НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути, които може да са готови за значителен растеж през 2024 г.

ноември 9, 2023 11:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които може да са готови за значителен растеж през 2024 г.

Polkadot (DOT) набира скорост благодарение на сътрудничеството си с Cardano (ADA), иновативните функции на Sui Network издигат SUI на нови висоти, а VC Spectra (SPCT) заслепява с обещаваща публична предварителна продажба.

Скокът на Polkadot (DOT), подхранван от сътрудничеството с Cardano

Цената на Polkadot (DOT) отбеляза забележително повишение, като от октомври до ноември нарасна с около 20%. През ноември стойността на монетата беше около $4.86. Този ценови скок съвпадна с едно вълнуващо развитие за Polkadot (DOT) – сътрудничеството му с Cardano (ADA).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Партньорството между Cardano и Polkadot се разглежда като значителен бичи сигнал за цената на Polkadot (DOT). Решението на Cardano да приеме рамката на Polkadot (DOT) – Substrate – за своите партньорски вериги има потенциала да стимулира допълнително търсене и интерес към екосистемата на Polkadot.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тук играят роля няколко ключови фактора. Първо, използването на усъвършенстваната рамка Substrate на Polkadot (DOT) подобрява оперативната съвместимост, като се справя с общите предизвикателства, пред които са изправени блокчейн проектите. Това би могло да привлече повече разработчици и проекти към екосистемата на Polkadot.

Освен това разрастващата се екосистема на Cardano и въвеждането на партньорски вериги осигуряват мрежов ефект, който би могъл да бъде от полза за Polkadot (DOT). Тъй като Cardano се разширява и се интегрират повече проекти, това може да доведе до по-голяма осведоменост и интерес към Polkadot, което потенциално да повиши търсенето на DOT. Прогнозата на анализаторите за цената на Polkadot предполага, че DOT може да достигне $5.50 през 2024 г.

Sui: Интеграцията на Bluefin v2 предизвиква вълнение

Във вълнуващ за крипт освета развой на събитията, през последния месец мрежата Sui стана свидетел на забележителен скок на криптовалутата Sui. Започвайки през ноември на цена от $0.53, криптовалутата Sui отбеляза впечатляващ скок от 20%, което катапултира цената ѝ до нови висоти.

Интегрирането на усъвършенстваната версия на Bluefin в Sui вдъхна нов живот на екосистемата, предлагайки революционни функции като търговия за под секунда и възможност за извършване на сделки без криптопортфейл. Тези променящи играта разработки разпалиха чувство на вълнение в крипто общността, привличайки търговци и потребители към мрежата Sui на тълпи.

Ангажиментът на Sui Network за подобряване на ефективността на търговията и потребителското изживяване е очевиден с тези подобрения. Реакцията на пазара на тези постижения е изключително положителна, което предполага, че стойността на SUI е на траектория към по-големи висоти.

Тъй като крипто индустрията продължава да се развива, отдадеността на Sui Network към иновациите и безпроблемната функционалност я поставя в благоприятна позиция, предвещавайки бичи перспективи за криптовалутата Sui и нейното светло бъдеще. Сега може да е добър момент да инвестирате в на Sui, като анализаторите очакват монетата да достигне $0.90 през 2024 г.

VC Spectra (SPCT): Бъдещето на криптовалутата

Сега нека преместим вниманието си към VC Spectra (SPCT), изгряваща звезда в областта на криптовалутите. VC Spectra (SPCT) отбеляза значителен напредък в ранните си етапи, като успешно набра значителна сума от $2.4 милиона по време на частната си сийд продажба, демонстрирайки доверието на пазара в нейния потенциал.

Но истинското вълнение е свързано с текущата публична предварителна продажба на VC Spectra (SPCT), която предизвиква вълнение в крипто света. С няколко етапа тази предварителна продажба привлече вниманието както на инвеститорите, така и на криптоентусиастите.

В началото SPCT се предлагаше на атрактивна цена от $0.008, като за закупуване бяха налични 125 милиона токена. Тъй като този етап достига своя край, вече сме свидетели на рязко нарастване на търсенето, което тласка VC Spectra към $0.055 и има потенциал да надмине първоначалната прогноза за достигане на $0.080 до края на предварителната продажба.

Това забележително пътешествие е подхранвано от ентусиазма на общността за уникалните предложения на VC Spectra. Като децентрализиран хедж фонд VC Spectra (SPCT) се отличава с това, че възнаграждава своите потребители с тримесечни дивиденти и обратни изкупувания от печалбите, генерирани от техните инвестиции.

Освен това потребителите получават достъп до ексклузивни нови ICO по време на seed/частни продажби и право на глас в рамките на екосистемата на VC Spectra. Токенът SPCT, базиран на Биткойн блокчейна, работи по стандарта BRC-20 и изпълнява множество функции, включително обмен, децентрализирана търговия, управление на активи и плащане на такси за транзакции в платформата на VC Spectra.

Това, което е особено интригуващо за SPCT, е неговият дефлационен характер, включващ механизъм за изгаряне, предназначен да намали циркулацията на токена с течение на времето. Това според мнозина нарежда VC Spectra (SPCT) сред добрите избори за крипто инвеститорите

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.