НАЧАЛО Прессъобщения

3 евтини алтернативи на Cardano (ADA)

21.01.2024 15:08 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 евтини алтернативи на Cardano (ADA)

Появиха се три забележителни алтернативи на Cardano (ADA) - BONK, RETIK и SHIB. BONK, позиционирана като първата "кучешка" монета в блокчейна на Solana, набляга на участието на общността и възраждането на ликвидността.

RETIK, отличаваща се в пространството на децентрализираните финанси (DeFi), интегрира изкуствения интелект в своите предложения, като предефинира пейзажа с функции като футуристични дебитни DeFi карти и интелигентен криптоплатежен портали. Междувременно SHIB, популярна меме криптовалута, запазва своето очарование, символизирайки спекулативния характер на крипто инвестициите. Всяка алтернатива внася уникални характеристики, удовлетворявайки разнообразните предпочитания на инвеститорите и предоставяйки интригуващи възможности на развиващия се пазар на криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Bonk (BONK)

BONK се отличава като първата монета на тема куче в блокчейна на Solana, въплъщавайки етос, насочен към общността, като 50% от общото ѝ предлагане се разпредели чрез airdrop за общността на Solana. Пусната на 25 декември 2022 г., BONK оказа незабавно въздействие, като допринесе за 34% увеличение на цената на токена SOL в рамките на 48 часа. Позиционирана като меме монета, подобна на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), появата на BONK на сцената предизвика истински интерес в крипто общността. Основната цел на екипа за разработване на BONK е да въведе отново ликвидност на базираните на Solana децентрализирани борси (DEX). Проектът предвижда създаването на всеобхватна общностна монета, която намира приложение във всички децентрализирани приложения (dApps), изградени върху Solana, предлагайки на всеки потребител равна възможност за участие в екосистемата. Въпреки че е в ранен етап с ограничено онлайн присъствие, BONK демонстрира активна ангажираност чрез своя акаунт в Twitter.

Retik Finance (RETIK): DeFi с изкуствен интелект във възход

Retik Finance се откроява в пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), като интегрира изкуствен интелект (AI) в своите предложения. От футуристични дебитни DeFi карти до интелигентни криптоплатежни портали и захранвани с AI Peer-to-Peer (P2P) заеми, Retik Finance има за цел да предефинира DeFi с иновативни функции. Проектът отбеляза значително постижение, набирайки впечатляващите $1 млилион само за девет дни и почти $6 милиона за по-малко от месец. Структуриран на 10 етапа, моделът за предварителна продажба на Retik се характеризира с постепенно ценообразуване, започващо от $0.03 за етап 1 и преминаващо през следващите етапи. Понастоящем надхвърляйки $11 милион в 5-ия етап на предварителна продажба, Retik Finance активно ангажира своята общност чрез раздаване на $333,000. Тази инициатива предлага на участниците шанса да бъдат сред 10-те победители, всеки от които ще претендира за Retik на стойност $33,300, насърчавайки ентусиазма и приобщаването. Retik Finance наскоро приключи задълбочен одит, улеснен от Certik, известна фирма за блокчейн сигурност. Този одит е потвърждение за солидната сигурност и надеждност на смарт договорите на Retik, като насърчава повишеното доверие на потребителите в цялостния интегритет на проекта. Освен това стратегическото присъствие на Retik Finance в големи платформи като CoinMarketCap и CoinGecko допринася за повишаване на прозрачността и доверието. Тези инициативи колективно укрепват позицията на Retik Finance като надежден и заслужаващ доверие участник в екосистемата на децентрализираните финанси (DeFi).

Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB), добре познатият меме токен, издържа дълго време сред топ криптовалутите. Въпреки че се сблъсква с предизвикателства, SHIB остава символ на капризния и спекулативен характер на инвестициите в криптовалути. Понастоящем оценявана на $0.00000954, SHIB отбеляза скромно увеличение от 3% през изминалата седмица, което отразява по-широките настроения в сектора на меме монетите. Първоначално позиционирана като закачлива алтернатива и пряк конкурент на Dogecoin, SHIB придоби огромна популярност и си създаде отдадени последователи. Сегашното ѝ пазарно представяне показва охлаждане на интереса от страна на инвеститорите, но SHIB продължава да поддържа забележителни позиции благодарение на активната си общност и текущите проекти в рамките на екосистемата си.

Сравнителен анализ и инвестиционни съображения

Тъй като инвеститорите проучват алтернативи на Cardano, разглеждането на фактори като фундаменталните характеристики на проектите, ангажираността на общността и уникалните характеристики става изключително важно. Присъствието на BONK в блокчейна Solana и фокусът върху ликвидността на общността, включването на AI в DeFi DeFi иновациите на Retik Finance и трайната популярност на SHIB в арената на меме монетите предлагат разнообразни възможности.
Инвеститорите трябва да проведат задълбочено проучване, да оценят толерантността към риска и да обмислят дългосрочния потенциал, преди да включат тези алтернативи в портфейлите си. Волатилността на крипто пазара изисква стратегически подход и макар че тези алтернативи предоставят възможности, те също така изискват проницателен поглед, за да се ориентират в потенциалните предизвикателства и да се възползват от съответните силни страни.

За Retik Finance

Retik Finance (RETIK) е авангарден проект за децентрализирано финансиране (DeFi), който революционизира глобалните транзакции със своя иновативен пакет от финансови решения. Той представя футуристични дебитни DeFi  карти, интелигентен криптоплатежен портал, задвижван от изкуствен интелект Peer-to-Peer (P2P) кредитиране и многоверижен DeFi портфейл с висока степен на сигурност.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.