НАЧАЛО Биткойн Алткойни

100 dApp вече са активни в мрежата на Tron - очакват се 1000 до края на 2019 г.

ЯНУ. 10, 2019 09:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 100 dApp вече са активни в мрежата на Tron - очакват се 1000 до края на 2019 г.

Главният изпълнителен директор на Tron, Джъстин Сън написа съобщение в Twitter, че фондацията е готова да предостави финансиране за спасяване на разработчиците от мрежата на Етериум от тяхната проваляща се платформа.


TRON ще изгради фонд за спасяване на ETH и EOS разработчиците от срива на тяхната платформа, стига тези разработчици да мигрират своите децентрализирани приложения в мрежата на Джъстин Сън.

Един месец след пускането на Tron Virtual Machine, Tron записа двадесет активни dApps на своята платформа и разработчиците имат по-добър опит в мрежата, защото е по-лесна за използване от тази на Етериум. Главният изпълнителен директор на Tron обяви, че мрежата очаква повече от 80 човека. Все повече разработчици се присъединиха към нея и цифрите се увеличиха до 100 активни Dapps в мрежата на Tron по време на писането на статията.

Фондация Tron също положи много усилия, опитвайки се да развива своите Dapps, за да гарантира, че разработчиците имат по-добър опит оперирайки в мрежата. Джъстин Сън заяви, че Tron са готови да внесат всичко, което е необходимо, за да засилят растежа на dApps на своята платформа. Едно от децентрализираните приложения TronBet се представя по-добре от IDEX на Етериум .

Tron стартира седмичен доклад на dApp, за да даде възможност на други разработчици да разберат и изграждат мрежата. Представянето на Tron dApps е основна сила, която увеличава ежедневните си транзакции и потребители. Те също така повишават ценовото представяне на родния си токен TRX.


Някои dApps, които се представят много добре на платформата Tron, са Tronbet, пословичната платформа за игри, TronDice, Odyssey, Peiwo, Cobo, Gifto, GSC и др.


https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света