НАЧАЛО Прессъобщения

Защо Dogecoin (DOGE) и Tradecurve (TCRV) поскъпват?

май 19, 2023 19:29 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо Dogecoin (DOGE) и Tradecurve (TCRV) поскъпват?

Тъй като крипто пазарът преминава през период на корекция, два проекта се открояват сред останалите: Dogecoin и Tradecurve.

Търговската активност на Dogecoin счупи пазарния рекорд от 650,000 трансакции за един ден, което предполага, че инвеститорите в Dogecoin очакват рали през май. Междувременно цената на Tradecurve се е повишила с 20%, а само за 11 дни са продадени над 20 милиона токена.

Dogecoin остава най-силната меме криптовалута

Въпреки че някои анализатори се съмняват в Dogecoin поради неотдавнашното понижение на цената му, инвеститорите показаха, че остават бичи настроени, като за 24 часа бяха извършени над 650,000 трансакции с Dogecoin. Този нов пазарен рекорд накара цената да се възстанови леко след месец на седмични спадове.

Dogecoin – криптовалутата на народа

Dogecoin помогна на милиони хора да се запознаят с криптовалутата. Забавното му възприемане заедно с голямата историческа възвръщаемост са привлекателни за масовата аудитория, докато голяма част от пазара на DeFi остава прекалено сложен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В социалните медии Dogecoin е разпознат от притежателите на криптовалути и други, и има една от най-активните общности в света. Тази общност се състои не само от инвеститори, но и от публични личности като Илон Мъск и Виталик Бутерин (съосновател на Етериум).

Защо да купите Dogecoin?

  • Dogecoin вече може да се използва за покупки от хиляди дигитални магазини, като слуховете сочат, че Amazon скоро може да приема Dogecoin за плащания
  • Dogecoin се предлага на борси по целия свят, което улеснява покупката му
  • При цена от само $0.07198 за токен Dogecoin има изключително ниска бариера за влизане и е достъпен за нови инвеститори

Tradecurve: Новата борса, за която инвеститорите говорят

Tradecurve е иновативен DeFi проект, който привлече вниманието на крипто китовете по време на предварителната си продажба. Tradecurve е децентрализирана хибридна борса, на която инвеститорите могат да купуват редица класове активи от една сметка. Платформата съчетава традиционните финансови опции с DeFi, като позволява на инвеститорите да купуват CFD-та, акции, стоки и други, използвайки криптовалута.

Като се има предвид неотдавнашният скандал с FTX, Tradecurve предлага сигурна алтернатива, при която инвеститорите контролират своите активи. Нейният обмен е напълно децентрализиран и достъпен независимо от местоположението на инвеститора. За да започнете работа, не се изискват никакви KYC проверки или проверки на историята. Вместо това инвеститорите свързват своите портфейли, депозират криптовалути, търгуват и се изключват, като при това остават анонимни.

Tradecurve ще въведе и три уникални функции, за да подобри потребителското си изживяване.

Първата е алгоритмична търговия с изкуствен интелект. Тази абонаментна услуга позволява на инвеститорите да се възползват от печеливши системи за търговия с изкуствен интелект, за да увеличат печалбите си.

Втората е копираща (“copy”) търговия. Също разработена като абонаментна услуга, копиращата търговия позволява на инвеститорите да изучават и да се учат от най-добрите търговци на пазарите, като в процеса копират техните сделки.

Последната функция, предлагана от Tradecurve, е академията на Tradecurve в метавселената. В тази академия новите инвеститори могат да се запознаят с основите на търговията, както и със стратегии за максимизиране на възвръщаемостта.

Очаква се Tradecurve да поскъпне 50x по време на предварителната продажба

В момента Tradecurve (TCRV) се намира във втория етап на предварителната си продажба, като цената му се увеличи с 20% след разпродажбата на първия етап. Токените TCRV могат да се използват за намалени цени за абонамент и търговия, както и за възможности за стейкинг и ВИП акаунти.

Само 40% от предлагането на 1,800,000,000 TCRV токена ще бъдат продадени на обществеността по време на предварителната продажба на Tradecurve, което постави токените в изключително високо търсене. Ако сегашният ѝ растеж продължи, анализаторите смятат, че растежът на Tradecurve може да повтори този на Binance, като само след няколко години Tradecurve ще се конкурира с някои от водещите световни борси.

За повече информация относно токените за предварителна продажба на $TCRV:
Натиснете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ерата на AI криптовалутите се води от Avorak AI, привличайки инвеститори от потребителската база на Шиба Ину и Dogecoin

Крипто пространството се развива бързо и в града има нова тенденция, която привлича вниманието на инвеститорите.

юни 10, 2023 17:00 4 мин. четене

Tamadoge стартира Play-to-Earn Android приложение, цената скача с до 30Х?

Екипът на Tamadoge обяви, че неговата популярна гейминг платформа Tama Arcade вече е достъпна на Android смартфони и таблети чрез нов софтуер, който може да бъде свален безплатно от приложениетo Google Play.

юни 10, 2023 14:03 4 мин. четене

Google Bard прогнозира цената на Cardano – Експертите казват, че предварителната продажба на Collateral Network е по-печеливша Биткойн майнинга

Google Bard с положителни, но несигурни прогнози за Cardano, докато експертите препоръчват да се инвестира в Collateral Network вместо в добив на Биткойн.

юни 9, 2023 19:00 3 мин. четене

XRP планира да детронира Етериум: Tradecurve вече надминава Binance

Витсе Уинд, разработчик и участник в XRP Ledger (XRPL), сподели мнение за разликата между екосистемите XRPL и Етериум или Етериум Виртуална Машина (EVM), свързана с въвеждането на нови идеи.

юни 9, 2023 18:55 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.