НАЧАЛО Прессъобщения

3 монети, които се очаква да скочат през следващите години

август 30, 2023 13:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 монети, които се очаква да скочат през следващите години

Въпреки продължаващото дело с Комисията по ценните книжа и фондовите борси, XRP запази доверието на инвеститорите, което доведе до големи запаси. 

По подобен начин Stellar (XLM) и VC Spectra (SPCT) привлякоха вниманието на инвеститорите със стабилното си представяне. 

Платформата за разплащане на Stellar (XLM) и 10-кратният скок на цената на VC Spectra завладяха пазара и доведоха до очакване на бъдещо покачване на цените. 

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

XRP (XRP) показва устойчивост на фона на обжалването от страна на SEC

На 9 август 2023 г. Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) подаде обжалване на решението за XRP от юли. Въпреки че обжалването не беше уважено, то се отрази негативно на цената на XRP, като я свлече от $0.65 до $0.52 между 9 и 28 август. Това представлява 20% спад в стойността на XRP от момента на подаване на жалбата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Въпреки че е изправена пред регулаторен контрол от страна на SEC, XRP остава петата по големина криптовалута по пазарна капитализация. Въпреки това XRP все още се търгува на значително по-ниска цена от Биткойн и Етериум. В резултат на това китовете смятат, че XRP е подценена и започнаха да се запасяват с големи количества XRP в очакване на бъдещо покачване на цените. 

Метриките на Santiment разкриват, че 221 адреса, които преди това са притежавали от 10 милиона до 1 милиард XRP, са увеличили значително своите притежания на XRP на 18 август 2023 г. Тези китове вече разполагат с общо 16.13 милиарда XRP токена, оценени на $8.71 милиарда.

Тези транзакции повишиха цената на XRP от $0.49 до $0.52 между 18 и 28 август. Експертите прогнозират, че тази тенденция ще продължи да повишава цената на XRP до $0.66 през септември 2023 г. 

Stellar въвежда платформа за разплащане: XLM повишава цената си 

На 17 август 2023 г. Stellar (XLM) представи своята платформа с отворен код Disbursement Platform. Платформата за разплащания на Stellar (XLM) позволява на потребителите да извършват различни видове масови разплащания, използвайки мрежата. 

Въвеждането на новата платформа на Stellar (XLM) доведе до повишаване на цената на Stellar (XLM). Между 17 август и 21 август 2023 г. цената на Stellar (XLM) се повиши с 18% – от $0.11 на $0.13. Скоро след това последва спад до $0.12 към 28 август.

И все пак, поради нарастващия капацитет на Stellar (XLM) от платформата му за изплащане с отворен код, експертите прогнозират, че сегашният възходящ тренд на Stellar (XLM) ще доведе цената на токена до $0.18 през септември 2023 г. 

Предпродажбата на VC Spectra (SPCT) донесе огромни печалби

След дебюта си на предварителна продажба VC Spectra (SPCT) преживя забележително проспериращо пътуване. Служейки като децентрализирана платформа за управление на активи, VC Spectra (SPCT) стратегически насочва инвестициите си в блокчейн и финтех секторите, като се стреми да максимизира печалбите за инвеститорите. 

Платформата използва технологии с изкуствен интелект и тактики за алгоритмична търговия, за да открива и инвестира в проекти с висок потенциал и минимален риск. 

Благодарение на изключителната си полезност VC Spectra (SPCT) събра $2.4 милиона приходи от частната си сийд продажба и в момента е в публична предварителна продажба, генерирайки печалби за своите инвеститори.

Понастоящем, на Eтап 3 от публичната си предварителна продажба, VC Spectra (SPCT) направи огромен ценови скок от първоначалната си продажна цена от $0.008 до настоящата си стойност от $0.025. Това представлява огромна възвръщаемост на инвестицията от 212.5% за ранните инвеститори, а това е само половината от нея. 

Целта на VC Spectra (SPCT) е да достигне $0.08 до края на публичната предварителна продажба. Това ще се изрази в зашеметяващата 900% възвръщаемост на инвестициите или 10 пъти повече от първоначалната продажна цена от $0.008.

Междувременно тези, които купуват сега, имат шанс да получат 220% възвръщаемост на инвестицията, когато приключи предварителната продажба на VC Spectra (SPCT). Освен това можете да се възползвате от ограничената оферта за 25% бонус за депозит по време на Етап 3 на публичната ѝ предварителна продажба!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Cardano (ADA) или Retik Finance (RETIK): Кой може да има нужното да стане третият най-голям токен?

В света на криптовалутите битката за надмощие се простира отвъд класациите за пазарна капитализация и обеми на търговия. Това е битка за функционалност срещу хайп, за съдържание срещу спекулации.

декември 9, 2023 17:01 6 мин. четене

Пропуснали сте скока на Maker (MKR)? Този бъдещ крипто скъпоценен камък може да е добра възможност

Maker (MKR) наскоро демонстрира забележителен скок, привличайки вниманието на инвеститорите.

декември 9, 2023 15:00 3 мин. четене

3 причини, поради които eToro и Pullix могат да доминират в търговията с криптовалути на дребно

eToro е една от най-големите финтех компании в света, с над 20 милиона потребители и общ обем на търговията от над $1 трилион. За разлика от нея Pullix е перспективна платформа за търговия, която използва блокчейн технология.

декември 9, 2023 13:00 3 мин. четене

Криптовалути, които набират инерция през декември 2023 г.

През 2023 г. три криптовалути – VC Spectra (SPCT), Filecoin (FIL) и Polkadot (DOT) – показаха образцово представяне в сферата на дигиталните активи.

декември 9, 2023 11:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.