Home

2 алткойна, които може да са потенциално добра инвестиция на фона на спада

05.07.2024 18:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
2 алткойна, които може да са потенциално добра инвестиция на фона на спада

Според последните данни на компанията за пазарни крипто анализи Santiment цените на някои алткойни с ниска капитализация може да тръгнат нагоре.

От платформата твърдят, че децентрализираната финансова (DeFi) платформа Balancer (BAL) и децентрализираната платформа за създаване на приложения Chromia (CHR), са едни от тези алткойни, който може да са готови за потенциални печалби. 

Това се дължи на натиска за ликвидация, пред който са изправени търговците, които шортват въпросните активи:

Алткойните с изключително ниски проценти на финансиране представляват отлична възможност за покупка на фона на [страхът, неснотата и съмнението] FUD на тълпата.

През последните 24 часа три от активите, които са доста шортвани в Binance, са Balancer, Chromia и Celer. Ликвидациите на шорт позиции обикновено водят до повишаване на цените.

От Santiment също така посочиха, че портфейлите на алткойн трейдърите показват значителни загуби. Освен това аналитичната компания идентифицира няколко алткойна в “исторически добри зони за покупка“, включително Chromia (CHR), гейминг протоколът Highstreet (HIGH) и дигитални рекламен блокчейн Basic Attention Token (BAT).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.