НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути, които новите инвеститори трябва да обмислят: XRP, Solana (SOL) и BlastUP (BLP)

08.03.2024 12:31 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които новите инвеститори трябва да обмислят: XRP, Solana (SOL) и BlastUP (BLP)

Биткойн достигна нов рекорд, тъй като става все по-популярен. Това доведе до повишаване на интереса към дигиталните валути, включително XRP, Solana (SOL) и BlastUP (BLP). 

Като се има предвид по-широкият финансов пейзаж и тези тенденциозни криптовалути, от съществено значение е да се разбере защо всеки от тези не толкова популярни дигитални активи може да си струва да бъде разгледан от нови инвеститори.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


BlastUP се очертава като играч, който променя пейзажа на стартиране на DApp

BlastUP е уникална платформа за стартиране на dApp, базирана на Blast – легендарен блокчейн от стори слой, който доминира в заглавията на вестниците със своя главозамайващ старт, осигурявайки над $1 милиард TVL само за един месец. Въздействието на BlastUP може да бъде огромно, тъй като нейните иновативни решения за стартиране на dApps с пълен набор от Web3 и AI инструменти може да се превърнат в хит за стартъпите.

Предварителната продажба на BlastUP токени е в ход и инвестирането в тях в този момент може да бъде като закупуването на Ethereum за няколко долара през 2017 г. С всеки нов етап на предварителна продажба токените BlastUP ще увеличават стойността си. Цената на текущия етап е определена на $0.05, докато цената при листването на крипто борси е определена на $0.1. Сега може да се окаже идеалният момент да закупите BlastUP токени на най-добрата цена с 50% отстъпка.

>> Уловете истинска промяна на сектора: купете BlastUP токени с 50% отстъпка СЕГА <<

Притежателите на BlastUP токени получават достъп до много привилегии – от приоритетна продажба на токени до ексклузивни награди за лоялност в IDO. Притежателите могат също така да печелят лихви чрез стейкинг на токени BlastUP и да се възползват от функцията за сийд стейкинг, която осигурява безплатни токени от поддържани проекти.

BlastUP не е просто поредният крипто проект, той има силна основа, за да спечели лоялността на широка аудитория. Като предоставя цялостен набор от инструменти, този launchpad (старторва платформа за проекти) има за цел да намали бариерите за навлизане в сектора на блокчейн стартъпите, като им гарантира, че разполагат с всичко необходимо, за да успеят от самото начало.

Подробната пътна карта на BlastUP обхваща периода до 2026 г., като се планира въвеждането на скрийнър за AI IDO, инструменти за разработчици на AI стартъпи и пазар за общността. BlastUP се подготвя да се превърне в следващото голямо нещо в крипто пространството, така че по-добре разгледайте проекта, преди да е станало твърде късно.

>> Готови ли сте за скок? Купете токени BlastUP сега и катапултирайте инвестициите си <<

Цената на XRP е непредвидима: Последиците от текущите правни сценарии

Цената на Ripple (XRP) в момента е балансирано стабилна. Текущата ѝ цена е около нивото на най-близкото ниво на съпротива от $0.64. Ако текущите правни сценарии се окажат благоприятни, може да станем свидетели как тази криптовалута ще пробие второто ниво на съпротива от $0.70 и ще се изстреля нагоре. Препоръчителните действия от контролиращите показатели като RSI, стохастичния показател, MACD и 10-дневната и 100-дневната SMA са в тясно съответствие с тази перспектива.

От друга страна, всяка неблагоприятна развръзка може да изпрати XRP надолу, като двете видни нива на подкрепа стоят съответно на $0.51 и $0.43. Като се има предвид текущата цена на XRP, тези нива на подкрепа подчертават възможността за правдоподобни краткосрочни обезценки. Въпреки това, дългосрочната 100-дневна SMA на монетата демонстрира предложение за покупка, което предполага, че все още може да се очакват дългосрочни печалби.

Бичият импулс на Solana се засилва благодарение на капиталовата инжекция от Pantera

Наблюдавайки текущата динамика на цената на Solana, тя е силно изразена на $146, доста над 10-дневната и 100-дневната проста плъзгаща се средна. Вливането на капитал от Pantera би могло да засили този бичи импулс, тласкайки Solana към пробив на второто ниво на съпротива от $159.73. MACD и пълзящите средни, подравнени с препоръки за “покупка”, подсилват този потенциален възходящ завой.

Нивата на подкрепа за Solana осигуряват предпазна мрежа, като второто се намира на $76.03, а най-близкото – на $100.87. В краткосрочен план ценовите корекции, дължащи се на пазарната волатилност, могат да насочат Solana към тези точки на подкрепа. Независимо от това неутралната позиция на RSI и стохастичния RSI предполага потенциално балансиране в условията на колебания на пазара. Ето защо притокът на капитали може да засили общата пазарна стойност на Solana, противодействайки на всяко низходящо движение в дългосрочен план.

Заключение

Макар XRP и Solana да показват потенциал, BlastUP се откроява със своята стабилна концепция и позиция в рамките на влиятелната екосистема Blast. Нейната уникална платформа за стартиране на проекти, възможностите за предварителна продажба и изчерпателният набор от инструменти я превръщат в привлекателна инвестиция. Въпреки по-малко известния статут на тези криптовалути в сравнение с Биткойн, техните иновативни характеристики подчертават неизползвания потенциал в развиващия се крипто пазар, а BlastUP, по-специално, изглежда подготвена за безпрецедентен растеж. 

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 11:10 3 мин. четене

Крипто пейзажът след халвинга на Биткойн: Защо тези меме монети може да са по-добри от Етериум?

След дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн пазарът на криптовалути стана свидетел на неочакван феномен.

24.04.2024 10:31 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.