НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути под $5, за които Google Bard прогнозира, че ще избухнат преди 2025

септември 23, 2023 14:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути под $5, за които Google Bard прогнозира, че ще избухнат преди 2025

Изкуственият интелект (AI) се оказва революционен в областта на технологиите. Благодарение на сложните алгоритми със способността да правят рационални прогнози въз основа на много данни, когато AI се произнесе, всички обръщат внимание.

С помощта на Google Bard, бяха посочени три водещи алткойна, които според чатботът имат потенциал за реализиране на печалби през следващите две години.

Резултатите бяха изненадващи: Бяха посочени две утвърдени имена в лицето на Polkadot (DOT) и NEAR Protocol (NEAR), а другото беше новостартиралата VC Spectra (SPCT). Нека да проучим защо Google Bard смята, че тези три компании ще преживеят експлозивен растеж до 2025 г., което ги прави най-добрата криптовалута за покупка!

                    >>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Прогноза за цената на Polkadot: Защо DOT е един от най-добрите алткойни, които да наблюдавате

През последните 16 месеца цената на Polkadot се търгуваше под $10. Към 19 септември DOT се търгува за $4.10, което представлява спад от над 92% спрямо най-високата стойност на токена, регистрирана през ноември 2021 г. И все пак, въпреки грандиозния спад в цената на Polkadot, основите на проекта остават силни, проправяйки пътя за стабилно завръщане в близко бъдеще.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Polkadot (DOT) наскоро обяви, че е интегрирала USD Coin (USDC) в своя център за активи. Това позволява на Polkadot (DOT) да увеличи ликвидността на протокола и да осигури по-лесен институционален достъп до екосистемата на Polkadot (DOT). Подобни добри новини вероятно ще съживят цената на Polkadot.

Въпреки това, последната графика на цената на Polkadot (DOT) разкрива, че тя се бори да пробие нивото от $4.22 нагоре. Polkadot (DOT) тества зоната два пъти неуспешно и мнозина се надяват третият път да е успешен, тъй като положителната инерция се натрупва. След това Polkadot (DOT) ще се насочи към нивото от $4.32.

Протоколът NEAR (NEAR) остава водеща криптовалута, в която да инвестирате

Въпреки че изгуби над 94% от стойността си от историческия си връх, регистриран през януари 2022 г., NEAR Protocol продължава да е готов да постигне успех в близко бъдеще. 

NEAR Protocol остава неразделна част от крипто екосистемата, тъй като случаите на използването на токена са от решаващо значение за разширяването на блокчейн системите. По този начин токенът NEAR Protocol (NEAR) остава привлекателна покупка за много прозорливи инвеститори.

Изпадането на NEAR Protocol в немилост изглежда значително. Въпреки това, ако вземете предвид, че целият пазар е затънал в крипто зимата през последните две години, плюс силно волатилния характер на тези активи, то има смисъл.

На еднодневната графика NEAR Protocol се стремеше да се измъкне от преобладаващия мечи тренд. Ако NEAR Protocol успее да пробие зоната от $1.14 и я използва като подкрепа, тогава ще се насочи към следващото основно ниво на съпротива при $1.29. Индикаторите показват, че NEAR Protocol е готов да започне това изкачване.

VC Spectra (SPCT) се превръща в най-добрата нова криптовалута, в която да инвестирате

За разлика от другите два токена, изброени по-горе, не е трудно да се разбере защо Google Bard очаква VC Spectra (SPCT)  да стане много популярен токен до 2025 г. Стартиран по-рано тази година, проектът на VC Spectra (SPCT) служи като децентрализиран инструмент за управление на активи, който опростява инвестирането в криптовалути за обикновените инвеститори. VC Spectra (SPCT) използва AI, за да идентифицира блокчейн стартъпи с най-голям шанс за успех и да ги финансира чрез групово финансиране.

В замяна VC Spectra (SPCT) получава дял от печалбите, които се разпределят между притежателите на токени VC Spectra (SPCT) като дивиденти. При това VC Spectra (SPCT) наскоро навлезе в третия си етап на предварителна продажба, при който цената на всеки токен се движи за $0.033. 

Инвеститорите, които са закупили VC Spectra (SPCT) на първия етап на предварителна продажба, когато цената беше $0.008, реализираха възвръщаемост на инвестицията от 312.5%. Тези, които са влезли на втория етап на предварителна продажба, когато цената беше $0.011, наблюдават как  инвестициите им са нараснали с 200%.

Етапите на предварителна продажба на VC Spectra (SPCT) ще приключат скоро, когато цената достигне $0.080, което означава, че който влезе сега, ще увеличи инвестициите си с около 142.42%. Освен това инвеститорите, които се присъединят този етап ще получат 50% бонус върху всички направени депозити.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.