НАЧАЛО Прессъобщения

3 крипто проекта с потенциал за 100х: Aptos (APT), Polygon (MATIC) и VC Spectra (SPCT)

септември 7, 2023 14:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 крипто проекта с потенциал за 100х: Aptos (APT), Polygon (MATIC) и VC Spectra (SPCT)

С наближаването на декември крипто инвеститорите са заети да търсят следващото бижу, което ще увеличи инвестициите им 100 пъти.

Идентифицирането на победителя обаче не е лесна задача. Интересното е, че VC Spectra (SPCT) вече доказва, че може да си заслужава всеки долар, който инвеститорите влагат в нея. Polygon (MATIC) и Aptos (APT) също изглеждат доста привлекателни.

Коя криптовалута да купите? Нека разгледаме тези три проекта – Aptos (APT), Polygon (MATIC) и VC Spectra (SPCT), които имат потенциала да изпълнят целта.

Aptos (APT) е на път да се възползва от отключване на токени

За всеки инвеститор, който търси най-добрите алткойни, в които да инвестира, Aptos (APT) има много смисъл. Към 7 септември 2023 г. Aptos (APT) се търгува на цена от $5.57, което изглежда изгодно, като се има предвид, че в началото на годината се търгуваше на цена от $18.90.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Оттогава Aptos (APT) може да е загубила над 70% от стойността си, но предстоящите събития около протокола сочат, че нещата ще се обърнат към по-добро.

На 12 ноември Aptos (APT) ще отключи 24,842,392 токена на стойност около $147 милиона, които ще бъдат разпределени между инвеститорите, фондацията, основните сътрудници и общността. Тази новина би трябвало да е положителна за Aptos (APT), като по този начин ще подхрани интереса към проекта.

Всеки инвеститор, който желае да получи дял от токените на Aptos (APT), които ще бъдат пуснати, може да се позиционира така, че да се възползва от наградите, като си вземе няколко собствени токена. Както е в случая, токените Aptos (APT), които инвеститорът ще получи, ще зависят от количеството монети, които той държи в портфейла си.

Цената на Polygon MATIC предоставя възможност за инвеститорите

Последните 2 месеца не бяха най-добрите за Polygon (MATIC), като за този период е загубила около 34% от стойността си. Въпреки това проектът остава стабилен и доста привлекателен за инвеститорите. Също така, списъкът с проекти, които използват неговата технология за изграждане на различни крипто продукти, продължава да расте благодарение на полезността на проекта.

Последната новина за Polygon MATIC от 5 септември разкрива, че един от тези проекти е Wirex, който се стреми да използва комплекта за разработка на вериги Polygon (MATIC), за да изгради предстоящото си приложение за крипто плащания.

Подобни положителни новини са чудесни за цената на MATIC, която много анализатори очакват да експлодира през следващите месеци. На цена от $0.57 USD към 7 септември, стойността на MATIC изглежда изгодна, като се имат предвид многото развития, които предстоят по пътя на проекта.

Ето защо всеки инвеститор, който иска да види как инвестицията му нараства експоненциално, може да обмисли добавянето на Polygon (MATIC) към кошницата си.

Превръща ли се VC Spectra (SPCT) в една от най-добрите криптовалути, в които да инвестирате

Говорейки за най-добрите алткойни, в които да инвестирате, VC Spectra (SPCT) се откроява високо сред тълпата. Наскоро стартирал, VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който използва напреднали технологии като изкуствен интелект, за да идентифицира потенциално печеливши проекти и да ги краудфъндира.

В замяна на това VC Spectra (SPCT) получава дял от успеха на проекта, който стига до неговите инвеститори. Това направи VC Spectra (SPCT) доста популярна сред инвеститорите, които се насочват към официалния уебсайт на проекта, за да се сдобият с токени.

VC Spectra (SPCT)наскоро навлезе в третия си етап на предварителна продажба, при който цената на всеки токен е $0.025 . Това означава, че ранните инвеститори, които са участвали в първия етап на предварителна продажба, когато всеки токен струваше $0.008, са увеличили инвестициите си с 212.5%. А тези, които са влезли на втория етап на предварителна продажба, когато VC Spectra (SPCT) струваше $0.011, са станали свидетели на ръст на инвестициите си със 127.27%.

При това тези, които влязат сега, могат да очакват инвестициите им да нараснат с 32% когато VC Spectra (SPCT) навлезе в четвъртия етап на предварителна продажба и с 220% до края на публичната предварителна продажба!

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Какво е бичият пазар за криптовалутите, задава ли се такъв и кои токени да следите

Проучване на крипто бичи пазарите и най-добрите инвестиционни монети, които да гледате сега, преди да започне следващият: SPCT, eCash (XEC) и THORChain (RUNE).

септември 26, 2023 14:22 5 мин. четене

Криптовалути за диверсифициране на портфейл през Q4: Kangamoon (KANG), Shiba Inu (SHIB), XRP

Открийте най-добрите криптовалути за диверсифициране на портфейла ви преди четвъртото тримесечие на 2023 г. – Shiba Inu, XRP и Kangamoon.

септември 26, 2023 13:46 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира кои ще са водещите токени за 2023: BNB, XRP и VC Spectra

ChatGPT идентифицира три топ токена – XRP, BNB и VC Spectra – като най-добри инвестиционни решения. Коя е най-добрата криптовалута, която да купите за печалби през четвъртото тримесечие?

септември 26, 2023 12:39 5 мин. четене

Dogecoin (DOGE) поскъпва след добри новини, ликвидността на XRP се покачва, а Tradecurve Markets (TCRV) приближава до етап 6

Добри новини за Dogecoin (DOGE), XRP (XRP) и Tradecurve Markets (TCRV), тъй като интересът към тях се увеличава след последните събития.

септември 26, 2023 11:34 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.