Home

Ето какво трупат най-големите Етериум китове

13.06.2022 13:50 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво трупат най-големите Етериум китове

Най-големите 100 Етериум китове насочиха вниманието си към множество алткойни в различни сектори, докато ETH и по-широките криптопазари продължават да се понижават.

Според услугата за проследяване на блокчейн WhaleStats децентрализираният протокол за вземане и отпускане на заеми Aave е третият най-купуван криптоактив сред ETH китовете през последните 24 часа към момента на писане на статията.


Според WhaleStats китовете на Етериум са отбелязали средна сума за покупка на 151 AAVE на стойност $26,262.


Също така в сектора на децентрализираните финанси (DeFi) ETH китовете натрупват Compound (COMP), алгоритмичен, автономен протокол за лихвени проценти, съобщават блокчейн данните.


Притежателите на криптовалути с дълбоки джобове в мрежата на Етериум обръщат внимание и на два алткойна в сектора на децентрализираните медии.


Данните на WhaleStats показват, че Livepeer (LPT) е третият най-купуван алткойн от Етериум китовете през последните 24 часа, а Audius (AUDIO) е четвъртият.


Livepeer има за цел да предостави децентрализиран протокол за видео стрийминг, докато Audius се опитва да създаде децентрализирана, ориентирана към изпълнителите аудио стрийминг услуга.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Биткойн (BTC) в опасност да потъне до $20,000

В списъка на най-търсените алткойни от ETH китовете се появява и NuCypher (NU), която предлага криптографски услуги като контрол на достъпа и поверителност на данните. NU е шестият най-купуван токен от ETH китовете, като се изключат стабилните монети и ETH.


След NU се нарежда Spell (SPELL), токен, който управлява Abracadabra.money – платформа, която позволява на потребителите да депозират обезпечения под формата на лихвоносни криптоактиви.

Списъкът се допълва от PAX Gold (PAXG), базирана на Етериум стабилна монета, който се емитира от Paxos и е обезпечен със злато. Топ алткойните, притежавани от ETH китовете, са стабилната монета USD Coin (USDC) и самият Етериум.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Рисковете за известни личности от промотиране на меме токени

Съществуват значителни правни рискове, свързани с разрастването на мемe монетите, създадени от известни личности, които включват обвинения в манипулиране на пазара и измама.

24.06.2024 22:00 2мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Алткойн пазарът може да регистрира 100% скок, обръщайки низходящата тенденция

През последните седем дни пазарната стойност на криптовалутите, с изключение на Биткойн, е намаляла с около 3%, а през последния месец се е сринала с почти 10%.

24.06.2024 20:00 2мин. четене

Ето кои алткойни да избягвате по време на пазарната корекция

Тази седмица пазарът на дигиталните активи отбеляза низходяща тенденция, което накара инвеститорите да обмислят продажбата на своите криптовалути, за да предотвратят по-нататъшни загуби.

24.06.2024 19:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.