НАЧАЛО Алткойни

Ето какво трупат най-големите Етериум китове

юни 13, 2022 13:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето какво трупат най-големите Етериум китове

Най-големите 100 Етериум китове насочиха вниманието си към множество алткойни в различни сектори, докато ETH и по-широките криптопазари продължават да се понижават.

Според услугата за проследяване на блокчейн WhaleStats децентрализираният протокол за вземане и отпускане на заеми Aave е третият най-купуван криптоактив сред ETH китовете през последните 24 часа към момента на писане на статията.


Според WhaleStats китовете на Етериум са отбелязали средна сума за покупка на 151 AAVE на стойност $26,262.


Също така в сектора на децентрализираните финанси (DeFi) ETH китовете натрупват Compound (COMP), алгоритмичен, автономен протокол за лихвени проценти, съобщават блокчейн данните.


Притежателите на криптовалути с дълбоки джобове в мрежата на Етериум обръщат внимание и на два алткойна в сектора на децентрализираните медии.


Данните на WhaleStats показват, че Livepeer (LPT) е третият най-купуван алткойн от Етериум китовете през последните 24 часа, а Audius (AUDIO) е четвъртият.


Livepeer има за цел да предостави децентрализиран протокол за видео стрийминг, докато Audius се опитва да създаде децентрализирана, ориентирана към изпълнителите аудио стрийминг услуга.

НЕ ПРОПУСКАЙ: Биткойн (BTC) в опасност да потъне до $20,000

В списъка на най-търсените алткойни от ETH китовете се появява и NuCypher (NU), която предлага криптографски услуги като контрол на достъпа и поверителност на данните. NU е шестият най-купуван токен от ETH китовете, като се изключат стабилните монети и ETH.


След NU се нарежда Spell (SPELL), токен, който управлява Abracadabra.money – платформа, която позволява на потребителите да депозират обезпечения под формата на лихвоносни криптоактиви.

Списъкът се допълва от PAX Gold (PAXG), базирана на Етериум стабилна монета, който се емитира от Paxos и е обезпечен със злато. Топ алткойните, притежавани от ETH китовете, са стабилната монета USD Coin (USDC) и самият Етериум.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене