Home

Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса

15.10.2022 10:17 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC) може да изпревари фондовата борса

Най-големият крипто актив по пазарна капитализация - Биткойн (BTC) - се бори да задържи подкрепата си над нивото от $19,000.

Което кара много анализатори на сектора да се опитват да прогнозират бъдещото му поведение.

Крипто трейдърът, подивзаващ се под псевдонима “Kaleo”, предположи, че Биткойн може да намали корелацията си с фондовия пазар. Той базира тази прогноза на технически анализ, като сравни представянето на водещата криптовалута с други активи.

Според обяснението на трейдъра:

Биткойн не само изглежда стабилен спрямо USD, но е на път да пробие над ключова съпротива в долния диапазон на [зоната на натрупване], в който е заседнал през последните четири месеца.

Kaleo подчерта, че настоящата активност на актива “трябва да му даде ясен шанс да изпревари SPX обратно до съотношението от 2017 г. и по-високо.”

Едновременно с това обемът на Биткойн изглежда се покачва до нивата от бичия пазар, нараствайки от 1 август насам. Обемът на USDT демонстрира стремглав експоненциален растеж, както отбеляза анализаторът, стоящ зад профила Bitcoin Archive.

Междувременно главният пазарен стратег на InTheMoneyStocks.com Гарет Солоуей предположи, че най-голямата криптовалута вероятно ще се коригира до $3,500. Това според него е “най-лошият сценарий”. Той също така предупреди, че няма да видим разминаване на движенията с фондовия пазар в скоро време.

По-рано Солоуей сподели, че цената на Биткойн може да потъне до $12,000 – $13,000, защото “когато виждате, че доларът продължава да се задържа на над 20-годишни върхове и продължава да върви нагоре, това просто убива всички рискови активи”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Какво може да очакваме от Биткойн през юли?

Юни е исторически труден месец за Биткойн (BTC) и тази година не е изключение. През посл Биткойн отбеляза близо 5% спад през последните 24 часа, продължавайки обичайния си модел на лошо представяне през този месец.

24.06.2024 23:00 1мин. четене

3 причини за спада на цената на Биткойн

През последните 7 дни Биткойн загуби почти 7.5% от стойността си, спадайки до около $61,000 към момента на писане на статията. 

24.06.2024 21:00 2мин. четене

Цената на Биткойн падна под $60,000

Силните мечи настрония завладяха пазара на криптовалути като през целия ден, както Биткойн, така и алткойните се търгуваха на червено.

24.06.2024 20:32 1мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.