НАЧАЛО Прессъобщения

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане - Arbritrum и Algorand - е достатъчно доказателство за този факт.

Нека разгледаме по-задълбочено предимствата на всеки от методите за плащане, за да докажем важността на добавянето им към флотилията от налични методи за плащане в 1xBit.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Предимства на Arbitrium

Ето няколко плюса на Arbitrum, които трябва да ви накарат да обмислите използването на този метод за крипто плащане:

  1. Благодарение на своята по-голяма съвместимост с EVM, платформата позволява извършването на транзакции с голям обем;
  2. Оперативният механизъм на Optimistic Rollup, върху който работи Arbitrium, позволява веригите от транзакции да се обединяват и обработват в един блок, като по този начин се намалява цената на транзакция;
  3. Оперативният дизайн на Arbitrium му позволява да взаимодейства с други блокчейни по плавен начин;
  4. Използването на доказателствата за нулево знание, които Arbitrium прилага, спомага за удвояване на сигурността на транзакциите.

Предимства на Algorand

Ето някои от силните страни на използването на Algorand като метод за крипто плащане:

  1. Счита се, че това е първият блокчейн, който прави възможно незабавното финализиране на транзакциите. По този начин потребителите могат да бъдат сигурни, че транзакциите ще бъдат финализирани за секунди;
  2. Блокчейнът на Algorand използва политика на отвореност за всички, при която потребителите могат да оперират в блокчейна, без да се притесняват от йерархията;
  3. Поради своя механизъм на работа таксите за транзакции в тази екосистема са почти несъществени.

Въпреки че и двата метода са еднакво привлекателни, има над 40 други крипто токена, които можете да използвате. По-важното е, че платформата е посветена на добавянето на още към списъка, за да диверсифицира още повече вашите възможности.

Независимо от това къде се намират интересите ви по отношение на спорта, 1xBit ви предлага доста възможности със своето солидно покритие на спортните залози.

Като нов потребител на платформата имате право на достъп до бонус за добре дошли в размер на до 7 BTC, който ще ви бъде от полза за увеличаване на банковата ви сметка и на потенциала ви за печалби в дългосрочен план. Регистрирайте се с промоционален код ARBIT25 и получете допълнителни 25% към бонуса за 1-ви депозит сега!

1xBit работи със строго анонимен режим на регистрация, който не изисква от вас да попълвате каквато и да е лична информация при регистрация на акаунт. В резултат на това ще откриете, че регистрацията на акаунт в тази платформа отнема по-малко от минута.

Като се има предвид използваният в 1xBit начин на плащане, можете да бъдете сигурни в бързата обработка на вашите тегления. Това обяснява защо тегленията в тази платформа отнемат по-малко от един ден за разлика от традиционните платформи.

За компанията

1xBit е една от най-популярните платформи за крипто залози на пазара. Уебсайтът на компанията функционира от 2016 г. насам. 1xBit е известна с изобилието от възможности за игри и залози и гарантираната анонимност за своите потребители.

Обърнете се към 1xBit на следните платформи за най-новите такива:
Twitter | Instagram | Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.