НАЧАЛО Прессъобщения

20 най-добри крипто предварителни продажби през 2024 г.

11.06.2024 17:00 13 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
20 най-добри крипто предварителни продажби през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути се подготвя за следващия очакван бичи цикъл, инвеститорите нетърпеливо търсят следващите възможности с висок потенциал.

Значителна част от това вълнение се съсредоточава около крипто предварителните продажби, където ранните инвестиции могат да доведат до значителни възвръщаемости.

Докато EarthMeta се откроява като една от най-добрите крипто ICO предварителни продажби за 2024 г., в тази статия ви предоставяме задълбочен преглед на топ 20 крипто предварителни продажби с голям потенциал за тази година, акцентирайки върху техните уникални характеристики и потенциални ползи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като 2024 г. според мнозина обещава да бъде година на значителен растеж и иновации, и докато Биткойн заедно с другите основни криптовалути влизат в критичен етап на ре-акумулация, сцената е подготвена за това, което би могло да бъде един от най-вълнуващите бичи пазари в историята. Проницателните инвеститори знаят, че ключът към максимизиране на възвръщаемостта се намира в ранното позициониране, и крипто предварителните продажби предлагат първостепенна възможност за това.

Нашите топ 20 крипто предварителни продажби за 2024 г.

 • $EMT – Токенът на EarthMeta, децентрализирана AI управлявана metaverse платформа.
 • $TMIR – Токенът на TerraMirum, улесняващ иновативни решения за недвижими имоти с блокчейн технологията.
 • $99BTC – Токенът на 99Bitcoins, образователна крипто платформа с концепцията “научи, за да печелиш”.
 • $KLEE – Токенът на KleeKai Inu, общностно-ориентиран меме монета за благосъстоянието на животните.
 • $HtpH – Токенът на Harold20, меме монета, който подобрява общността чрез хумор.
 • $KSPNX – Токенът на Kaspa Nexus, предлагащ достъпни решения за крипто добив.
 • $FFG – Токенът на Funky Frog, който захранва меме-ориентирана гейминг екосистема.
 • $SQGL – Токенът на Squiggle Monster, меме монета, фокусиран върху ангажираността на общността.
 • $TRIV – Токенът на Trivnex, AI подобрен крипто добив за ефективност.
 • $SHA – Токенът на Shaaare, автоматизиране на инфлуенсър маркетинга с блокчейн технологията.
 • $MKT – Токенът на Merkury.IT, фокусиран върху устойчивия екологичен крипто добив.
 • $ARK – Токенът на Arkenstone, улесняващ създаването на токени във Solana.
 • $HELL – Токенът на Helldiver Token, упълномощаващ гейминг общност с икономика, базирана на игри.
 • $SPAY – Токенът на SpacePay, предлагащ решения за крипто плащания от следващо поколение за търговци.
 • $OPZ – Токенът на OPZ, предоставящ AI управляван портфейл и борса за оптимална търговия.
 • $RSP – Токенът на Realspad, децентрализирана платформа за инвестиции в недвижими имоти.
 • $CRD – Токенът на Crudo Protocol, предлагащ децентрализирани финансови решения, фокусирани върху удобството за потребителите.
 • $CND – Токенът на CoinTide, предоставящ обхватни търговски и стейкинг услуги.
 • $PLAY – Токенът на PlayDoge, комбинира виртуални домашни любимци с модел за игра за печалба.
 • $MBG – Токенът на MoonBag, меме монета, движена от общността, целяща дългосрочен растеж.

1. EarthMeta ($EMT)

Преглед: EarthMeta е AI управлявана metaverse платформа с фокус върху децентрализираното управление и дигиталните недвижими имоти. Комбинира AI технология за създаване на напълно потапящ и икономически жизнеспособен дигитален свят.

Защо е интересно: EarthMeta е избрана за един от най-добрите токени в предварителна продажба за 2024 г. от много известни медии, инвеститори и експерти. Ранните инвеститори се възползват от значителни стимули като до 180% APY на стейкинг награди и 30% бонус на токени.

Екосистемата на EarthMeta включва няколко ключови компонента като EarthMeta Core за търговия с виртуални недвижими имоти, EarthMeta токен за стейкинг и търговия с NFT-та, EarthMeta AR и портфейл. С внимателно планирано разпределение на токените и сериозен акцент върху сигурността и прозрачността, EarthMeta вече е привлякла вниманието на инвеститори и ентусиасти в AI, metaverse и крипто секторите.

