НАЧАЛО Биткойн

$268 милиона преминават от краткосрочни купувачи към дългорочни

март 16, 2022 13:46 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$268 милиона преминават от краткосрочни купувачи към дългорочни

Водеща платформа за крипто изследвания разкрива, че кохорта от инвеститори с малко или никаква история на харчене на своите биткойни трупа BTC в размер на стотици милиони долари на ден.

Glassnode казва в последния си бюлетин, че дългосрочните притежатели (LTH) или субекти, за които е по-малко вероятно да продадат своите BTC, след като са държали своите монети за повече от 155 дни, натрупват с изключителни темпове.

Фирмата за пазарно разузнаване подчертава, че степента на натрупване на дългосрочните притежатели е експоненциално по-висока от количеството BTC, добито на ден.

В момента пазарната инфлация на LTH [дългосрочни притежатели] е -10.9%, което означава, че LTH в момента добавят към баланса си със 7.6 пъти скоростта на емитиране.

Водещият блокчейн анализатор на Glassnode сподели данни, за да илюстрира дълбочината на натрупване от дългосрочни притежатели.

С ~900 BTC в [добити монети] на ден, това означава, че около 6,840 BTC се преместват в LTH запаси ежедневно.

Към момента на писане, Биткойн се търгува около $40,300, според данни от CoinMarketCap, което означава, че дългосрочните притежатели поглъщат BTC на стойност около $268,34 милиона на дневна база.

Освен това Glassnode казва, че темпът на инфлация на Биткойн е паднал до -10.9% на фона на силното натрупване на дългосрочни притежатели. Исторически, ефективният процент на инфлация между -14% и -15% отбелязва дъно на мечи пазар за BTC.

Това се доближава до исторически ниски нива, които сигнализираха за дъна на мечи пазар в минали цикли, и е друг конструктивен дългосрочен [индикатор].

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене