НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути под $0.1, които се очаква да достигнат $1 през 2024 г.

19.01.2024 8:10 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути под $0.1, които се очаква да достигнат $1 през 2024 г.

Пазарите на криптовалути винаги са били изпълнени със спекулации и очаквания, а с наближаването на 2024 г. инвеститорите наблюдават някои токени, които в момента се търгуват под $0.1, с надеждата, че могат да достигнат заветната граница от $1.

В тази статия може да разгледате три такива криптовалути: Retik (RETIK), Dogecoin (DOGE) и Bonk (BONK).

Retik (RETIK)

Retik Finance поражда вълнение в крипто пространството със своя функционален токен, RETIK, който в момента се търгува под $1. Визията на проекта е безпроблемно да интегрира децентрализираните финанси (DeFi) с традиционните финансови услуги, създавайки удобна платформа, достъпна както за крипто ентусиастите, така и за потребителите на традиционни финанси.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Едно от ключовите предложения на Retik Finance е портфейлът Retik Wallet, проектиран като портал към спектър от DeFi решения, пригодени за ежедневна употреба. От улесняването на транзакциите с криптовалути до предоставянето на атрактивни възможности за получаване на лихви и потенциалното въвеждане на DeFi дебитни карти, Retik има за цел да направи DeFi сектора по-удобен и достъпен за потребителите.

Предварителната продажба на RETIK токени, които в момента са в етап 5 на предварителна продажба на цена от само $0.07 за брой, което е сравнително евтино, предизвика значителен интерес, което показва потенциална подкрепа за проекта. След като към момента на писане на статията 94.9% от етапа на предварителна продажба 5 е завършен, инвеститорите сега се фокусират върху цената на следващия етап от $0.08 в Retik Finance.

Експертите твърдят, че поради бързия си растеж и подкрепата на общността Retik Finance може да достигне границата от $1. От решаващо значение за потенциала за растеж на Retik Finance е нейната стабилна инфраструктура, която използва Binance Smart Chain за бързина и мащабируемост.

Сигурността е основен приоритет, като са въведени портфейли с много подписи и задълбочени одити на интелигентните договори, за да се защитят средствата на потребителите. С над $8 милиона, набрани в предварителната продажба, и 166,067,147 токена, които вече са в ръцете на ентусиазирани инвеститори, Retik Finance е готова за потенциален успех. Предстоящото листване на две известни борси през 2024 г. може да катализира токена RETIK да премине границата от $1, особено като се има предвид силната подкрепа на общността и фокуса на проекта върху достъпността.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, често наричан “оригиналната меме монета”, надхвърли своя произход като закачлива интернет шега, за да се превърне в значим играч в криптовалутното пространство. Търгувайки се за част от долара, Dogecoin привлече вниманието не само с същността си, но и с изненадващата си устойчивост и приложения в реалния свят. Ключът към успеха на Dogecoin се крие в разпознаеваемостта му, подкрепена от влиятелни фигури като Илон Мъск, главен изпълнителен директор на Tesla и SpaceX.

Въпреки че не притежава техническата сложност на някои други криптовалути, Dogecoin е събрал отдадена общност, която процъфтява благодарение на меметата, благотворителните инициативи и искрената привързаност към токена на тема Шиба Ину. Това, което прави Dogecoin уникален, е ниската му цена и игривият му характер, които привличат разнообразна потребителска база.

Подкрепата на Илон Мъск, видима в изявленията му по време на различни интервюта и разговори, изигра ключова роля за разрастването на общността на Dogecoin. През 2024 г. сред някои притежатели на DOGE има оптимизъм, че цената на монетата може да достигне $1, подкрепена от продължаващата подкрепа на Мъск и разширяващите се случаи на употреба на монетата в реалния свят.

Освен това създадената през 2014 г. Фондация Dogecoin активно насърчава развитието и приемането на монетата, добавяйки елемент на професионализъм към това, което започна като лекомислен проект. С развитието на крипто пазара траекторията на Dogecoin към границата от $1 се превръща в завладяващ разказ, подкрепен не само от мемета, но и от устойчива общност и нарастващ списък с търговци, приемащи DOGE като плащане.

