НАЧАЛО Алткойни Биткойн

10 нови битомата в Прага

МАЙ. 29, 2018 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 10 нови битомата в Прага
 

General Bytes са инсталирали десет биткойн банкомати из метрото в Прага.


Биткойн банкоматите бързо се превръщат в често срещана услуга в най-големите световни градове, като чешката столица е най-новото място с десет нови инсталации.

Проектът, изпълнен от General Bytes, доставчик на криптовалута и блокчейн услуги, постави инсталациите на десет стратегически пункта за пътуващите в метрото.

Крипто банкоматите могат да бъдат намерени във Flora, Hlavni nadrazi, Zilicin, Florenc, Pankrac Dejvicka, Skalka, Cerny Most and Mustek.

Транзакции с крипто


С основните си функции, банкоматите, персонализирани от General Bytes, като част от стремежа си да станат "най-големият световен доставчик на Биткойн и блокчейн технологии", ще позволи на потребителите безпроблемно да свържат мобилните си устройства към банкомат, за да обменят Биткойн за фиат или обратно.

Докато новите инсталации са предназначени за Биткойн транзакции, има разширена поддръжка за Monero , Dash и Litecoin.

Посетителите в галерията могат да получават BTC или поддържани токени по електронна поща от банкомата, да инициират издаването на карти за NFC портфейли директно от банкомата и удостоверяване на пръстовите отпечатъци в съответствие с финансовите практики на KYC и борбата с изпирането на пари.

Потребителите се насърчават да имат портфейл от GB, инсталиран на мобилния си телефон, за да бойкотират всички проблеми с мрежата и свързаността.

Гордейки се с това, което е знак за по-добри неща, които да дойдат от General Bytes, изявление на техния уеб сайт пише:

Нашата компания смята, че виртуалните валути представляват основен стълб на бъдещата свобода (не само финансова) в Интернет. Стойностите на нашето общество включват истината, правото на личен живот и свобода. 

Потребителите се надяват, че блокчейн софтуерната компания ще се справи с факта, че осигурява безпроблемна транзакция, базирана на "ниски разходи за поддръжка и несравнима стабилност на услугата и задача за дистанционна конфигурация".

Ерата на крипто банкоматите?


С Биткойн и други, които продължават да получават одобрение по целия свят, ще има голяма нужда от банкомати за крипто, които да заменят тези за фиатни валути.

Въпреки това, всякакви преговори за това тези банкомати да заменят традиционните, ще бъдат твърде ранни, но не и изключени в бъдеще.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Най-големите печалби за Биткойн тепърва предстоят - ето защо

Тъй като инвеститорите търсят безопасни убежища и BTC вече виждат свиване на търсенето, ето кои са факторите, които могат допълнително да оформят ценовите действия тази седмица. Доларовият индекс...
НОЕ. 23, 2020 15:00 4 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн може да направи значителна корекция - $18,500 е ключово ниво

Цената после се срещна със също толкова силна стена от покупки. Криптовалутата се възстанови по-късно, скачайки над $18,500, ниво, което действаше като подкрепа преди спада през уикенда. Но за Ма...
НОЕ. 23, 2020 11:19 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит с масивна стена от продажби около $19,000

Криптовалутата беше в интензивен период на странична търговия малко под $19,000, докато купувачите се опитват да получат достатъчно натиск от тяхна страна, за да пробият това ниво. Натискът от ст...
НОЕ. 22, 2020 12:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн може да се коригира до $13,000

Водещата криптовалута направи рязко оттегляне, след като преди няколко дни удари $18,000. Мечките бързо започнаха корекция на цената, но биковете поеха контрола над пазара и оттогава държат флагманска...
НОЕ. 21, 2020 16:43 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света