребителите по-висока възвръщаемост и персонализирани финансови съвети. Със стратегически листвания на големи борси като Uniswap, LBank, MEXC, CoinW и BitMart, RETIK е добре позиционирана за по-нататъшен растеж. Анализаторите прогнозират, че Retik Finance може да достигне пазарна капитализация от $1 милиард през първите три месеца от пускането си, което я прави обещаващ алткойн, който трябва да се наблюдава. По същия начин разработчиците на проекта очакват токенът RETIK да поскъпне от $0.15 до $1 в рамките на следващите няколко седмици след листването. Тази положителна перспектива превръща Retik Finance в топ криптовалута, която да следите на фона на ралито на Биткойн.

Cardano (ADA)

Cardano, десетата по големина криптовалута по пазарна капитализация, наскоро отбеляза значителен скок в обемите на големите транзакции, като за един ден бяха прехвърлени 21 милиарда ADA. Този ръст в активността предполага нарастващ интерес от страна на китовете и институционалните инвеститори, които вероятно трупат ADA в очакване на бъдещо поскъпване на цената. По данни на IntoTheBlock 21.34 милиарда броя ADA на стойност $10.11 милиарда съставляват големия обем транзакции на Cardano през последните 24 часа.

Това показва висока активност сред големите притежатели, което би могло да повиши доверието на пазара и да допринесе за положителен ценови импулс. На фона на този скок няколко известни крипто анализатори прогнозират значително рали за Cardano. Анализаторите отбелязват пробива на ADA и очакват монетата да достигне $1 през следващите няколко седмици. Възраждането на китовата активност, солидният интерес на инвеститорите на дребно и нарастващото доверие в екосистемата на Cardano представят обещаваща картина за ADA.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON) привлича вниманието на крипто пазара благодарение на силното си представяне и бързо разрастващата се екосистема. Общата заключена стойност (TVL) на Toncoin нарасна до над $218 милиона, което отразява нарастващото приемане и използване на децентрализираните приложения (dApps) на платформата. Този скок на TVL е ключов фактор за неотдавнашното покачване на цената на Toncoin. Понастоящем токенът се търгува на цена от $6.47 и има пазарна капитализация от над $22.5 милиарда, което го нарежда на осмо място по пазарна капитализация на криптовалутата.

Според данни от Santiment броят на ежедневно активните адреси в мрежата на TON се е увеличил със зашеметяващите 500% от март насам, като само за последния месец скокът е 100%. Това значително увеличение на мрежовата активност предполага нарастващ интерес и приемане, което потенциално предвещава по-нататъшен възходящ ценови импулс за Toncoin. Няколко фактора допринасят за импулса на монетата, включително 50% APY върху USDT кампаниите за нови потребители.

Текущата кампания за стимулиране на потребителите на стойност $200 милиона, наречена The Open League, също значително повиши ангажираността в екосистемата. Техническият анализ показва, че Toncoin се намира в силен възходящ тренд с потенциална краткосрочна волатилност. Ключовите нива на съпротива при $6.52 и $7.23 предполагат възможен пробив, като анализаторите прогнозират, че до юни Toncoin може да достигне $8. Бичият импулс и силното развитие на екосистемата превръщат Toncoin в убедителен алткойн, който трябва да се наблюдава в момент на рязък скок при Биткойн.

Извличане на максимални ползи от ралито на Биткойн

Крипто пазарът е готов за значителни печалби, тъй като Биткойн се запъти към ново рали, надхвърляйки $71,000. Тези бичи настроения създават идеална среда за процъфтяване на алткойните. Сред водещите претенденти са Retik Finance, Cardano и Toncoin, като всеки от тях предлага уникални предложения за стойност и значителен потенциал за растеж. Вълната, породена от листването на RETIK, съвпадаща с продължаващото рали на Биткойн, подготвя Retik Finance за значителна внимание през 2024 г.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Анализатор идентифицира 3 алткойна с по-голям потенциал за създаване на милионери от Shiba Inu (SHIB) през 2024 г.; последният наскоро отбеляза 2,000% скок

Инвеститорите в криптовалути винаги са в търсене на следващото голямо нещо, надявайки се да забогатеят със следващата история на успеха, подобна на Shiba Inu (SHIB).

14.06.2024 11:33 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.