НАЧАЛО Биткойн Алткойни

109.1 милиона XLM бяха прехвърлени на Coinbase от анонимни портфейли

АВГ. 21, 2021 15:31 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 109.1 милиона XLM бяха прехвърлени на Coinbase от анонимни портфейли

Twitter ботът Whale Alert, който проследява големи крипто транзакции в множество криптовалути, сподели, че през последните двадесет и четири часа няколко големи количества Stellar Lumens (XLM) са прехвърлени с участието на най-голямата базирана в САЩ крипто борса - Coinbase .

Stellar е конкурентна компания на Ripple Labs и е основана от съоснователя на Ripple и неговия бивш главен технологичен директор Джед МакКейлъб през 2014 г., след като напуска Ripple поради неразбирателства с останалите съоснователи.


Анонимните китове преместват 109.1 милиона XLM, участва Coinbase


Според данните, предоставени от гореспоменатата услуга за проследяване на блокчейн данни, през последните двадесет и четири часа са извършени три транзакции, които носят големи количества от родната монета на Stellar XLM.


Най-голямото количество XLM, прехвърлено между адреси с нерегистрирани собственици, представлява 51,460,570 монети. Това е еквивалент на близо $19.7 милиона при настоящия валутен курс.


Другите две транзакции прехвърлиха Stellar до най-голямото място за търговия с криптовалути в САЩ, което стана публично търгувана компания на Nasdaq чрез директен листинг през април тази година - Coinbase.


Общата сума на прехвърлените XLM токени е равна на $41.45 милиона.


По време на писането 21-тата по големина криптовалута в класацията на CoinMarketCap, XLM, се търгува на $0.37 на монета.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ‘Етериум неизбежно ще стане крипто номер 1’


На 16-ти август валутата се повиши до ниво от $0.39, но след това спадна до $0.35. Най-високото ценово ниво, което XLM успя да достигне тази година, беше $0.73 на 16-ти май.


Това обаче беше с около 20% под рекордната стойност на XLM, достигната на 4-ти януари 2018 г. - $0.94.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света