Home

Ето защо XRP скочи с 13% само за ден

17.09.2022 18:58 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето защо XRP скочи с 13% само за ден

XRP рязко скочи с 13%, както посочи основателят на CryptoLaw, който се опита да обясни покачването на цената.

Цената на алткойна на Ripple внезапно се повиши с 10%, като надмина печалбите на 10-те най-големи криптовалути. 

Към момента на публикуване XRP се търгува около 0.376, което представлява ръст от 13.95% за последните 24 часа. В изненадващ ход XRP поскъпна от най-ниската си стойност от 0.33 USD, за да достигне най-високата си стойност от $0.37.6 USD на 16 септември.

Основателят на CryptoLaw Джон Дийтън подчерта едно поразително нещо за това увеличение на цената. Докато XRP поскъпна с 10%, LBC, родният токен на блокчейна LBRY, се повиши с 11%, а токенът на Dragonchain, DRGN – с 5%. 

Интересното е, че това са активи, замесени в дела с Комисията по ценните книжа и борсите, според Дийтън. 

SEC регулират прекомерно

Позовавайки се на коментарите на главния съветник на Ripple в Twitter Стюарт Олдероти относно подхода на председателя на SEC, Дийтън посочи непоследователността на комисията. 

Спомням си този момент по време на спора. Въпреки че адвокатът на SEC първоначално каза, че ще трябва да помисли върху това, в крайна сметка той каза, че ако може да се каже, че всеки МОЖЕ да очаква печалба, това не изисква от него действително да очаква печалба. Помислете върху това за момент.

Главният юрисконсулт на Ripple, Стюарт Олдероти, се е насочил към председателя на SEC, Гари Генслер, за това, че неправилно интерпретира теста на Хауи, установен от Върховния съд, за да определи какво е и какво не е ценна книга.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Не очаквайте бичи пазар за Биткойн през 2023 г. – Джош Рейджър


Олдероти написа:

Генслер каза, че това е ценна книга, ако инвестиращата публика очаква печалби въз основа на усилията на общо предприятие. Съдилищата вече отхвърлиха това, тъй като то свежда два отделни признака на Хауи в един и: Ние не тълкуваме теста на Хауи да бъде така лесно изпълнен.

Блокчейнът LBRY цитира и случай, който предполага, че SEC изглежда смята, че самата възможност за движение на цените е достатъчна, за да се превърне даден токен в ценна книга.

Според адвоката Джереми Хоган подаването на молби за откриване на делото по съкратеното съдебно решение по делото Ripple и предстоящото решение по делото LBRY са две значителни събития. които могат да продължат да оказват влияние върху крипто пространството през следващите години. Вече са подадени встъпителните молби за съкратено съдебно решение по делото на Ripple.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.