Home

Airdrop: Крипто проект раздава $154 милиона на потребителите си

20.10.2022 11:02 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Airdrop: Крипто проект раздава $154 милиона на потребителите си

Новият крипто проект от първи слой Aptos ще раздаде над 20 милиона APT токена на ранните потребители на мрежата си на стойност около $154,000,000 към момента на писане на статията.

Фондация Aptos, организацията с нестопанска цел, която стои зад проекта, съобщи за airdrop събитието чрез Twitter.

Потребителите, които са попълнили заявление за стимулирана тестова мрежа на Aptos [или] са издали NFT на тестовата мрежа APTOS:ZERO, имат право да претендират за APT токени.

Общо 20,076,150 токена APT ще бъдат пуснати в обръщение на 110,235 участници.

Мрежата Aptos, която е обявена за съперник на Етериум и Solana, използва език за програмиране, първоначално създаден за Diem, изоставения крипто проект на технологичния гигант Meta. Aptos се фокусира върху първоначалната цел на Diem за създаване на супербърз и мащабируем блокчейн.

Към момента на писане на статията Aptos регистрира 25 транзакции в секунда (TPS), но съоснователят Мо Шайх заяви, че този брой ще продължи да расте, тъй като в мрежата стартират още проекти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) за близо $1 милиард напусна Coinbase Pro


Шайх също така призна, че стартирането “можеше да мине по-добре” и че изграждането на децентрализирана общност от нулата е “трудно”.

Airdrop-а на Aptos идва само един ден след старта, при който токенът беше подкрепен от Coinbase, FTX, Binance и други крипто борси.

От стартирането си досега APT е спаднал с 43.7%, търгувайки се на цена от $7.70 с пазарна капитализация от малко над $1 милиард.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.