Home

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

18.06.2024 14:46 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

Доказателство за растящото приемане на иновациите е нарастването на потребителската база на компанията, която този месец отпразнува 200 милиона регистрирани потребители в платформата. 

,,Гледаме на това събитие не само като личен успех, но и като сериозно постижение за цялата блокчейн индустрия. Това е индикатор, че крипто пазарът върви в правилна посока и печели доверието на все повече хора по света. Колкото до успеха на Binance, той се дължи както на широката гама от продукти, които предлагаме, така и на локалния ни фокус. Binance предлага всичките си услуги и информационни ресурси на български език. Това ни помага да сме винаги близо до потребителите си и да получаваме тяхното доверие’’, коментира Веселин Георгиев, регионален мениджър на Binance за България. 

Днес блокчейн и Web3 се развиват с безпрецедентни темпове. Биткойн, представен през 2009 г., положи основите на нов клас активи, като за по-малко от десетилетие привлече внимание на глобално ниво. Днес милиони хора по света използват дигитални активи, за да трансферират ефективно стойности онлайн, да участват в децентрализирани финансови дейности (DeFi) и да се възползват от различни функционалности, задвижвани от смарт договори. 

Блокчейн технологията продължава да се сблъсква със скептицизъм от страна на традиционните финансови институции. Въпреки това, нейната добавена стойност – децентрализация, прозрачност и сигурност, стимулира все по-широкото ѝ приемане, както от индивидуални потребители, така и от компании. Редица утвърдени дружества все по-често избират да се адаптират активно към иновациите. Финансови гиганти като BlackRock и Fidelity, оглавяващи неотдавнашната треска за спот Биткойн ETF, са най-яркият пример. Много други големи играчи в съответните области, от JP Morgan до IBM, проучват блокчейн технологията и я интегрират в операциите си, за да повишат ефективността и сигурността. Децентрализираните системи придобиват популярност, а настоящата блокчейн революция е огледало на предишни иновационни цикли, при които традиционните участници или възприемат нова технология, или рискуват да изостанат.

За Binance

Binance е водеща глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи. Спечелила доверието на милиони по целия свят, платформата на Binance е посветена на подпомагането на свободата на парите и предлага широка гама от крипто продукти. За повече информация посетете: https://www.binance.com

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.