НАЧАЛО Прессъобщения

3 криптовалути, които да не изпускате от поглед преди халвингът на Bitcoin (BTC): Kangamoon, Litecoin, Solana

05.02.2024 11:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 криптовалути, които да не изпускате от поглед преди халвингът на Bitcoin (BTC): Kangamoon, Litecoin, Solana

С наближаването на очакваното халвинг събитие на Биткойн, инвеститорите наблюдават отблизо някои криптовалути, които могат да извлекат значителни ползи.

Сред тях Kangamoon, Litecoin и Solana се открояват като силни претенденти за потенциален растеж.

Траектория на възход на Litecoin (LTC) през 2024 г: Поглед към пазарния растеж и бъдещите прогнози за него

Litecoin (LTC) показва обещаващи признаци на растеж от началото на 2024 г. Цената му от $67.5 към момента на писане на статията, показва увеличение от 2.8%, като пазарната му капитализация е приблизително $5 милиарда. Техническите анализи сочат бичи тренд за Litecoin, с потенциал за по-нататъшни печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Различните прогнози за бъдещето на Litecoin са оптимистични, като предвиждат стабилно нарастване на стойността му през следващото десетилетие. Например прогнозите за 2024 г. предполагат минимална цена от $91.9, която потенциално може да нарасне до максимална стойност от $111.22.

Дългосрочните прогнози за Litecoin през 2033 г. са още по-обещаващи, с потенциална минимална цена от $2,284. Litecoin, известен с бързата скорост на транзакциите и ниските такси, поддържа силни позиции на пазара на криптовалути от създаването си през 2011 г. насам.

Интегрирането на функции на Litecoin като Mimblewimble Extension Block (MWEB) за повишаване на поверителността допълнително затвърждава неговата привлекателност. Нарастването на приемането му за транзакции и плащания подчертава нарастващото му значение като основен метод за плащане.

Скок на Solana (SOL) през 2024 и бъдеща пътна карта за развитие на екосистемата й

Solana поскъпна с 0.8% към момента на писане на статията и в момента е нагоре с 0.5% през последните 7 дни, поддържайки възходяща траектория. В началото на 2024 г. Solana (SOL) показва значително развитие и разширяване на своята екосистема.

Блокчейнът на Solana е свидетел на забележителен ръст в броя на разработчиците, които през последната година са се увеличили от 30% до над 50% дял на задържане. Това увеличение е свидетелство за нарастващата популярност на платформата и стабилните дейности по разработване.

Екосистемата на Solana се разнообрази с редица NFT проекти, меме монети и приложения за Web3 игри, което допълнително затвърди позицията ѝ в DeFi пространството. Платформата публикува изчерпателен доклад, озаглавен “Състоянието на екосистемата за разработчици на Solana през 2023 г.”, в който се подчертава именно този напредък.

Що се отнася до техническите резултати, цената на Solana показа значителен скок в края на 2023 г. След като преодоля съпротивата на ниво около $31, тя достигна най-високата си стойност от $125 през декември 2023 г. Въпреки че имаше леко отстъпление до $80, има потенциал за по-нататъшни възходящи тенденции, като прогнозите сочат, че може да надхвърли $300, в зависимост от пазарната инерция.

Kangamoon: Възходяща меме монета с обещаващи play-to-earn функции

Задвижвана от общност, която вярва в силата на меметата да обединяват хората, да ги забавляват, а сега и да въвеждат иновации в криптовалутния пейзаж, Kangamoon е нещо повече от токен – това е революция в сферата на меме монетите. платформата има за цел да насърчава силна, ангажирана общност, което е ключът към нейния успех.

Токеномиката на Kangamoon разкрива общо предлагане на 1 милиард токена $KANG, без данъци върху покупката или продажбата, което позволява на играчите да се радват на пълни печалби от приходите си.

Началната цена от $0.005 за токена го прави достъпна инвестиция. Анализаторите са оптимистично настроени за потенциала на Kangamoon, като прогнозират ръст от х20 през тази година.

С оглед на фокуса върху растежа, управляван от общността, Kangamoon предлага на притежателите на $KANG възможност да печелят токени и награди чрез различни предизвикателства и подаръци.

Нейните play-to-earn функции дават възможност на играчите да изграждат герои с уникални способности и да се състезават в битки и турнири в световен мащаб. Освен това зрителите могат да участват, като залагат на резултатите от битките, което допълнително повишава ангажираността на общността.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.