Home

BitMEX отчитат рекорден обем търговия в рамките на един ден

27.06.2019 12:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BitMEX отчитат рекорден обем търговия в рамките на един ден

BitMEX, най-голямата платформа за търговия с криптовалута в света, отбеляза рекордни обеми в своите операции, след като Биткойн (BTC) проби нивото от $13,000.

BitMEX, най-голямата платформа за търговия с криптовалути в света, отбеляза рекордни обеми в своите операции, след като Биткойн (BTC) проби нивото от $13,000. Компанията обяви цифрите в Twitter на 26-ти юни.

В сряда, BitMEX, най-голямата платформа за Биткойн деривати, отчете над $ 1 милиард в открит интерес на пазара. Търговията на най-голямата криптовалута достигна $13 милиарда. Ако се вземат предвид всички продукти на борсата, обема достигна $16 милиарда.

Обемът бързо се повиши над $10 милиарда в предходните часове, като главния изпълнителен директор Артър Хейс обяви,че всички признаци на предходния криптовалутен мечи пазар официално са изчезнали.

Успехите на BitMEX се дължат на Биткойн търговията, като доставчикът на BTC фючърси CME Group съобщава за рекорден обем на търговия за последните месеци.

Докато анализаторите остават разединени по отношение на това кой сегмент от инвеститорите – на дребно или институционално ниво – задвижва текущия пазар на бикове, Хейс се подготвя да защити Биткойн срещу един от неговите съперници.

Юлският Asian Blockchain Summit ще демонстрира словесен сблъсък с академика и виден крипто критик Нуриел Рубини, известен като “Doctor Doom”.

И все пак Рубини все още вярва, че криптовалутите са фарс”, добавя публикацията в Twitter, съдържаща данните за търговията.

Събитието ще предшества друга среща, този път с изпълнителния директор на Tron, Джъстин Сън и много други, които ще се опитат да убедят Уорън Бъфет в предимствата на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Какво може да очакваме от Биткойн през юли?

Юни е исторически труден месец за Биткойн (BTC) и тази година не е изключение. През посл Биткойн отбеляза близо 5% спад през последните 24 часа, продължавайки обичайния си модел на лошо представяне през този месец.

24.06.2024 23:00 1мин. четене

3 причини за спада на цената на Биткойн

През последните 7 дни Биткойн загуби почти 7.5% от стойността си, спадайки до около $61,000 към момента на писане на статията. 

24.06.2024 21:00 2мин. четене

Цената на Биткойн падна под $60,000

Силните мечи настрония завладяха пазара на криптовалути като през целия ден, както Биткойн, така и алткойните се търгуваха на червено.

24.06.2024 20:32 1мин. четене

Сериозен отлив на капитал от инвестиционните Биткойн и Етериум продукти

Миналата седмица инвестиционните продукти с дигитални активи претърпяха значителен отлив, като инвеститорите изтеглиха над $584 милиона от пазара, според последния доклад на CoinShares. 

24.06.2024 20:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.