Home

Сезонът на шиткойните продължава. Dogeverse се разпродава уикенда?

17.05.2024 16:30 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сезонът на шиткойните продължава. Dogeverse се разпродава уикенда?

Сезонът на шиткойните продължава, а Dogeverse е на път да се превърне в поредния блокбъстър в пространството на мемекойните. 

След новината за Roaring Kitty и лекия застой на пазара, инвеститорите масово се насочват към предварителните продажби като тази на мултиверижния DOGE токен. С над $15 милиона събрани досега, Dogeverse определено привлича вниманието на крипто ентусиастите от цял свят.

Освен това се появиха новини (не се знае доколко са верни), че $DOGEVERSE ще приключи своето успешно ICO още през този уикенд, което вкарва FOMO в много инвеститори, че ще изпуснат “златния шанс” да купят токени на ниска цена.

Всички популярни Doge монети като Dogecoin, Shiba Inu, Dogwifhat, Bonk, Floki и Baby Doge Coin отбелязват спад на дневна база, което навежда на мисълта, че не е най-удачното време за тях и можем да станем свидетели на нещо много интересно в следващите часове и дни през уикенда.

Купете $DOGEVERSE

Ще се разпродаде ли Dogeverse още този уикенд?

Слуховете, че предварителната продажба на Dogeverse ще приключи още този уикенд, допълнително подклаждат интереса към проекта. Инвеститорите осъзнават, че това може да е последният им шанс да се сдобият с токените на текущите атрактивни цени.

Dogeverse вече се превърна в истински хит в много части на света, особено в Япония. Уникалната концепция за съчетаване на популярния Doge образ с идеята за мултивселена очевидно резонира с широк кръг потребители.

Ако слуховете за предстоящата разпродажба се окажат верни, можем да очакваме истински наплив от купувачи през следващите дни. Всеки, който е следял отблизо крипто пространството, знае колко мощни могат да бъдат подобни събития за цената и популярността на даден токен.

Вече видяхме как големият хайп около криптовалути като GameStop доведе до над 10Х скок само в рамките на седмица, така че шансовете за огромен ръст в часовете след листинга въобще не е изключен, особено ако от проекта решат да “изгорят” малко токени и да привлекат нови членове, което е доста популярно напоследък сред конкурентите на Dogeverse.

Струва ли си да стейквам Dogeverse в момента?

Разбира се, феновете на пасивния доход от криптовалути винаги обичат да избират токени за дългосрочно задържане.

В крайна сметка едно от най-атрактивните предимства на Dogeverse са високите годишни стейкинг награди от цели 55%. Това е значително повече в сравнение с утвърдени криптовалути като Polkadot и Solana, което прави стейкването изключително примамливо.

Интересен факт обаче е, че мнозинството инвеститори предпочитат да купуват Dogeverse през алтернативни блокчейн мрежи, вместо директно през Етериум. Причината е проста – по-ниските такси позволяват закупуването на по-големи количества токени.

Освен това се наблюдава и засилен интерес от страна на крипто китове, които масово акумулират Dogeverse в значителни размери от над $1000. Това е знак, че големите играчи виждат сериозен потенциал в проекта и са готови да заложат солидни суми.

Ранните инвеститори със сигурност са стейкнали поне 80% от токените си, но ако ще купувате Dogeverse сега, по-скоро вашият фокус трябва да е към покупка на евтина верига и да изчакате листването на крипто борсите, за да може потенциално да генерирате печалби.

Предвид огромния брой меме криптовалути, не сме сигурни дали новите инвеститори ще държат своите токени в рамките на повече от месец. Забелязва се и тенденция на закупуване на токени от вече инвестирали в проекта, което е още един добър атестат.

Купете $DOGEVERSE

Как да закупя в 4 стъпки?

Ако искате да закупите $DOGEVERSE преди да е приключила предварителната продажба, то ще можете да го направите в няколко стъпки:

  1. Посетете официалния уебсайт на Dogeverse и се свържете с предпочитания от вас крипто портфейл.
  2. Изберете през коя блокчейн мрежа желаете да извършите покупката – Етериум, BNB Chain, Polygon, Solana, Avalanche или Base.
  3. Въведете сумата, която искате да инвестирате, и потвърдете транзакцията. Не забравяйте да се съобразите с наличните токени в портфейла ви.
  4. След успешното финализиране на поръчката, закупените Dogeverse токени ще бъдат прехвърлени към вашия портфейл. Оттам лесно можете да ги заложите за стейкинг, ако желаете.

Купете $DOGEVERSE


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Топ 5 алтернативи на Биткойн с несравним потенциал – открийте скритите скъпоценни камъни

Ентусиастите на криптовалути често търсят обещаващи активи отвъд Биткойн. Някои алтернативи притежават уникални качества, показващи силен потенциал за бъдещ растеж.

24.07.2024 16:32 5мин. четене

Крипто обучителната платформа 99Bitcoins навлиза в последната фаза на предпродажбата си. Събира $2.5 милиона

Водещата платформа за крипто образование, 99Bitcoins ($99BTC), навлиза в последния етап на предварителната си продажба и ще завърши усилията за набиране на средства до 6 август.

24.07.2024 15:15 5мин. четене

XRP е в центъра на вниманието след слуховете за сетълмент; експерт все още смята, че DTX и ADA са по-добри покупки под цената от $1

Внимателно наблюдаваната правна битка между Ripple (XRP) и Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) привлече голямо внимание, особено след неотдавнашните слухове за възможно споразумение.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Тази AI криптовалута отразява Solana преди 10x ралито, ето защо крипто ентусиаст я смята за следващия NEAR Protocol

Готови ли сте за случай на дежавю? Algotech (ALGT), иновативна платформа, използваща изкуствен интелект за алгоритмична търговия, преживява рязък скок на интереса, който има невероятна прилика с фазата на Solana (SOL) преди ралито.

24.07.2024 9:00 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.