НАЧАЛО Биткойн

$1 квадрилион може да се интегрира в крипто пространството – Раул Пал

септември 5, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$1 квадрилион може да се интегрира в крипто пространството – Раул Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал предполага, че съществува огромен потенциал $1 квадрилион да се интегрира в крипто пространството.

В неотдавнашен разговор макроекспертът подчерта, че неотдавнашният стремеж на BlackRock за създаване на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) представлява значително развитие по отношение на отварянето на вратата за значителен приток на капитали в платформите за блокчейн и криптовалути.

Според Пал:

Вярвам, че това, което BlackRock направи, е от голямо значение не само за самия ETF или притока на капитали, но и за по-широкото послание, което отправя към целия финансов сектор.

Струва си да се отбележи, че много от тези финансови институции… включително BlackRock, Apollo, Goldman Sachs и JPMorgan са проучвали крипто. Това, на което сме свидетели сега, е, че тези институции изплуват на повърхността и признават значителния потенциал на тази технология.

Той вярва, че сега те изразяват намерението си да инвестират в блокчейн сектора, за да улесняват инвестициите на клиентите и да допринасят за развитието на инфраструктурата. 

Ето защо, когато става въпрос за най-широк спектър от приложения, той вижда цялата финансова индустрия като ключов играч. Пал подчерта, че има деривати на стойност приблизително $1 квадрилион, които потенциално биха могли да мигрират към блокчейн сектора.

Това включва пазарите на акции и на практика всичко във финансовата сфера. Така че, ако търсите случай на използване, който надминава всички останали, това е финансовата и паричната система.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Все по-големи шансове за одобрение на Биткойн ETF – ще даде ли SEC зелена светлина?

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) предприе безпрецедентна стъпка, която увеличи надеждите за одобрение на спот Биткойн борсово търгуваните фондове (ETF).

октомври 3, 2023 6:00 2 мин. четене

Ето защо Биткойн няма да се срине до $20,000 според крипто анализатор

Крипто анализатор предупреди, че Биткойн (BTC) е на път да направи значително движение, което може да остави на търговците ограничени благоприятни точки за влизане.

октомври 2, 2023 17:30 2 мин. четене

Биткойн проби над $28,000 – златото достигна 2-месечно дъно

Най-голямата криптовалута в света – Биткойн (BTC) – преживява силен подем през четвъртото тримесечие на 2023 г.

октомври 2, 2023 11:00 2 мин. четене

Биткойн за първи път завърши тримесечие на загуба тази година

Биткойн завърши предходното тримесечие със спад, което не се беше случвало от миналата година насам.

октомври 2, 2023 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.