НАЧАЛО Прессъобщения

3 интересни крипто инвестиции през 2024 г: Solana (SOL), Retik Finance (RETIK), Dogecoin (DOGE)

21.05.2024 20:10 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 интересни крипто инвестиции през 2024 г: Solana (SOL), Retik Finance (RETIK), Dogecoin (DOGE)

Последният обрат на крипто пазара отново разпали вълнението за потенциална бича серия. Експертите прогнозират, че това ще бъде „алткойн сезон“, в който алткойните ще надминат Биткойн.

Различни алткойни вече показват бичи сигнали, което предполага, че сега може да е идеалният момент да инвестирате времето си в проучването на тези криптовалути. Сред най-обещаващите претенденти са Solana (SOL), Retik Finance (RETIK) и Dogecoin (DOGE).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези криптовалути имат уникални фактори, които обуславят потенциала им за значителни печалби през 2024 г.

Solana (SOL)

От началото на годината Solana (SOL) привлича вниманието на крипто пазара със стабилното си представяне и обещаващ потенциал. Към май 2024 г. SOL се търгува на цена от около $177, като за последните на 7 дни стойността ѝ се е увеличила с над 23%. Този скок следва отскока от най-ниската точка, когато BTC падна до $56,000, демонстрирайки устойчивостта на Solana и пазарната ѝ сила.

Фактори, обуславящи неотдавнашния скок на Solana

Неотдавнашният възход на цената на Solana разчита на няколко фактора, тъй като инвеститорите предвиждат достигането на границата от $200 до юни 2024 г.

1. Мания по меме монетите и рязко увеличаване на обема на търговията: Solana се възползва значително от повишената активност в търговията с меме монети. От 12 май до 21 май обемът на търговия на Solana скочи от $936 милиона до над $5.6 милиарда. Този приток на нови капитали и засиленото участие на инвеститорите се отразиха положително на ликвидността и ценовата траектория на SOL.
2. Децентрализирано финансиране (DeFi) и стабилни монети: Процъфтяващата екосистема на Solana, характеризираща се със значителна активност в областта на DeFi и обеми на стабилни монети, допринася за нейната привлекателност. Нарастващото използване на стабилни монети и DeFi приложения в мрежата на Solana повишава нейната функционалност и стимулира търсенето на SOL.
3. Предстоящо обновяване на мрежата: Едно от най-очакваните развития е пускането на Firedancer, клиент за вторична верига от Jump Crypto. Този ъпгрейд има за цел да подобри производителността на мрежата на Solana, като повиши нейната ефективност и капацитета на транзакциите, което може да привлече повече потребители и да повиши цената на SOL.
4. Технически индикатори: Различни технически показатели подкрепят бичата перспектива за Solana. Текущата цена се поддържа от прости пълзящи средни (SMA) и експоненциални пълзящи средни (EMA), което сигнализира за силен възходящ тренд. Дивергенцията на конвергенцията на пълзящите средни (MACD) и индексът на относителната сила (RSI) също предполагат продължаване на бичия импулс.

Като се имат предвид тези фактори, Solana е добре позиционирана да достигне $200 до юни 2024 г., което я прави интересен инвестиционен избор за тези, които искат да се възползват от атлкойн сезона.

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance (RETIK) е друг обещаващ алткойн, който привлече значително внимание през 2024 г. поради иновативния си подход към децентрализираните финанси (DeFi). RETIK има за цел да революционизира глобалните транзакции, като преодолее пропастта между традиционните финанси и криптовалутите. Ключовите характеристики включват DeFi дебитни карти, смарт криптоплатежен шлюз, задвижвано от изкуствен интелект peer-to-peer (P2P) кредитиране и многоверижен портфейл без попечителство.

Листването на Uniswap на 21 май е на първо място сред факторите за подем през 2024 г. според Retik Finance

Няколко фактора открояват Retik Finance като интелигентна инвестиция през 2024 г:

1. Успешна предварителна продажба: Предварителната продажба на Retik Finance приключи месеци по-рано от планираното, като събра $32.05 милиона. Успехът на предварителната продажба и скокът на стойността на токените с 400% отразяват силното доверие на инвеститорите и пазарния интерес.
2. Ранно пускане на пазара: Ранното стартиране на дебитните DeFi карти на Retik предизвика оптимизъм относно рентабилността на проекта. Тези карти, които предлагат анонимни транзакции без преминаване през KYC, глобална достъпност, ефективност на транзакциите и награди, позиционираха Retik Finance като пионерско решение в DeFi пространството.
3. Предстоящо листване: Очакваното листване на RETIK на големи борси на 21 май 2024 г. се очаква да повиши допълнително нейната видимост и да привлече повече инвеститори. Обявяването на листването вече предизвика значителен ентусиазъм и може да доведе до ново покачване на цените.
4. Ангажираност на общността: Retik Finance се ангажира активно с крипто общността чрез събития и подаръци. Раздаването на $333,000 привлече вниманието на крипто ентусиастите, което допълнително затвърди присъствието ѝ на пазара. С обявяването на листването, насрочено за 21 май, Retik Finance е готова за значителен растеж през 2024 г., което я прави убедителна инвестиционна възможност.

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE), първоначално създаден като шега, се превърна в основен играч на пазара на криптовалути през 2024 г. Въпреки закачливия си произход, DOGE си спечели отдадена общност и високопоставени поддръжници, което допринесе за устойчивата му популярност и пазарно присъствие. На 21 май Dogecoin отбеляза забележителен скок в обема на търговията, като в рамките на 24 часа се увеличи с над 280% и достигна $2.9 милиарда.

Защо инвеститорите гледат към DOGE през второто тримесечие на 2024 г.

Неотдавнашният скок предполага подновяване на интереса и активността около DOGE, което се дължи на няколко фактора:

1. Настроения на инвеститорите: Текущата цена на Dogecoin възлиза на $0.1667, отбелязвайки увеличение от 9.5% през последния ден. Повишението на цената и рязкото нарастване на обема на търговията показват положителна промяна в нагласите на инвеститорите към DOGE.
2. Увеличаване на отворения интерес: Откритият интерес към Dogecoin също се повиши с 6.83%, достигайки $774.73 милиона. Този показател, който се отнася до общия брой неизплатени договори за деривати, дава представа за пазарните нагласи и потенциалните бъдещи движения на цените.
3. Общност и одобрения: Ентусиазираната общност на Dogecoin и одобренията на личности като Илон Мъск и Марк Кюбан продължават да засилват пазарната му привлекателност. Тези одобрения често водят до повишена видимост и инвеститорски интерес, което допринася за движението на цените.

Макар че ценовите движения на Dogecoin могат да бъдат непредсказуеми, неотдавнашният скок в обема на търговията и положителните пазарни нагласи предполагат, че DOGE може да отбележи значителен ръст през следващите месеци.

Вземане на премерен инвестиционен избор през 2024 г.

Тъй като крипто пазарът навлиза в това, което много експерти прогнозират, че ще бъде алткойн сезон, Solana (SOL), Retik Finance (RETIK) и Dogecoin (DOGE) се открояват като интересен инвестиционен избор за 2024 г. Всяка от тези криптовалути предлага уникални силни страни и потенциал за растеж: Иновативните DeFi решения на Retik, успешната предварителна продажба, ранното стартиране на комунални услуги и активното участие на общността я превръщат в обещаваща инвестиция.

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт:https://retik.com

Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf

Twitter: www.twitter.com/retikfinance

Telegram: www.t.me/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.