Home

BitMEX отчитат рекорден обем търговия в рамките на един ден

27.06.2019 12:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BitMEX отчитат рекорден обем търговия в рамките на един ден

BitMEX, най-голямата платформа за търговия с криптовалута в света, отбеляза рекордни обеми в своите операции, след като Биткойн (BTC) проби нивото от $13,000.

BitMEX, най-голямата платформа за търговия с криптовалути в света, отбеляза рекордни обеми в своите операции, след като Биткойн (BTC) проби нивото от $13,000. Компанията обяви цифрите в Twitter на 26-ти юни.

В сряда, BitMEX, най-голямата платформа за Биткойн деривати, отчете над $ 1 милиард в открит интерес на пазара. Търговията на най-голямата криптовалута достигна $13 милиарда. Ако се вземат предвид всички продукти на борсата, обема достигна $16 милиарда.

Обемът бързо се повиши над $10 милиарда в предходните часове, като главния изпълнителен директор Артър Хейс обяви,че всички признаци на предходния криптовалутен мечи пазар официално са изчезнали.

Успехите на BitMEX се дължат на Биткойн търговията, като доставчикът на BTC фючърси CME Group съобщава за рекорден обем на търговия за последните месеци.

Докато анализаторите остават разединени по отношение на това кой сегмент от инвеститорите – на дребно или институционално ниво – задвижва текущия пазар на бикове, Хейс се подготвя да защити Биткойн срещу един от неговите съперници.

Юлският Asian Blockchain Summit ще демонстрира словесен сблъсък с академика и виден крипто критик Нуриел Рубини, известен като “Doctor Doom”.

И все пак Рубини все още вярва, че криптовалутите са фарс”, добавя публикацията в Twitter, съдържаща данните за търговията.

Събитието ще предшества друга среща, този път с изпълнителния директор на Tron, Джъстин Сън и много други, които ще се опитат да убедят Уорън Бъфет в предимствата на криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Портфейлът на Фондация Етериум прехвърли $295 милиона след дълго прекъсване

Свързан с Фондация Етериум портфейл, който не е бил активен повече от шест години, наскоро възобнови дейността си, прехвърляйки 92,500 ETH, приблизително $295 милиона, на нов адрес.

27.07.2024 7:00 1мин. четене

Ето колко е събрала кампанията на Тръмп от крипто дарения

Кампанията на бившия президент Доналд Тръмп отбеляза рязък ръст на крипто даренията, които вече надхвърлят $4 милиона, предимно в Биткойн.

26.07.2024 22:00 1мин. четене

Биткойн се върна над $67,000, отразявайки представянето на стоковия пазар

Днес пазарът на криптовалути отбеляза ръст, като основните токени регистрираха печалби, отразявайки положителните движения на пазарите на акции в САЩ.

26.07.2024 19:15 2мин. четене

Биткойн защитниците във Великобритания настояват правителството да запази BTC притежанията

Група за защита на BTC призова правителството на Обединеното кралство да запази Биткойн притежанията си, вдъхновено от действията на Доналд Тръмп, Салвадор и ОАЕ.

26.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.