НАЧАЛО Прессъобщения

3 евтини крипто скъпоценни камъка, които ще се радвате да имате при следващия крипто бум тази година

04.05.2024 9:23 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 евтини крипто скъпоценни камъка, които ще се радвате да имате при следващия крипто бум тази година

Годината е почти в средата си и все повече хора търсят нови топ алткойни, които да купят, преди тя да наближи своя край.

Криптопазарът обаче все още е в несигурно състояние, тъй като спадът на Биткойн изчерпа инерцията, която витаеше наоколо преди халвинга.

На фона на изчакването пазарът отново да набере инерция, ето три от най-добрите криптовалути, които можете да следите за значителни печалби на DeFi пазара в тазгодишния ценови бум.

Топ меме монети, които да наблюдавате: Floki (FLOKI) получава възхищение от основателя на Tron Blockchain

Неотдавна Джъстин Сън, основателят на Tron, похвали Floki (FLOKI) за постиженията му досега на пазара на меме монети, определяйки токена като една от топ меме монетите, за които да внимавате тази година. Това възхищение, което стана публично достояние, подчертава влиянието на Floki и потенциалното приемане, което може да настъпи за мрежата Floki.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В неотдавнашно развитие към разширяване на своята екосистема и пазарна стойност, Floki си партнира с друга криптовалута (Versus-X), което ѝ позволява да блокира значително количество от своите токени $VSX, използвайки протокола на Floki за заключването им. Тъй като това свидетелства за нарастваща функционалност и доверие в екосистемата на Floki, партньорството е на път да увеличи доверието на инвеститорите и потенциала за повишаване на пазарната стойност на Floki.

KangaMoon (KANG) продаде над 80% от токените от последния етап на предварителната си продажба

Предварителната продажба на KangaMoon (KANG) напредва с пълни сили, тъй като феновете и потребителите на меме монетата и DeFi пазара очакват възможността тя да събере до $7 милиона преди края на кампанията за предварителна продажба. С рязкото поскъпване на родния токен KANG с 290% от първоначалната цена на предлагане от $0.005 до $0.0196 през петте фази на предварителната продажба KangaMoon успя да постигне над $6 милиона приходи от досегашните ѝ етапи заедно с 6,000 притежатели на KANG и над 23,000 членове на общността.

Междувременно се очаква екосистемата на KangaMoon да продължи да се разраства, тъй като тя току-що си партнира с RaidShardBoy и възнаграждава членовете си, които участват в организираните рейдове. В момента KangaMoon дава безплатни KANG токени на своите потребители, които допринасят за популяризирането ѝ в социалните медии, и поддържа принципи, насочени към общността, които могат да я издигнат до нови висоти.

За тези, които решат да се присъединят към проекта в този момент, разработчиците прогнозират, че той ще завърши с 500% възвръщаемост на инвестициите веднага, когато стартира на първокласните крипто борси. Освен това те очакват родния токен KANG да поскъпне до $0.5 до третото тримесечие и до $1 до края на годината, което допълнително ще увеличи вече заключената печалба за ранните купувачи.

С голям потенциал за растеж, който се крие в нейната GameFi и SocialFi “Kangaverse”, където играчите могат да участват в забавни бойни състезания, KangaMoon със може да бъде готова да промени пазара на меме монети, разширявайки влиянието си върху DeFi пазара и блокчейн игри.

Avalanche (AVAX) печели още партньорства през последните няколко дни

Неотдавнашното развитие при Avalanche (AVAX) през последните няколко дни отразява тенденциите за растеж на алткойн пазара. Със Stripe, който интегрира протокола и ядрото на Avalanche, за да улесни достъпа до Web3, потребителите в САЩ вече имат директен достъп до закупуване на AVAX токени, без да разчитат на борси, опростявайки процеса на навлизане в Web3 пространството.

Освен това децентрализираното управление на криптирани данни на BitNote в мрежата Avalanche отговаря на ключовата нужда от сигурно съхранение и споделяне на чувствителна информация, като повишава функционалността на мрежата и привлича повече потребители да използват нейните възможности. Тези постижения подчертават ролята на Avalanche в насърчаването на иновациите и достъпността в блокчейн екосистемата – фактор, който може да стимулира цената на AVAX.

Кой е най-добрият момент да инвестирате в KangaMoon?

Най-доброто време да инвестирате в KangaMoon според разработчиците на проекта, е сега. KangaMoon все още не е стартирала на основния крипто пазар, следователно е безопасна спрямо волатилността, която потенциално може да застраши вашите авоари. Във всеки случай настоящата ѝ предварителна продажба сигнализира за най-доброто време за инвестиране в $KANG.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.