2. TerraMirum ($TMIR)

Обзор: TerraMirum е посветена на трансформацията на пазара на недвижими имоти чрез разработването на гъвкави, екологични жилищни пространства, подобрени с блокчейн за децентрализирано управление и транзакции.

Защо е интересно: Платформата се отличава с интеграцията на устойчивост с напредничави технологични решения. С фокус върху създаването на гъвкави жилищни пространства, които дават приоритет на екологични дизайни и децентрализирано управление, TerraMirum предлага изчерпателна и ясна пътна карта за растеж, привличайки напредничави инвеститори в пазара на недвижими имоти.

3. 99Bitcoins ($99BTC)

Преглед: 99Bitcoins е платформа от типа “Научи, за да печелиш (Learn-to-Earn”, която възнаграждава потребителите за ангажиране с образователно съдържание за криптовалути. 

Защо е интересно: Платформата стимулира обучението, което я прави привлекателна както за начинаещи, така и за опитни крипто ентусиасти. 99Bitcoins предлага интерактивно съдържание и викторини, които ангажират потребителите и задълбочават разбирането им за крипто пазара. Токенът $99BTC служи като механизъм за възнаграждение, позволяващ на потребителите да печелят, докато се учат. Пътната карта на проекта включва непрекъснато развитие на напреднали курсове и по-широк кръг от теми, с цел да стане всеобхватен образователен ресурс в крипто пространството.

4. Credipto ($CRPT)

Обзор: Credipto модернизира инвестициите в недвижими имоти, като интегрира блокчейн технологията за предоставяне на данни при анализ на възможностите в недвижимите имоти.

Защо е интересно: Credipto се отличава с предоставянето на обширни анализи на дигитални данни, които повишават прозрачността и ефективността на инвестициите. Тази платформа използва блокчейн за осигуряване на сигурни и прозрачни транзакции, подкрепени от реални активи. Това я прави мощен инструмент за инвеститори, които искат да използват технологията за по-добри възвращаемости в недвижимите имоти.

5. Harold20 ($HtpH)

Преглед: Harold20 е меме монета, която се фокусира върху изграждането на общност чрез хумор и позитивно ангажиране. 

Защо е интересно: Създаден върху Binance Smart Chain, Harold20 съчетава забавление с практически стимули, създавайки забавна и възнаграждаваща екосистема за потребителите. Проектът акцентира върху сигурността чрез редовни одити и сигурни смарт договори, осигурявайки безопасна инвестиционна среда. С подробна пътна карта, очертаваща ясни фази на развитие, Harold20 цели да насърчава силна и ангажирана общност, предоставяйки конкретни ползи чрез своите уникални приложения. Тази комбинация от хумор и практичност отличава Harold20 в претрупания пазар на меме монети.

6. Kaspa Nexus ($KSPNX)

Преглед: Kaspa Nexus демократизира крипто добива с достъпни решения за облачен добив. 

Защо е интересно: Проектът предлага приятелски към потребителя добивен опит и акцент върху устойчивостта, предлагайки значителни предимства. Kaspa Nexus използва скоростта и мащабируемостта на блокчейна Kaspa, за да предложи решения за облачен добив, достъпни за по-широка аудитория. Децентрализираният подход на проекта гарантира прозрачност и сигурност, докато неговият протокол за добив чрез стейкинг засилва ангажираността на потребителите. Kaspa Nexus цели да намали бариерите за влизане и да максимизира ефективността в крипто добива, правейки го привлекателен избор за инвеститори.

7. Funky Frog ($FFG)

Обзор: Funky Frog е платформа, ориентирана към мемета, която използва хумор и интерактивни елементи в крипто екосистема, за да насърчава динамично общество.

Защо е интересно: Този проект уникално комбинира игри, търговия и съдържание, базирано на мемета, за да създава непрекъснат ангажимент на потребителите. Със своите събития, ориентирани към общността, и ексклузивни предложения на NFT, Funky Frog добавя стойност и вълнение за участниците си. Прозрачният процес на предварителна продажба гарантира справедливост и яснота, позиционирайки го като привлекателна инвестиция за тези, които се интересуват от иновативни, базирани на общността платформи.

