Home

Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100,000 в рамките на дни

22.11.2022 15:25 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто играта RobotEra стартира силно, събра $100,000 в рамките на дни

Крипто играта в метавселената RobotEra стартира много силно, събра $100 хиляди за броени дни.

Преди броени дни стартира новата крипто игра RobotEra. Тя събра над $100,000 инвестиции само в рамките на няколко дена.

Самата игра ще бъде подобна на Decentraland, The Sandbox и Axie Infinity, а в нейната метавселена ще можете да правите почти всичко – да организирате и участвате в конкурси и събития, да строите, да копаете TARO токени и още куп други интересни неща.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен инвеститори, P2E крипто играта успя да привлече и огромно медийно внимание към себе си, а реномирани издания като Yahoo! Finance, BENZINGA и The Economic Times (ET) вече я споменаха.

Но какво представляват платформата на играта, нейният токен – TARO, както и какви са възможностите на крипто проекта на RobotEra?

Докъде може да стигне Robotera през 2023?

Криптовалутата разполага с всички необходими неща, за да постигне успех: широко медийно отразяване, екип, който е подкрепен от известна платформа (LBank Labs финансира RobotEra), както и ранен достъп за инвеститорите.

В момента цената е само $0.020 като до следващия етап тя ще се покачи на $0.025. В третия и последен етап на предварителните продажби един TARO токен ще струва $0.032.

Общо ще бъдат емитирани 1.8 милиарда токена като за предварителните продажби са отделени 270 милиона (по 90 милиона на всеки рунд). За награди са отделени цели 25% от общия брой токени – 450 милиона като за DAO ще отидат още 33% – 594 милиона. За ликвидност на екосистемата остават още 3% или 54 милиона токена, а 10% ще отидат за екипа (180 милиона токена).

Ранните инвеститори ще могат да генерират значителна доходност, а тепърва предстои листване на крипто борсите.

От LBank Labs оказаха подкрепа на проекта – затова и е доста вероятно RobotEra да бъде листната на крипто борсата LBank, когато свършат етапите на предварителна продажба.

Редно е и да отчетем, че това може да се случи много скоро, защото от екипа искат да съберат в трите етапа малко над $6.9 милиона, за да реализират проекта. Това са отлични новини за инвеститорите, които ще могат да заявят своите токени от рано, а освен това ще започнат да търгуват активно с тях.

 

Какво е RobotEra?

Вече споменахме за потенциала на самия проект, а сега нека разгледаме концепцията и какво ще представлява гейминг изживяването в метавселената.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


RobotEra ще разполага със собствена метавселена, в която вашият аватар ще бъде NFT робот, който ще можете да си закупите от вътрешния пазар. Освен това ще можете да правите най-различни неща в играта – да купувате или продавате земя, да строите, да “копаете” токени TARO, както и да участвате в различни събития като концери, партита в нощни клубове и още много интересни мероприятия с други играчи.

В същото време ще можете и да се състезавате срещу тях и да печелите награди. Платформата е изградена върху блокчейна на Етериум, а смарт договорите ще използват ERC-20 токена.

Най-хубавото е, че не ви трябват никакви умения за програмиране, за да съществувате или градите какво и да било в метавселената, защото интерфейсът на играта е удобен и възможно най-лесен. Алфа версията на играта е планирана да стартира през първото тримесечие на 2023 година.

Как да закупя RobotEra криптовалута?

За да закупите криптовалутата на RobotEra – TARO токените, е нужно да следвате следните стъпки:

Стъпка 1: Направете си крипто портфейл

Направете си крипто портфейл. Съветваме ви да използвате MetaMask, а за мобилен портфейл – Trust Wallet. Можете и да използвате друг портфейл, който поддържа ERC-20 токени.

Стъпка 2:  Купете ETH или USDT чрез крипто борса

Купете си ETH или USDT през крипто борса. За целта ще трябва да свържете портфейла си с борсата и да закупите желаното количество. Съветваме ви да използвате криптоборсата Binance като планирайте и такси за транзакция.

Стъпка 3: Свържете портфейла си с RobotEra

В този етап трябва да свържете портфейла си с RobotEra като само натиснете върху “Connect Wallet”. Уебсайтът е улеснил процедурата като можете директно да се свържете ако имате уиджета на MetaMask за браузър.

Стъпка 4: Купете TARO токени

Сега трябва да закупите TARO токени. Минимумът е 1,000 токена, като при цена за токен от $0.020, това ще ви коства $20 + таксите за транзакция.

Стъпка 5: Заявете токените си

Когато завършат предварителните продажби ще можете да заявите своите токени и да ги използвате в екосистемата, или да търгувате с тях.

Заключение

RobotEra е изключително перспективна крипто игра от типа на The Sandbox. Тя ви предоставя различни възможности за забавления в метавселената, но най-важното за ранните инвеститори е, че те ще имат възможността да реализират потенциално добри печалби, когато TARO токенът бъде листнат на крипто борсите.

Едно от най-добрите неща на предварителните продажби е, че можете да намерите находки като TARO токена. Неговата стартова цена от едва $0.020 го прави изкусителна опция, а когато бъде листнат на $0.032, вие бихте могли да генерирате печалби.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.