НАЧАЛО Алткойни

28 обещаващи крипто актива, които заслужават внимание

декември 10, 2020 10:44 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
28 обещаващи крипто актива, които заслужават внимание

Анализатори и мениджъри във фирмата за крипто разузнаване Messari разкриват крипто активите, които съставляват портфолиото им към 2021 г.

В доклад от 134 страници, наречен Crypto Thesis for 2021 г., основателят и главен изпълнителен директор на Messari Райън Селкис казва, че харесва излагането му на Биткойн, Етериум, Zcash и Лайткойн чрез Grayscale.

 

Той също така държи платежна мрежа от следващо поколение Terra, децентрализиран пазар за съхранение Siacoin, базирана на Етериум DApp платформа за управление Aragon (ANT), крипто специфичен застрахователен протокол Nexus Mutual и междублоков верижен проект за ликвидност Ren.

 

Междувременно старшият изследователски анализатор Райън Уоткинс се занимава с децентрализирани финансови активи (DeFi) и управлението на иновациите. Той държи Етериум, Terra и Aragon. В допълнение, Уоткинс залага на проекта THORChain (RUNE), DeFi агрегатора на доходност yearn.finance (YFI), платформата за взаимно предоставяне на заеми CREAM, стартиране на Internet of Things Helium (HNT), платформа за предоставяне на токени за управление Powerpool (CVP) и децентрализираната мрежа за залагане от следващо поколение Rocket Pool (RPL).

 

Уилсън Виндиам, също старши изследователски анализатор, инвестира в Биткойн, Етериум, Helium, THORChain и Rocket Pool. Той също така държи Uniswap (UNI), блокчейн протокола Polkadot (DOT) и експерименталната мрежа на Polkadot Kusama (KSM).

 

Аналитикът на Intel Айдън Мот е фен на Биткойн, Етериум и Powerpool. Той също така е притежател на Ren, токенизиран Zcash renZEC, платформа за търговия с опции Hegic, блокчейн платформата за игри Xaya (CHI), децентрализираната автономна организация yAxis (YAX) и базирана на ETH децентрализирана игра Axie Infinity (AXS), която е “Cryptokitties среща Тамагочи.”

 

Изследователският анализатор Мейсън Нистром е силно вярващ в проектите на Андре Кронье, като има вяра в Uniswap и yearn.finance. Той също харесва Биткойн, Етериум, Aragon, Axie Infinity, Helium и пазари, собственост на общността като Rarible (RARI) и Audius (AUDIO).

 

Старши изследователски анализатор Джак Пърди също е притежател на Биткойн, Етериум, yearn.finance, Hegic и Helium. Той също така се интересува от проекта за оперативна съвместимост на DeFi Alpha Finance (ALPHA) и децентрализирания деривативен обмен Perpetual Protocol (PERP).

 

Последният член на екипа на Messari, който разкрива крипто приртежанията си е вицепрезидента си за разузнаване на крипто холдингите Ерик Търнър. В момента той инвестира в Биткойн, Етериум, Zcash, yearn.finance, Powerpool и THORChain. Търнър притежава и децентрализиран протокол за управление на активи Melon (MLN).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ 3 криптовалути, които могат да се представят по-добре от Биткойн този месец

Въпреки забележителния ръст на Биткойн от септември насам, тези алтернативни криптовалути показват още по-силни ценови движения. Въпросът е: могат ли те да надминат печалбите на BTC през декември?

декември 2, 2023 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.