НАЧАЛО Прессъобщения

3 евтини бичи настроени алткойна, които може да надминат Solana (SOL) през юни 2024 г.

02.06.2024 8:05 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 евтини бичи настроени алткойна, които може да надминат Solana (SOL) през юни 2024 г.

Тъй като сезонът на алткойните се очаква да започне през юни 2024 г., най-добрите анализатори и пазарни експерти в крипто индустрията определиха ETFSwap (ETFS), Notcoin (NOT) и Stargate Finance (STG) като трите най-подценени и евтини алткойна, които ще надминат Solana (SOL) при бичи ценови ралита.

ETFSwap (ETFS) се бори да надмине Solana (SOL) с 40,000% бичи рали през юни

ETFSwap (ETFS), базиран на Етериум DeFi функционален токен в етапа на предварителна продажба, печели голяма популярност и много последователи от умни крипто инвеститори и трейдъри, като прогнозите са, че токенът ETFS ще надмине Solana (SOL) през юни 2024 г. с 40,000%. Тази прогноза за масивно ценово рали за ETFSwap (ETFS) сред водещите алткойни, направена от най-добрите крипто анализатори, идва в точния момент, тъй като пазарните настроения се променят към бичи с алткойн сезона и бичите пазари с ясна видимост.

ETFSwap (ETFS) се издигна до изключително търсена криптовалута в сравнение с други алткойни като Notcoin (NOT) и Stargate Finance (STG) поради високия си потенциал за доходност на инвестициите на крипто пазарите. Това е силно децентрализирана платформа с най-съвременни DeFi помощни средства и предложения за мащабиране на инвестиционни портфейли и създаване на печеливши търговци и инвеститори.

На платформата ETFSwap (ETFS) DeFi инвеститорите и търговците използват нейната високотехнологична, удобна за ползване търговска екосистема с интелигентен интерфейс за търговия с високодоходни криптовалути и регистрирани токенизирани ETF-и.

ETF-ите, регистрирани за търговия на платформата за търговия

ETFSwap (ETFS) DeFi, включват ливъридж, пазарни, стокови и ETF-ове с фиксирана доходност, които адекватно покриват популярните сектори на енергетиката, технологиите, здравеопазването и селското стопанство, наред с други. Всеки търговец и инвеститор в платформата за търговия ETFSwap (ETFS) DeFi е подготвен за успех, тъй като автоматично се осигурява 50Х ливъридж за масово увеличаване на възвръщаемостта на инвестициите до 50,000% .

На разположение на търговците и инвеститорите в платформата ETFSwap са редица усъвършенствани DeFi инструменти за мащабиране на печеливши инвестиции. Иновативните инструменти DeFi, които включват инструментите ETF Screener, ETF Tracker, ETF Finder и ETF Filter, позволяват на умните търговци на ETF да намират и проследяват най-добрите инвестиции. Също така инвеститорите в ETF могат адекватно да измерват възвръщаемостта на рентабилността на своите различни ETF инвестиции, като използват тези инструменти.

Стейкването на активи в ETFSwap (ETFS) е изключително полезно за потребителите и търговците, които осигуряват ликвидност на платформата. Като стейкват активи, за да осигурят ликвидност на платформата, трейдърите могат да получат пасивен доход с високи възнаграждения – до 87% доходност от залагане.

Notcoin (NOT) сред евтините алткойни, които може да поскъпнат

Notcoin (NOT), криптовалута, базирана на Web3 игри, интегрирана в платформата за незабавни съобщения Telegram, придоби огромна популярност на фона на новото си представяне в крипто индустрията. С над 35 милиона потребители на платформата за игри, Notcoin се разраства, за да се превърне в един от най-големите алткойни в индустрията.

Според неотдавнашен доклад ранните потребители на платформата за игри Notcoin (NOT) са спечелили салда в игрите, конвертирани за airdrop награда при базово съотношение 1,000:1. Анализаторите прогнозираха, че Notcoin ще се сплоти зад ETFSwap (ETFS), DeFi токен, който е настроен да надмине Solana (SOL) по време на алткойн сезона.

Stargate Finance (STG) се присъединява към алткойните, които искат да надминат Solana (SOL)

Родният токен на Stargate Finance (STG) е популярен доставчик на мостови решения за крос-вериги, изграден върху LayerZero. Понастоящем Stargate Finance (STG) показва повишен бичи потенциал сред алткойните с бързото наближаване на алткойн сезона.

Според водещи крипто анализатори Stargate Finance (STG), който служи като награден токен на доставчиците на ликвидност на своята крос верижна платформа, е алткойн, който трябва да се обмисли за инвестиционни печалби заедно с ETFSwap (ETFS), който иска да надмине Solana (SOL) по време на предстоящия бичи сезон.

Заключение за ETFSwap, Notcoin и Stargate, които искат да блеснат на пазара

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS) може да излезе начело на популярните алткойни, Solana (SOL), Notcoin и Stargate (STG), като по този начин ще представи висок потенциал за създаване на много крипто милионери в предстоящия крипто бичи ръст. Като използват подценената му цена по време на предварителната продажба, инвеститорите ще бъдат позиционирани за богатство на поколенията през следващите месеци.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете сайта на предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.