НАЧАЛО Прессъобщения

10X изглежда лесно: Алткойните, които трябва да наблюдавате за евентуална голяма печалба

16.03.2024 12:18 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
10X изглежда лесно: Алткойните, които трябва да наблюдавате за евентуална голяма печалба

Неотдавнашният спад на цената на Биткойн доведе до ликвидирането на криптовалути на стойност над $660 милиона. Този ценови срив поражда притеснение сред крипто ентусиастите.

Въпреки това, докато това значимо събитие разтърси пазара, в алткойните се очертават възможности. В тази статия може да разгледате някои крипто проекти, който на фона на сегашните пазарни сътресения, излъчват висока възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


BlastUP се очертава като компания, която променя правилата на играта, набирайки над $2 милиона за няколко седмици

BlastUP е уникална платформа за стартиране на приложения (launchpad), базирана на Blast, легендарна мрежа от втори слой, която доминира в заглавията на вестниците със своя главозамайващ старт. BlastUP изглежда върви по стъпките на Blast, като само за няколко седмици набра над $2 милиона.

Въздействието на BlastUP може да бъде огромно, тъй като нейните иновативни решения за стартиране на DApps с пълен набор от Web3 и AI инструменти ще бъдат хит за стартиращите компании. Тя предоставя обширен набор от инструменти и система за възнаграждение за всеки, който се присъедини към платформата.

Предварителната продажба на BlastUP токени е в ход и инвестирането в тях в този момент може да бъде като закупуването на Ethereum за няколко долара през 2017 г. Цената на петия етап е определена на $0.055, докато цената при листването ще бъде $0.1. Имайки това предвид сега може да е идеалният момент да закупите BlastUP токени на най-добрата цена с 45% отстъпка.

>> Уловете истинска промяна на играта: купете BlastUP токени с 45% отстъпка СЕГА <<

Притежателите на BlastUP токени получават достъп до много привилегии – от приоритетна продажба на токени до ексклузивни награди за лоялност в IDO. Те могат също така да печелят доходност чрез стейкинг на BlastUP токени и да се възползват от функцията за сийд стейкинг, която осигурява безплатни токени от поддържани проекти.

BlastUP не е просто поредният крипто проект, той има силна основа, за да спечели лоялността на широка аудитория. Тази стартова платформа (launchpad) има за цел да намали бариерите за навлизане на блокчейн стартъпите, като им гарантира, че разполагат с всичко необходимо, за да успеят от самото начало.

Подробната пътна карта на BlastUP обхваща периода до 2026 г., като се планира въвеждането на AI IDO скрийнър, инструменти за разработчици на стартъпи и пазар за общността.

>> Готови ли сте за Blast Off? Купете токени BlastUP сега и катапултирайте инвестициите си <<

Скокът в представянето на NEAR Protocol е свързан с AI конференцията на Nvidia, препоръчва се повишено внимание

NEAR Protocol (NEAR) неотдавна показа значителен скок в представянето, който своевременно предшества AI конференцията на Nvidia – събитие, често свързано със значителни пазарни движения. Този ръст е убедителна причина да се смята, че NEAR може да достигне още по-високи ценови нива. Потенциалът на технологията и нейната значимост за развиващата се индустрия на изкуствения интелект може да се окажат важен катализатор за NEAR. Този положителен ценови образ обаче има известна зависимост от предстоящи събития и разработки и както всяка инвестиция, включва определено ниво на риск.

От друга страна, разчитането на резултата от едно събитие като конференцията на Nvidia може да бъде рисковано. Реакцията на пазара на събитията от конференцията може да се промени в двете посоки, което прави удвояването на цената на NEAR нестабилно. Крипто пазарът също е пословично волатилен, което засилва този риск. Освен това потенциалната конкуренция от страна на други усъвършенствани протоколи може да оспори позицията на NEAR. Така, въпреки неотдавнашния му обещаващ растеж, трябва да се внимава, докато се прогнозира дали NEAR ще запази този темп на покачване занапред.

Партньорството между Aptos и Movement Labs може да повлияе на цената на Aptos

Партньорството между Aptos Foundation и Movement Labs може потенциално да повлияе на цената на Aptos (APT). Това сътрудничество е опит за съчетаване на децентрализирани технологични решения с крос-верижни операции, което би могло да генерира стабилна среда за APT токена. Като се има предвид фактът, че оперативната съвместимост става все по-важна в крипто пространството, подобен алианс би могъл да насърчи ентусиазма на инвеститорите и да има положителни последици за стойността на APT, стимулирайки повишаването на цената в дългосрочен план.

В същото време е от съществено значение да се вземе предвид, че партньорства като това с Movement Labs могат да доведат и до колебания в търсенето на APT. Стремежът към крос-верижни операции може да не намери отклик у всички инвеститори, особено у тези, които може да предпочитат настоящите, по-утвърдени методи. Това може да допринесе за несигурен климат и потенциално да доведе до краткосрочна волатилност в цената на токена APT. В крайна сметка, реакцията на пазара на такива стратегически сътрудничества ще установи степента на тяхното въздействие върху цената на Aptos.

Заключение

На настоящия динамичен крипто пазар алткойните остават в центъра на вниманието на взискателните инвеститори. При положение че NEAR Protocol и Aptos правят достойни крачки, BlastUP ясно се откроява, възползвайки се от уникалната си концепция за стартова платформа и репутацията си в екосистемата на Blast. Предлагайки система с високи възнаграждения и иновативни решения за dApps, BlastUP има огромен потенциал да преобрази крипто пространството. Впечатляващата ѝ пътна карта, обширният набор от инструменти и благоприятните условия за предварителна продажба – всичко това сочи към обещаващо бъдеще, отличавайки BlastUP като интересна възможност на алткойн пазара.

Сайт: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.