8. Squiggle Monster ($SQGL)

Преглед: Squiggle Monster използва маркетинг и ангажираност на общността, за да създаде забавен и устойчив меме токен. 

Защо е интересно: С фокус върху ангажираността на общността и иновативната токеномика, Squiggle Monster се откроява на пазара на меме криптовалути. Проектът цели да изгради жива, активна общност чрез ангажирано съдържание и стратегии за модерен маркетинг. Устойчивата токеномика на Squiggle Monster включва добре планиран план за разпределение на токените, който стимулира дългосрочното задържане и участието на общността. Афилиейт програмата на проекта допълнително насърчава растежа, възнаграждавайки членовете на общността за препоръки и разширявайки неговото присъствие в крипто пространството.

9. Trivnex ($TRIV)

Преглед: Trivnex използва изкуствен интелект, за да оптимизира крипто добива за ефективност и устойчивост. 

Защо е интересно: Проектът решава ключови предизвикателства в индустрията за добив, предлагайки повишена рентабилност и намалена консумация на енергия. Техниките за добив, подобрена от технологията за изкуствен интелект на Trivnex оптимизират последователността на транзакциите и валидирането на блокове, гарантирайки максимална ефективност. Акцентът на проекта върху енергийната ефективност включва Proof of Stake (PoS) протоколи с подобрения от изкуствен интелект, които намаляват екологичния отпечатък на добива. Динамичната стратегия за адаптация на Trivnex, базирана на анализ на реални данни, гарантира постоянна рентабилност и актуалност в бързо развиващия се сектор на крипто добива.

10. Shaaare ($SHA)

Преглед: Shaaare автоматизира инфлуенсър маркетинга с екосистема, базирана на блокчейн. 

Защо е интересно: Проектът стимулира създаването на съдържание и оптимизира маркетинговите процеси, предлагайки новаторски подход в индустрията за маркетинг. Токенизираната система за възнаграждения на Shaaare насърчава създателите на съдържание и маркетолозите активно да участват в платформата. Създаването на уникални бранд токени позволява персонализирани маркетингови стратегии и подобрено ангажиране. Платформата на Shaaare е лесна за използване и интегриране, правейки я привлекателен избор за брандове и инфлуенсъри.

11. Merkury.IT ($MKT)

Преглед: Merkury.IT се фокусира върху устойчив добив на криптовалути с използване на възобновяеми енергийни източници. 

Защо е интересно: Чрез използване на еко-технологии, Merkury.IT цели да направи крипто добива по-устойчив. Проектът използва възобновяеми енергийни източници и иновативни охладителни системи за намаляване на екологичния отпечатък на операциите по добив. Децентрализираната екосистема на Merkury.IT поддържа самодостатъчна мрежа от добивни възли, повишавайки ефективността и сигурността. Ангажиментът на проекта към устойчивост и иновации го позиционира като лидер в сектора за зелен крипто добив, предлагайки привлекателна инвестиционна възможност за екологично осъзнати инвеститори.

12. Arkenstone ($ARK)

Обзор: Arkenstone предлага услуги за създаване и управление на токени в блокчейн мрежата на Solana, улеснявайки стартирането на проекти без нуждата от обширни познания за програмиране.

Защо е интересно: Възможността на платформата да предлага лесни за използване инструменти за създаване на токени и всеобхватна поддръжка за стартиране на ICO я прави изключително ценна за разработчиците. С данните в реално време от таблото за управление и изгодни решения, които заобикалят скъпите такси на трети страни, Arkenstone упълномощава създателите и инвеститорите, правейки я съществен инструмент за всеки, който иска да влезе или да се разшири в крипто пазара.

13. Helldiver Token ($HELL)

Преглед: Helldiver Token упълномощава гейминг общност с икономика, базирана на игри. 

Защо е интересно: Проектът предлага висока APY и иновативна токеномика, което го прави привлекателен за геймъри и инвеститори. Helldiver Token интегрира игрални дейности със своята токеномика, предоставяйки различни начини за потребителите да печелят награди. Фокусът на проекта върху развитието, управлявано от общността, гарантира, че платформата ще се развива в отговор на обратната връзка от потребителите. С подробен план за разпределение на токените и непрекъснато развитие на гейминг функциите, Helldiver Token цели да създаде жива и възнаграждаваща екосистема за своята общност.

