НАЧАЛО Други

$25 милиона в XRP бяха дарени от съоснователя на Ripple

АПР. 6, 2019 16:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $25 милиона в XRP бяха дарени от съоснователя на Ripple

Крис Ларсен, съосновател на базираната в Сан Франциско технологична компания Ripple, и съпругата му Лина Лам дариха $25 милиона в XRP на университет в Калифорния, според официално съобщение от 5 април.

Ларсен и Лам допринесоха с $25 милиона в XRP tron g>токени за Бизнес колежа на San Francisco State University (SFSU), чрез частна фондация RippleWorks, която предоставя практическа подкрепа на обещаващи социални предприемачи.

Университетът ще насочи средствата за подпомагане на студенти, изучаващи глобални предприемачески и финтех екосистеми. Според SFSU, дарението е най-големият принос, правен в криптовалута за университет в САЩ. Президентът на университета, Лесли Е. Вонг, каза:

Този новаторски подарък ще позиционира Бизнес колежа като развиващ се, отчетливо разнообразен и важен за индустрията епицентър на бизнес иновациите и предприемачеството. Крис, Лина и Rippleworks са новатори и техният подарък ще вдъхнови нашите ученици творчески и стратегически да подходят към бизнес и технологичните пейзажи, за да се превърнат в следващото поколение на предприемачите и глобалните бизнес лидери.


Този ход следва официалната програма за социално въздействие на Ripple, наречена „Ripple for Good“, която стартира миналия септември. Програмата трябваше да работи в сътрудничество с RippleWorks и да обедини $25 милиона от фирмата заедно с $80 милиона от дарения за инвестиране в проекти, фокусирани върху образованието и "финансовото включване".

Ripple преди това правиха подобни дарения. Миналия юни, компанията разкри своята Университетска инициатива Blockchain Research Initiative, състояща се от дарение от $50 милиона на 17 университета в световен мащаб за подкрепа на блокчейн и крипто образованието.

През март миналата година, Ripple дарява $29 милиона в XRP , за да подкрепи американските държавни училища, изпълнявайки искания за финансиране от учители чрез благотворителен фонд DonorsChoose. Дарените пари бяха определени да оборудват повече от 30 000 класни стаи, във всички 50 държави.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Инвестиционна компания купи виртуални недвижими имоти за $2.5 милиона

По-конкретно, Tokens.com закупи 116 парцела виртуална земя за общо 618,000 MANA - валутата на Decentraland, според съобщение на компанията. Твърди се, че покупката представлява най-голямата сделка от ...
НОЕ. 28, 2021 01:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Newegg официално потвърдиха, че ще приемат плащания в Shiba Inu (SHIB)

Съобщението беше направено в загадъчния туит, публикуван от официалния акаунт в Twitter на криптовалутата и ръководителя на проекта Шитоши Кусама.Coming soon to Newegg...$SHIB https://t.co/[email protected]
НОЕ. 27, 2021 14:19 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Adidas Originals обяви партньорство с Coinbase

"Партнирахме си с @Coinbase.", написаха Adidas Originals в туит в сряда.  We’ve partnered with @coinbase. Probably nothing.— adidas Originals (@adidasoriginals) November 24, 2021Coinbase потвърди парт...
НОЕ. 27, 2021 15:35 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света