Bonk (BONK)

В мрежата на Solana, Bonk (BONK) се очертава като закачлив меме токен с внушителна структура на децентрализирана автономна организация (DAO), която го отличава от традиционните спекулативни активи. BONK представлява нещо повече от меме; той въплъщава процъфтяващ модел на пряко управление на общността.

Успехът на Bonk може да се дължи на няколко фактора. Аirdrop събитията, при който се разпределят 50 трилиона монети сред сътрудниците, поддържащи блокчейна Solana, генерира приблизително $20 милиона обем на търговията. Освен това интегрирането на Bonk в различни проекти и приемането му като опция за плащане на NFT увеличиха стойността му.

Този уникален случай дава ценни поуки. Първо, стабилната общност е от съществено значение за успеха на даден токен. Подходът на BONK към вземането на решения, ръководен от общността, насърчи чувството за собственост и ангажираност сред притежателите.

Второ, мащабируемостта и умният маркетинг са от решаващо значение. Мащабната реклама и стратегиите за интегриране на BONK в различни финансови екосистеми стимулираха неговото развитие. Накрая, изборът на блокчейн е от значение.

BONK стратегически избра Solana, високопроизводителен блокчейн, за да повиши своята ефективност и привлекателност. С разрастването на крипто пазара през 2024 г. потенциалът на Bonk да достигне границата от $1, е подсилен от неговото управление, ръководено от общността, стратегически избор и интеграция в различни проекти. Ефективността на мрежата Solana осигурява здрава основа за пътуването на BONK към по-висока оценка.

Заключение

Retik Finance е забележителен конкурент на постоянно развиващия се пазар на криптовалути за инвеститори, които се интересуват от токени на цена под $0.1, с потенциал да достигне $1 през 2024 г. Retik (RETIK), със своята силна инфраструктура, достъпна стратегия и предстоящо листване на големи пазари, дава силни аргументи за разширяване.

Възможностите на платформата се подсилват от положителния отговор на общността и нейната отдаденост на достъпността. Въпреки че Dogecoin и Bonk имат своите особености, Retik Finance се позиционира като интересен претендент със силна база, който е стратегически насочен към интегрирането на DeFi с традиционните финанси.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт обяснява защо предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е такъв хит и защо притежателите на Polkadot (DOT) и Dai (DAI) я харесват толкова много

Нарастващият интерес към криптовалутите е част от по-широка тенденция към дигитални финанси, която поставя под въпрос традиционните финансови системи и предлага нови начини за извършване на транзакции и управление на активи.

25.02.2024 10:10 3 мин. четене

Bitcoin (BTC) проби $50,000, Ethereum (ETH) се покачва с над 9%, Pullix (PLX) се подготвя за 100x, предлагайки нова платформа за търговия 

Наскоро Биткойн (BTC) породи доста вълнение в сектора след като надхвърли границата от $50,000, Етериум (ETH) отбеляза 9% увеличение, а Pullix се повиши с 250% по време на предварителната си продажба. 

25.02.2024 10:05 4 мин. четене

ПСЖ става валидатор на Chiliz (CHZ), KangaMoon (KANG) иска да предефинира пазара на меме монети; Polygon (MATIC) може да достигне $1.73

Пари Сен Жермен (ПСЖ) стъпи в блокчейн сектора, като стана валидатор на веригата на Chiliz (CHZ). От друга страна, KangaMoon (KANG) се бори да предефинира меме монетите.

25.02.2024 9:05 3 мин. четене

Кои монети да наблюдавате преди халвинга на Биткойн през април – Списък на едни от най-добрите алткойни през 2024 г.

Първото и второто тримесечие на 2024 г. изглеждат обещаващи с идването на следващото халвинг събитие на Биткойн, насрочено за април.

25.02.2024 8:25 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.