14. SpacePay ($SPAY)

Преглед: SpacePay предлага решения за криптовалутни плащания от следващо поколение за търговци и платежни компании. 

Защо е интересно: Платформата гарантира регулаторно съответствие и лесна за интегриране употреба, което я прави сериозен участник във финтех пространството. Надградената платформа за плащания на SpacePay упълномощава търговците с безпроблемни крипто транзакции, подобрявайки както сигурността, така и ефективността. Фокусът на проекта върху регулаторното съответствие гарантира широко приемане и доверие сред потребителите. Като предоставя лесна интеграция със съществуващи платежни системи, SpacePay цели да революционизира традиционната платежна индустрия със своите иновативни решения.

15. OPZ ($OPZ)

Преглед: OPZ предоставя AI-управляван портфейл и борса за оптимална търговия и управление на активи. 

Защо е интересно: Интеграцията на анализа на AI и мулти-верижна съвместимост гарантира водещо в бранша търговско изживяване. OPZ поддържа търговия с множество криптовалути, предоставяйки на потребителите стратегически търговски прозрения, управлявани от AI. Фокусът на платформата върху напредналите функции за сигурност и потребителския интерфейс подобрява нейната привлекателност за търговци и инвеститори. Непрекъснатото развитие и интеграция на нови функции позиционират OPZ като лидер в пространството за AI-управлявана търговия.

16. Realspad ($RSP)

Преглед: Realspad е децентрализирана платформа за инвестиции в недвижими имоти, използваща блокчейн технология. 

Защо е интересно: Проектът токенизира активи за недвижими имоти, осигурявайки безпроблемни транзакции и инвестиционни възможности за имоти. Realspad подобрява потребителския опит със здрава платформа, която поддържа различни дейности с недвижими имоти, от покупка и продажба до управление на имоти. Стратегическите маркетингови инициативи на проекта насърчават приемането и разширяват пазарното му присъствие. С акцент върху ликвидността и доверието на инвеститорите, Realspad цели да модернизира сектора на недвижимите имоти, интегрирайки блокчейн технологията в своите операции.

17. Crudo Protocol ($CRD) 

Преглед: Crudo Protocol предлага децентрализирани финансови решения с фокус върху ефективността и удобството за потребителя. 

Защо е интересно: Комплексният набор от финансови инструменти и удобният за потребителя интерфейс правят Crudo Protocol обещаващ проект в сферата на DeFi. DeFi решенията на Crudo Protocol включват заемане, заемодаване, стейкинг и търговия, всички проектирани да оптимизират финансовите транзакции. Платформата използва блокчейн технологията, за да гарантира сигурност и прозрачност, осигурявайки на потребителите надеждна и ефективна финансова екосистема. Фокусът на Crudo Protocol върху потребителското изживяване и непрекъснатото развитие го позиционират като силен участник в пространството на DeFi.

18. CoinTide ($CND)

Преглед: CoinTide предоставя спот търговия, стейкинг и стартова платформа за нови токени. 

Защо е интересно: Комплексните услуги и стратегическите партньорства увеличават атрактивността на платформата за търговци и инвеститори. Удобният за потребителя интерфейс на CoinTide улеснява търговията и стейкинга, правейки го достъпен както за начинаещи, така и за опитни потребители. Функцията за стартова платформа подкрепя нови проекти, като осигурява платформа за продажба на токени и влизане на пазара. Фокусът на CoinTide върху сигурните транзакции и разширяването на пазарното присъствие го позиционира като ценен ресурс в пространството за крипто търговия.

19. PlayDoge ($PLAY)

Преглед: PlayDoge комбинира виртуални домашни любимци и игри с модел за печелене. 

Защо е интересно: Ангажиращата екосистема и сигурността на блокчейна правят проекта уникална инвестиционна възможност. PlayDoge възражда носталгията по виртуалните домашни любимци с модерен завой, позволявайки на потребителите да грижат за дигитални домашни любимци и да печелят награди. P2E моделът (play-to-earn) стимулира активното участие, гарантирайки ангажираност и задържане на потребителите. Използването на блокчейн технологията гарантира сигурното притежание и прехвърляне на игрални активи, създавайки забавно и възнаграждаващо изживяване за потребителите.

