Home

Calvaria набира над $2 милиона – остават само 24% от токените

29.11.2022 19:11 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Calvaria набира над $2 милиона – остават само 24% от токените

Calvaria достигна повече от $2 милиона, а инвеститорите са във възторг. Печалбите могат да бъдат огромни.

Предварителните продажби на Calvaria достигнаха повече от $2 милиона. Инвеститорите очакват с нетърпение развитието на проекта, който е изключително обещаващ.

Последните промени в инициативата на Calvaria са важни, тъй като вместо 10 етапа на предварителните продажби екипът на блокчейна реши да ги скъси на общо 5.

calvaria

Но какво значи това за инвеститорите? Тези, които са инвестирали в криптовалутата в първия етап на нейната предпродажба, няма да могат да генерират до 450% доходност, но ще направят 225% и то възможно най-скоро, което не е лоша новина.

Защо предпродажбите на криптовалутата ще приключат скоро и какво значи това, ще разберем в тази статия.

calvaria

 

Защо се променя рязко курсът на Calvaria? 

Когато се промени курса на даден крипто проект, инвеститорите редовно си задават въпроса – защо това се случва? Истината е, че RIA токенът генерира изключителен интерес сред крипто геймърите, които могат да се насладят на играта от своите мобилни устройства, както и да играят напълно безплатно.

Поради това се налага от екипа на Calvaria да преместят 150 милиона токена, които бяха планирани за предварителните продажби, в екосистемата на проекта.

Според последната информация, която обявена днес, екипът на проекта иска да събере $3,075,000 преди да бъде листнат токена на централизираните крипто борси.

Когато приключи и предпоследната фаза на предварителните продажби, която ще се случи при достигане на $2.1 милиона, ще останат само 20% от токените. 

Разбира се, няма основателна причина да се отлага стартирането на Calvaria, защото вече бяха постигнати някои от основните цели, a именно договарянето на листвания на крипто борси – Kucoin & Gate.io. Освен това платформата за крипто социална търговия – XT.com, също се съгласи да предостави RIA токена на своите клиенти.

calvaria

 

Какво представлява Calvaria?

Calvaria: Duels of Eternity е игра от типа “играй, за да спечелиш”, която насърчава крипто геймърите да вземат участие във възможно най-много състезания, за да печелят различни награди. Действието се развива в подземния свят, а платформата представлява игра с NFT бойни карти.

ria2

 

RIA токените ще се използват, за да се купуват най-различни активи в платформата на играта, а самият RIA представлява смарт договор (smart contract) от типа ERC-20, като се използва блокченът на Етериум.

Отново трябва да се спомене, че за разлика от много други игри като Decentraland, Sprinterlands и Gods Unchained, тя разполага с безплатна версия, а освен това героите са 3D модели, което ще даде страхотни възможности за развитие в Метавселената в бъдеще.

Притежателите на NFT бойни карти ще могат да търгуват с тях на пазара, защото те са техни собствени активи. Всеки притежател на RIA токени ще може да участва в децентрализираната автономна организация (DAO) на платформата, като това ще позволи директно участие в развитието на блокчейна на играта.

Екипът иска да добави сезонност на играта, което ще я присъедини в елитната компания на вече известни видео игри като Fortnite & League of Legends – с нови бойни арени, оръжия, карти и други.

Награден фонд и стейкинг пул на световно ниво

Цели 20% от общия брой токени ще отидат за награден фонд като в момента ще можете да спечелите сто хиляди долара в RIA токени. Тези, които искат да стейкват токени, като поддържат мрежата, ще могат да генерират пасивен доход.

ria3

Очакваното листване след петия етап на предварителните продажби пък ще донесе допълнителна полза на инвеститорите, които ще могат да започнат да генерират възвръщаемост възможно най-рано.

calvaria

 

Роудмап на проекта

ria

Calvaria започна много силно, като всичко се движи по-добре от планираното в момента. В началото на следващата година се очакват листвания на Kucoin, Gate.io & XT.com, а тогава ще започнат и NFT eърдроповете (кампании за раздаване). Във второто тримесечие на 2023 се очаква алфа версията на Calvaria: Duels of Eternity да излезе, а до края на другата година се очакват огромни промени, като партньорства с инфлуенсъри, официални турнири по Duels of Eternity и, разбира се, официален старт на крипто играта.

Последната цел на проекта е да се създаде собствен eSports отбор, както и допълнително развитие на играта.

Инвестирайте в Calvaria и спечелете 30% сега

Побързайте и се включете в предварителните продажби на Calvaria, за да генерирате до 30% доходност. Остават по-малко от $100,000 преди достигане на петия и вече последен етап на предварителните продажби.

Ако се чудите как можете да закупите RIA токени – вижте ръководството ни.

calvaria

 

Как да си закупите Calvaria?

Calvaria вече събра над $2 милиона инвестиции и колкото по-рано се включите, толкова по-добри са инвестиционните перспективи.

Стъпка 1: Създайте свой крипто портфейл и го свържете

За да си закупите RIA токени, трябва да си направите крипто портфейл. Съветваме ви да използвате MetaMask, който е най-известният такъв в крипто пространството. Ако искате да ползвате мобилна версия, можете да използвате Trust Wallet.

Стъпка 2: Закупете си Ethereum токени (ETH)

За да си вземете токени Calvaria, трябва да се включите в някоя крипто борса, като най-добре ще е да използвате Binance. След това трябва да изтеглите закупеното количество, като го пренасочите във вашия нов крипто портфейл.

Стъпка 3: Заменете Ethereum за RIA

Когато разполагате с достатъчно количество ЕТН, можете да си закупите RIA токени.

Стъпката 4: Заявете своите токени след петия етап на предпродажбите

Когато завършите успешно покупката на своите RIA монети, ще можете да ги заявите след края на предварителните продажби, като те ще се появят във вашия крипто портфейл.

Заключение

Calvaria събра над $2 милиона и продължава стремглаво да се развива. Това доведе до преждевременен край на предпродажбите, за да могат ранните инвеститори да започнат да търгуват в най-скоро време и да генерират до 225% печалби, но дори и да се включите сега, ще можете да направите 30%.

Често задавани въпроси

Има ли потенциал Calvaria?

Потенциалът е огромен, защото концепцията на играта е страхотна, а предстоящите листвания на крипто борсите Kucoin, Gate.io & XT.com могат да генерират допълнителни печалби за инвеститорите.

Колко ще спечеля, ако купя RIA сега?

Не е късно да започнете сега, като ще можете да постигнете 30% доходност само от 4-тия до 5-тия етап на предварителните продажби, а след първото листване на крипто борсите може да се очаква позитивен тренд.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.