Home

Актьор постави рекорд за най-бързо разпродадена NFT колекция на OpenSea

15.10.2022 18:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Актьор постави рекорд за най-бързо разпродадена NFT колекция на OpenSea

Купувачите на NFT се сдобиха с разнообразна колекция от произведения на изкуството под формата на NFT, вдъхновени от кариерата на Антъни Хопкинс.

“Вечната колекция” се разпродаде за 7 минути, поставяйки рекорд за най-бързо разпродаване на NFT в историята на OpenSea.

Orange Comet, създателят на първата NFT колекция на сър Филип Антъни Хопкинс, обяви чрез профила си в Twitter, че е тренд №1 в OpenSea.

“Това сътрудничество бележи изключително начинание за сър Антъни Хопкинс, разширявайки артистичната му изява в метавселената”, се казва на официалния уебсайт.

Колекцията от над 1,000 NFT представлява поредица от провокиращи мисълта изображения и анимации, които увековечават разнообразните архетипни интерпретации на сър Антъни Хопкинс като Вечния: Шегаджията, Влюбеният, Бунтарят, Героят, Владетелят, Мъдрецът, Магьосникът, Дарителят, Изследователят и Творецът.

Продажба на колекцията

Продажбата на въпросната колекция не се подчини на всички условия на мечия пазар. Във времена, когато има минимален интерес от страна на физически лица да инвестират в криптовалути и NFT, колекцията от легендата се разпродаде за минути.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: NFT: 88% спад на продажбите за последните 8 месеца


Общността беше развълнувана да стане част от историята, като участва в събитието. Повечето собственици на NFT извадиха колекцията си от списъка и не планират да я продават. Само 13% от NFT са обявени за продажба в OpenSea.

Холивуд в NFT пространството

Orange Comet запознава света на Холивуд с NFT и метавселената. Екипът на компанията има разнообразен опит в развлекателната индустрия. Те се състоят от MVP на NFL, певци, носители на награди “Грами”, музиканти, продуценти, автори на песни и аниматори. Техните дълбоки връзки в развлекателната индустрия със сигурност им помагат, да приканват нови хора в Web3 пространството.

В рамките на една година компанията стартира над 17 NFT колекции, базирани на спорта и развлеченията. Първата колекция беше “New York Islanders NFT”, включваща отбора по хокей на лед, базиран в Елмонт, Ню Йорк. Те имат няколко NFT колекции за “Живите мъртви”, американска постапокалиптична телевизионна поредица. Освен това имат колекция с участието на американския астронавт Скот Джоузеф Кели.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп е най-добрия вариант за американската икономика според Кати Ууд

Кати Ууд, главен изпълнителен директор на Ark Invest, наскоро изрази подкрепата си за Доналд Тръмп на предстоящите президентски избори.

24.06.2024 19:00 1мин. четене

БРИКС: 19 държави напредват в тестовете на CBDC

Международният валутен фонд (МВФ) установи, че 19 държави, включително Обединените арабски емирства (ОАЕ), са в напреднала фаза на тестове за дигитална валута на централната банка (CBDC).

24.06.2024 8:30 1мин. четене

Огромните сривове и дългите мечи пазари в крипто пространството може да са зад гърба ни

Ветеранът инвеститор в криптовалути Артър Чонг предполага, че ерата на тежките спадове и продължителните мечи пазари на дигиталните активи може би е зад гърба ни.

24.06.2024 6:30 2мин. четене

Крипто лобистката група Fairshake събра $160 милиона през май

Крипто лобистката група Fairshake успя да получи значителна финансова подкрепа, докато САЩ се подготвят за следващите президентски избори.

24.06.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.