20. MoonBag ($MBG)

Преглед: MoonBag използва ангажираността на общността и модерен маркетинг за създаване на меме монети с дългосрочен потенциал. 

Защо е интересно: Иновативният подход на проекта към растежа и устойчивостта на меме монетите го отличава. MoonBag се фокусира върху изграждането на силна, активна общност чрез ангажирано съдържание и стратегии за модерен маркетинг. Иновативната токеномика на MoonBag гарантира устойчив растеж и участие на общността. Фокусът на MoonBag върху дългосрочното развитие и прозрачността го правят привлекателна инвестиция на пазара на меме токени.

Заключение 

Крипто пазарът през 2024 година е подготвен за значителен растеж, и ранните инвестиции в предварителни продажби могат да доведат до значителни печалби. Докато EarthMeta е една от най-добрите крипто предварителни продажба за 2024 година и води със своята иновативна AI-управлявана metaverse платформа, всеки от изброените проекти предлага уникални възможности за инвеститорите. Както винаги, провеждането на задълбочено проучване и разбирането на основите на всеки проект е от съществено значение за вземането на информирани инвестиционни решения.

Коя може да се превърне в най-крипто предварителна продажба за наблюдение през 2024 година? 

Според много анализатори, EarthMeta е най-добрата крипто предварителна продажба за наблюдение през 2024 година поради нейния иновативен подход и значителните стимули за ранни инвеститори.

Кой крипто токен ще расте през 2024 година?

Криптовалути като EarthMeta и Trivnex показват висок потенциал за растеж през 2024 година поради техните силни основи и позициониране на пазара.

Кои са най-добрите нови крипто предварителни продажби?

Най-добрите нови крипто предварителни продажби включват EarthMeta, Harold20 и KleeKai Inu.

Откъде да се купи криптовалутата преди официалното ѝ пускане?

Предварително продажби на криптовалути могат да бъдат закупени директно от официалния уебсайт на проекта по време на периода на предварителна продажба.

Как да намеря крипто предварителни продажби? 

Крипто предварителните продажби могат да бъдат намерени чрез уебсайтове за крипто новини, социални медии и специализирани платформи за предварителни продажби.

Как да намеря крипто монети преди те да ‘експлодират’? 

За да откриете крипто монети преди те да ‘експлодират’, следвайте новините от индустрията, присъединете се към крипто общности и провеждайте задълбочени проучвания за предстоящи проекти.

Добре ли е да купувам крипто на предварителна продажба? 

Покупката на криптовалути по време на предварителна продажба може да бъде изгодна поради по-ниските цени и бонусите за ранни инвеститори, но носи рискове и изисква внимателно проучване.

Коя крипто монета ще ‘експлодира’ през 2025 година? 

Прогнозирането на конкретни монети е предизвикателство, но проекти със силни основи и иновативни технологии, като тези изброени, може да имат по-висок потенциал.

Коя е най-добрата криптовалута в етап на предварителна продажба за наблюдение? 

Harold20 и Squiggle Monster са сред най-добрите крипто предварителни продажби за наблюдение поради техния фокус върху общността и иновативните подходи.

Кое крипто може да има потенциал за 1,000Х растеж? 

Криптовалути като EarthMeta имат висок потенциал поради техните уникални стойностни предложения и ранно позициониране на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли да се конкурира бичият цикъл на Shiba Inu с печалбите на Ethereum? Анализаторите твърдят, че успехът на предварителната продажба на Furrever Token ще може

Потенциалът на Shiba Inu за бичи поход, институционалните печалби на Ethereum и успехът на предварителната продажба на Furrever Token с реферални награди. Открийте техните уникални перспективи за растеж сега!22.06.2024 13:00 4 мин. четене

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

22.06.2024 12:00 4 мин. четене

XRP и Ondo се колебаят и притежателите им търсят нови възможности, а Raboo се бори да се превърне в една от най-добрите инвестиции за 2024

В света на криптовалутите има многобройни възможности. Това е причината, поради която притежателите на стагниращи монети като XRP и Ondo, търсят по-добри варианти.

22.06.2024 9:40 3 мин. четене

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.