НАЧАЛО Алткойни Биткойн

10 нови битомата в Прага

МАЙ. 29, 2018 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 10 нови битомата в Прага
 

General Bytes са инсталирали десет биткойн банкомати из метрото в Прага.


Биткойн банкоматите бързо се превръщат в често срещана услуга в най-големите световни градове, като чешката столица е най-новото място с десет нови инсталации.

Проектът, изпълнен от General Bytes, доставчик на криптовалута и блокчейн услуги, постави инсталациите на десет стратегически пункта за пътуващите в метрото.

Крипто банкоматите могат да бъдат намерени във Flora, Hlavni nadrazi, Zilicin, Florenc, Pankrac Dejvicka, Skalka, Cerny Most and Mustek.

Транзакции с крипто


С основните си функции, банкоматите, персонализирани от General Bytes, като част от стремежа си да станат "най-големият световен доставчик на Биткойн и блокчейн технологии", ще позволи на потребителите безпроблемно да свържат мобилните си устройства към банкомат, за да обменят Биткойн за фиат или обратно.

Докато новите инсталации са предназначени за Биткойн транзакции, има разширена поддръжка за Monero , Dash и Litecoin.

Посетителите в галерията могат да получават BTC или поддържани токени по електронна поща от банкомата, да инициират издаването на карти за NFC портфейли директно от банкомата и удостоверяване на пръстовите отпечатъци в съответствие с финансовите практики на KYC и борбата с изпирането на пари.

Потребителите се насърчават да имат портфейл от GB, инсталиран на мобилния си телефон, за да бойкотират всички проблеми с мрежата и свързаността.

Гордейки се с това, което е знак за по-добри неща, които да дойдат от General Bytes, изявление на техния уеб сайт пише:

Нашата компания смята, че виртуалните валути представляват основен стълб на бъдещата свобода (не само финансова) в Интернет. Стойностите на нашето общество включват истината, правото на личен живот и свобода. 

Потребителите се надяват, че блокчейн софтуерната компания ще се справи с факта, че осигурява безпроблемна транзакция, базирана на "ниски разходи за поддръжка и несравнима стабилност на услугата и задача за дистанционна конфигурация".

Ерата на крипто банкоматите?


С Биткойн и други, които продължават да получават одобрение по целия свят, ще има голяма нужда от банкомати за крипто, които да заменят тези за фиатни валути.

Въпреки това, всякакви преговори за това тези банкомати да заменят традиционните, ще бъдат твърде ранни, но не и изключени в бъдеще.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Crypto Book
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

warning

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

CEO-то на Argo Blockchain става първия директор, платен в Биткойн

В оперативна актуализация от февруари компанията, която се търгува на Лондонската фондова борса под тикера ARB, заяви, че от понеделник Уол започва да взема заплатата си в криптовалутата и че "всички ...
МАР. 8, 2021 18:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

5 начина за пасивно инвестиране в Биткойн

Биткойн е нараснал с 435% от февруари 2020 г. и е солиден създател на богатство за дългосрочни инвеститори.Инвеститорите, които искат да получат експозиция в крипто пространството, могат да разгледат ...
МАР. 8, 2021 16:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cipher Mining ще стане публично дружество чрез SPAC сделка

SPAC сделката за Cipher Mining е сливане на SPAC с Good Works Acquisition Corp GWAC, оценяващо компанията на 2 милиарда долара. Компанията беше оценена на 1 милиард долара в последния си кръг за набир...
МАР. 8, 2021 15:42 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайска технологична компания инвестира $40 милиона в Биткойн и Етериум

Китайската технологична компания Meitu е закупила Биткойн на стойност $22,1 милиона и Етериум на стойност $17,9 милиона, съобщава прессъобщението на 7-ми март. Това е първата компания, регистрирана в ...
МАР. 7, 2021 20:52 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света