Home

2 алткойна, които може да надминат Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) през 2024 г.

15.06.2024 10:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 алткойна, които може да надминат Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) през 2024 г.

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) отдавна са начело сред криптовалутите по отношение на пазарната капитализация, подкрепата на общността и използваемостта на екосистемата.

Тези монети продължават да определят темпото по отношение на движението на цените и оценката на токените, тъй като към днешна дата те са двете най-ценни криптовалути. Основните крипто анализатори обаче изтъкнаха ETFSwap (ETFS) и Solana (SOL) като алткойни, които си заслужава да наблюдавате през 2024 г.

ETFSwap (ETFS) иска да надмине Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH)

Водещ алткойн е новата революционна платформа за търговия с ETF, ETFSwap (ETFS), която се издигна толкова много, че се превърна във фокусна точка на крипто китовете и анализаторите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Екосистемата ETFSwap (ETFS) запълни пропастта между криптовалутата и борсово търгуваните фондове (ETF), като интегрира $10 трилионната ETF индустрия в крипто пространството със своите родни токенизирани ETF за криптовалута. В децентрализираната, лишена от доверие екосистема ETFSwap (ETFS) тези ETF наблюдават ценовото представяне на крипто-базирани ETF от големи маркет-мейкъри като BlackRock и Fidelity. Вследствие на това се интегрират фючърсни договори въз основа на точен пазарен анализ, за да се увеличат печалбите на инвеститорите.

Безпроблемна търговия без изискване за преминаване през KYC процеси

Платформата ETFSwap (ETFS) дава възможност за търговия 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и с по-голяма гъвкавост в сравнение с други централизирани ETF. Нещо повече, инвеститорите могат да откриват сметки за нула време, тъй като не се изисква преминаване през KYC процедури.

Възможности за печеливша размяна и стейкинг

Потребителите на ETFSwap (ETFS) могат лесно да разменят ETF активи с ниски разходи на множество ETF пазари. Освен това те могат да печелят до 87% APR от стейкването в пуловете за ликвидност.

Безсрочни фючърси и опции

Инвеститорите на ETFSwap (ETFS) имат възможност да увеличават печалбите си с лонг и шорт фючърсни опции, предлагащи до 50Х ливъридж за всички ETF активи, изброени в платформата.

Предварителната продажба на родния ETFS токен в момента се продава на цена от $0.01831, а големите инвеститори активно купуват, тъй като основните крипто анализатори изтъкнаха тази текуща цена като най-евтината възможна, преди токенът да започне силното рали, за да надмине BTC и ETH през 2024 г. Покупката сега може да се окаже най-доброто инвестиционно решение през 2024 г.

Solana (SOL) предоставя Web3 функционалности

Solana (SOL) разширява хоризонтите на своята екосистема със своята скорост и мащабируемост от световна класа. Тъй като търсенето на смарт договори се увеличава, за да се направят по-скалируеми DeFi приложения, родният токен на Solana (SOL) иска в бъдеще да надмине Bitcoin (BTC) и Ethereum през 2024 г.

С нативния консенсусен алгоритъм Proof-of-Stake (PoS) на Solana (SOL) трансакциите се потвърждават и валидират за по-малко от 5 секунди. Нещо повече, силно мащабируемият блокчейн на Solana улеснява разработчиците на Web3 да създават смарт договори с невероятната си програмна библиотека.

Bitcoin и Ethereum са установили стандарт за алткойните в криптовалутата

Пуснат на пазара на 3 януари 2009 г., Bitcoin (BTC) беше първата създадена криптовалута, която се превърна в главното дигитално средство за съхранение на стойност. С алгоритъма на звездния си възел нейната мрежа от типа „peer-to-peer“ проверява множество транакции чрез криптография, които се записват в блокчейн. Оттогава BTC получи широко пазарно разпространение, като достигна исторически връх от $73,737. Нещо повече, представянето на пазара и екосистемата изстреля Биткойн до пазарна капитализация от над $1 трилион, което го направи криптовалута номер едно.

Ethereum (ETH), от друга страна, е най-големият от алткойните, който тръгна по стъпките на Bitcoin (BTC), за да се превърне във втората най-ценна криптовалута към днешна дата. Ethereum представи водеща платформа за децентрализирани приложения и смарт договори. Следователно огромната използваемост на неговата блокчейн задвижи родния му токен до исторически връх от $4,878.

Заключение за 2 алткойна, които искат да надминат Ethereum и Bitcoin (BTC) през 2024 г.

Алткойните ETFSwap (ETFS) и Solana правят революция в Web3 пространството със своите новаторски предложения, които са в челните редици на комбинираната доходност на потребителите и развитието на криптовалутите.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.