НАЧАЛО Биткойн Алткойни

1 милиард XRP бяха освободени от ескроу сметката на Ripple

АПР. 2, 2019 14:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 1 милиард XRP бяха освободени от ескроу сметката на Ripple

Ripple Labs пусна милиард XRP от своя ескроу, според Bithomb. Дигиталните токени на стойност около $309 милиона вече са достъпни за закупуване.


Това не е необичайно. Това се превърна в редовно събитие в XRP мрежата, където всеки месец част от XRP се освобождава от ескроу сметка им.

Някои от тях се продават. Част от тях се изразходват от компанията. Това е част от усилията на Ripple да подобри ликвидността на своя роден токен.

Ripple притежава около 53,5 от 100-те милиарда XRP, които създаде, като му дава пазарна стойност от близо $12,9 милиарда.

Компанията издава 1 милиард XRP на месечна база. Въпреки това, освободените токени не се продават в борсите. По-скоро те се предлагат на партньори и заинтересовани трети страни на пазарна цена. Ако процент от освободените токени остане непродаден, те се връщат в ескроу.


Много експерти поставиха под въпрос вътрешната работа на XRP


Връзката на Ripple с XRP винаги е била доста спорна. Според крипто пуристите, XRP е по-скоро като фирмена акция (ценни книжа), отколкото истинска криптовалута, каквато е предвидена от Сатоши Накамото.

Главният изпълнителен директор на Ripple, Брад Гарлингхаус, многократно обясни, че XRP е децентрализирана технология с отворен код. Той каза, че XRP е независим от компанията и ще продължи да живее, дори ако Ripple се изключи или престане да съществува.

За това има цял куп основи причини. Една от най-важните, които мисля е, че ако Ripple компанията затвори, XRP се търгува на повече от сто борси по света и ще продължи да го прави.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Лайткойн (LTC) бележи силен старт на декември

Всъщност инвеститорите в 'сребърната криптовалута' претърпяха загуби и монетата преобърна целия си растеж от първата половина на месеца.Но през декември Лайткойн (LTC) може да види отскок, ако не загу...
ДЕК. 1, 2021 15:54 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Algorand може да види значителна активност

Borderless Capital иска да използва своя фонд от $500 милиона, за да подкрепя проекти, захранващи "следващото поколение" децентрализирани проекти в блокчейна на Algorand.Фирмата за рисков капитал Bord...
ДЕК. 1, 2021 14:15 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Bancor представя нови стейкинг пулове и нов защитен механизъм

Bancor е основан през 2017 г. и е първият DeFi протокол, който въвежда AMMs в блокчейна. Базираната на Етериум платформа за обмен и кредитиране също така позволява на потребителите да печелят награди ...
ДЕК. 1, 2021 18:42 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Grayscale стартира Solana тръст

Компанията вече има близо $54 милиарда общи активи под управление.Новият тръст, който е 16-ият крипто инвестиционен продукт на компанията, ще инвестира единствено в Solana (SOL). Главният изпълнителен...
ДЕК. 1, 2021 11:02 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света