НАЧАЛО Алткойни Биткойн

10 нови битомата в Прага

МАЙ. 29, 2018 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 10 нови битомата в Прага

General Bytes са инсталирали десет биткойн банкомати из метрото в Прага.


Биткойн банкоматите бързо се превръщат в често срещана услуга в най-големите световни градове, като чешката столица е най-новото място с десет нови инсталации.

Проектът, изпълнен от General Bytes, доставчик на криптовалута и блокчейн услуги, постави инсталациите на десет стратегически пункта за пътуващите в метрото.

Крипто банкоматите могат да бъдат намерени във Flora, Hlavni nadrazi, Zilicin, Florenc, Pankrac Dejvicka, Skalka, Cerny Most and Mustek.

Транзакции с крипто


С основните си функции, банкоматите, персонализирани от General Bytes, като част от стремежа си да станат "най-големият световен доставчик на Биткойн и блокчейн технологии", ще позволи на потребителите безпроблемно да свържат мобилните си устройства към банкомат, за да обменят Биткойн за фиат или обратно.

Докато новите инсталации са предназначени за Биткойн транзакции, има разширена поддръжка за Monero , Dash и Litecoin.

Посетителите в галерията могат да получават BTC или поддържани токени по електронна поща от банкомата, да инициират издаването на карти за NFC портфейли директно от банкомата и удостоверяване на пръстовите отпечатъци в съответствие с финансовите практики на KYC и борбата с изпирането на пари.

Потребителите се насърчават да имат портфейл от GB, инсталиран на мобилния си телефон, за да бойкотират всички проблеми с мрежата и свързаността.

Гордейки се с това, което е знак за по-добри неща, които да дойдат от General Bytes, изявление на техния уеб сайт пише:

Нашата компания смята, че виртуалните валути представляват основен стълб на бъдещата свобода (не само финансова) в Интернет. Стойностите на нашето общество включват истината, правото на личен живот и свобода. 

Потребителите се надяват, че блокчейн софтуерната компания ще се справи с факта, че осигурява безпроблемна транзакция, базирана на "ниски разходи за поддръжка и несравнима стабилност на услугата и задача за дистанционна конфигурация".

Ерата на крипто банкоматите?


С Биткойн и други, които продължават да получават одобрение по целия свят, ще има голяма нужда от банкомати за крипто, които да заменят тези за фиатни валути.

Въпреки това, всякакви преговори за това тези банкомати да заменят традиционните, ще бъдат твърде ранни, но не и изключени в бъдеще.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Grayscale добави $2 милиарда в Биткойн и други криптовалути през уикенда

В петък, 11-ти юни, компанията сподели, че общата стойност на активи под тяхното управление е $33.5 милиарда.Междувременно Grayscale продължава да вижда изходящи потоци от своите крипто тръстове с GBT...
ЮНИ. 15, 2021 16:05 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е добър диверсификатор на портфолиото, според Пол Тюдор Джоунс

„Харесвам Биткойн като диверсификатор на портфолио“Пол Тюдор Джоунс за първи път започна да възхвалява Биткойн през 2020 г., когато заяви, че BTC може да бъде новото злато, докато алткойните са по-ско...
ЮНИ. 15, 2021 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бичият пазар не е приключил, всичко върви по план за Биткойн - PlanB

В туит от събота създателят на популярния модел за Биткойн се противопостави на съмненията относно продължаването на бичия тренд на криптовалутата.  PlanB беше спокоен за Биткойн, въпреки тогаваш...
ЮНИ. 15, 2021 13:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

MicroStrategy ще продаде акции за 1 милиард долара, за да купи Биткойн

Компанията публикува съответния SEC формуляр на 14-ти юни. Главният изпълнителен директор Майкъл Сейлър, който сега е един от най-силните поддръжници на Биткойн, също потвърди този ход в Twitter. Micr...
ЮНИ. 15, 2021 11:04 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света