НАЧАЛО Прессъобщения

3 конкурента на Шиба Ину на цена, по-ниска от $0.1

18.01.2024 15:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 конкурента на Шиба Ину на цена, по-ниска от $0.1

Shiba Inu (SHIB) породи вълнение в крипто пространството с уникалния си подход, ръководен от общността, като набра популярност като "убиец на Dogecoin" и се разви отвъд своя меме произход.

Въпреки това има няколко нововъзникващи токена на цена под $0.1, които се позиционират като потенциални конкуренти на Shiba Inu. Нека разгледаме три такива токена и защо някои инвеститори смятат, че те могат да предложат повече от Shiba Inu.

Шиба Ину: Кратък преглед 

SHIB вдъхновена от породата кучета Шиба Ину, се издигна до известност благодарение на своя етос, насочен към общността, и въвеждането на децентрализирания обмен ShibaSwap. Първоначално замислена като експеримент, Шиба Ину набра популярност с амбициозната концепция “Shiba Eternity”, предвиждаща метавселена, в която се сливат виртуалната реалност и блокчейн транзакциите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Траекторията на проекта се промени значително с представянето на ShibaSwap, издигайки статута му от обикновена меме монета в по-многостранна криптовалута.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) се очертава като сериозен конкурент на Shiba Inu (SHIB), предлагайки убедителна алтернатива, която намира отклик сред инвеститорите, търсещи иновации, достъпност и сигурност. С атрактивна цена под $0.1 – само $0.07 по време на предварителната продажба, Retik Finance привлече вниманието с амбициозната си визия за безпроблемно съчетаване на децентрализираното финансиране (DeFi) с традиционните финансови услуги. 

За разлика от Shiba Inu, Retik Finance дава приоритет на практичността, като цели да преодолее пропастта между сложния свят на криптовалутите и познатия пейзаж на традиционните финанси. Портфейлът Retik Wallet, централен компонент на екосистемата Retik Finance, служи като удобен за потребителя портал към различни DeFi решения, като улеснява транзакциите с криптовалута без усилие, предлага атрактивни възможности за печелене на лихви и потенциално въвежда DeFi дебитни карти за харчене в реалния свят.

Едно от ключовите предимства, които позиционират Retik Finance като силен конкурент, е ангажиментът му към сигурността. Използвайки Binance Smart Chain за бързина и мащабируемост, платформата използва мултисиг портфейли и преминава през строги одити на смарт договори, като гарантира сигурна среда за потребителите. 

С $8,924,961, събрани по време на предварителната продажба към момента на писане на статията, и силна подкрепа от общността, Retik Finance се откроява като проект, който може да надхвърли статута на меме монета. Тъй като се подготвя за листване на големи борси, акцентът на Retik Finance върху достъпността, иновациите и сигурността представя завладяващ разказ, който я превръща в значим участник в напрегнатото поле на инвестициите в криптовалути.

Stellar (XLM)

Stellar (XLM) представя убедителна аргументация като силен конкурент на Shiba Inu (SHIB) в пространството на криптовалутите. Докато Shiba Inu привлича вниманието със своя общностен подход и уникални характеристики, Stellar предлага стабилна и ефективна платформа за глобални транзакции, отличаваща се със съответствието си със стандарта ISO 20022. 

Неотдавнашното приемане на този глобален финансов стандарт позиционира Stellar редом с криптовалути като XRP и Cardano (ADA), което ѝ позволява да завладее значителни пазарни възможности и да насърчи сътрудничеството с централните банки. Фокусът на Stellar върху осигуряването на по-ефективен начин за съхраняване на стойност и бързата скорост на обработка я отличават от Shiba Inu. 

Увеличението на пазарните резултати с 43.26% през изминалата година показва устойчивостта и потенциала за възстановяване на Stellar. Тъй като пазарът на криптовалути непрекъснато се променя, ангажиментът на Stellar към финансовата революция и пазарния растеж я позиционира като силен конкурент, предлагайки на инвеститорите убедителна алтернатива на пътуването на Shiba Inu в децентрализираната сфера.

Optimism (OP)

Optimism (OP) се откроява като силен конкурент на Shiba Inu (SHIB), предлагайки уникално предложение за стойност в пространството на криптовалутите. Като решение за мащабиране на втори слой за Етериум, Optimism решава належащите проблеми с високите такси за газ и бавното време за транзакции – проблем, споделян от много хора в крипто общността. 

За разлика от насочения към общността фокус на Шиба Ину, Optimism използва инфраструктурата на Етериум, като същевременно обработва транзакции извън блокчейна, допринасяйки значително за мащабируемостта. Със стабилен екип, значителна общност и отдадени инвеститори, платформата на Optimism изглежда е готова да доминира в мащабирането на втори слой. Непоколебимата подкрепа на Binance за обновяването на мрежата Optimism и хард форка подчертава нейния потенциал, отличавайки по-широкия ангажимент към иновациите в блокчейн индустрията. 

Тъй като индустрията все повече набляга на мащабируемостта и ефективността, стратегическите постижения на OP го позиционират като силен претендент и убедителен избор за инвеститорите, които гледат отвъд феномена Шиба Ину, очаквайки потенциален растеж и широко разпространение.

Заключение

Макар че Shiba Inu несъмнено оказа значително влияние в света на криптовалутите, тези три токена – Retik Finance, Stellar (XLM) и Optimism (OP) – на цена под $0.1 може да се превърнат в убедителни алтернативи. Независимо дали чрез иновативна интеграция на DeFi с традиционните финанси, съответствие с глобалните финансови стандарти или принос към мащабируемостта на Етериум, тези токени се позиционират като конкуренти, които потенциално могат да предложат повече от Shiba Inu по отношение на функционалност, приемане и растеж. 

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Тези три криптовалути издават повече бичи сигнали от всякога и може да са готови да избухнат през март 2024 г.

Пазарите на криптовалути са известни със своята волатилност, като цените често се променят драстично за кратки периоди. На фона на тази волатилност обаче някои криптовалути се открояват като особено обещаващи.

05.03.2024 12:58 5 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

05.03.2024 12:55 3 мин. четене

Книгата, която разкрива тайните на крипто пазара

Финансовата ситуация в световен мащаб крещи за нестабилност и несигурност, като непрекъснато се влияе от редица геополитически фактори.

05.03.2024 12:49 3 мин. четене

Предпродажбата на Algotech (ALGT) раздвижва DeFi сектора: Avalanche (AVAX) с добри резултати, Polygon (MATIC) zkEVM се подготвя за ъпгрейда на Ethereum, Dencun

Avalanche (AVAX) се изстрелва, Polygon (MATIC) се подготвя за ъпгрейд, предварителната продажба на Algotech (ALGT) с прогнозиран скок от 275%!

05.03.2024 11:14 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.