НАЧАЛО Прессъобщения

Горещо DeFi лято очаква търговците със Solana, Polkadot и Avorak AI

20.05.2023 7:15 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Горещо DeFi лято очаква търговците със Solana, Polkadot и Avorak AI

DeFi бързо се превръща в мощна сила, с която трябва да се съобразяваме в световната финансова индустрия, и изглежда, че DeFi лятото на 2023 г. се разгаря както никога досега.

От 2020 г. насам всяко DeFi лято бележи началото на нова ера, доминирана от иновации, приемане и напредък. С многобройните възможности за печеливши инвестиции, представящи портфейлите им, Solana, Polkadot и Avorak AI са три платформи, които трейдърите внимателно проучват, за да увеличат печалбите си.

Avorak AI

Avorak AI (AVRK) е решение от най-висок клас, създадено за блокчейн. Ерата на криптовалутите с изкуствен интелект бързо се разраства и прави революция на крипто арената, по начина, по който AI влияе на автомобилната, аерокосмическата, строителната, образователната и здравната индустрия. Според CryptoTV тенденцията за ИИ е бъдещето и ще бъде движещата сила на DeFi лятото.
Avorak AI разгръща решение на едно място за крипто трейдърите, които искат да изпълняват бързо печеливши сделки. Avorak Trade bot помага за задълбочено проучване, като следи пазарите 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и анализира купища данни, за да идентифицира точни ценови индикатори. Инструментът с изкуствен интелект може автоматично да изпълнява сделки въз основа на персонализирани потребителски параметри.

Собственият токен на Avorak, AVRK, помага на потребителите да изпълняват много функции, включително плащане за услуги и продукти, стейкинг, (yield farming) и др. AVRK е наличен на цена от $0.235 в шестата фаза на ICO, като е отбелязал 291,67% ръст спрямо първоначалната цена. Притежателите на ICO токени получават много предимства, включително бонуси, достъп до бета версията, приоритетен стейкинг и други. След като успешно одитира инфраструктурата си чрез два одита, Avorak AI привлече инвеститори, които видяха нейния потенциал. Много анализатори виждат в проекта потенциал за 100x, като се има предвид рекордното му ICO.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Много AI инструменти навлязоха в сферата на генерирането на съдържание, но се сблъскват с предизвикателства, свързани с повтарящи се текстове и плагиатство. Avorak представя Avorak Write, който използва база от естествени езици, за да генерира безпогрешно съдържание в различни стилове. Нейните усъвършенствани алгоритми на API гарантират оригинално и етично съдържание.

Какво е Polkadot (DOT)?

Polkadot (DOT) осигурява оперативна съвместимост между различни блокчейн вериги. Разработчиците могат да създават и управляват децентрализирани приложения (dApps) на различни вериги чрез една междуверижна екосистема. Свързаността на множество вериги позволява обединяване на споделената сигурност, което позволява на по-евтините вериги да бъдат по-сигурни, като по този начин се увеличава мащабируемостта на блокчейн инфраструктурата. Уникалният дизайн на Polkadot го превръща в солидна инвестиционна възможност. Анализаторите препоръчват на инвеститорите да се сдобият с данни в реално време за пазарната капитализация на DOT, цената на Polkadot, обема на търговията и друга релевантна информация, преди да инвестират в Polkadot. Инвеститорите трябва да проучат или да се консултират с професионалист, преди да инвестират в DOT и в който и да е дигитален актив. Avorak trade помага на инвеститорите с подробни проучвания и генерира сигнали за представянето на цената на Polkadot.

Добра инвестиция ли е Solana?

Добра инвестиция ли е Solana за търговците, които искат да се възползват от бума на DeFi? Solana, блокчейн от трето поколение (т.нар. “убиец на Етериум”), се стреми към висока мащабируемост, оперативна съвместимост и висока скорост на транзакциите. Тя е привлекателна опция за инвеститорите поради бързата си скорост на обработка на транзакциите. Тази ефективност и мащабируемост са от решаващо значение за изграждането на стабилни и ефективни децентрализирани приложения, които милиони потребители могат да използват без проблеми със забавянето. Ниските разходи за транзакции я правят идеална за плащания с ниска стойност и микротранзакции. Solana (SOL) има положителна пазарна перспектива за 2023 г. и се отличава сред 10-те най-големи дигитални актива. Криптоаналитиците смятат, че цената на SOL ще достигне $25 в края на годината. Здравата ѝ инфраструктура и фундаментални показатели предполагат потенциал в екосистемата на DeFi. Въпреки това инвеститорите трябва да предприемат задълбочено проучване, да се консултират с професионалист и да управляват адекватно риска си, когато инвестират в Solana или в друга криптовалута.

Заключение

С продължаващия растеж и приемане на DeFi бъдещето на финансите изглежда светло и обещаващо. Децентрализираните блокчейн мрежи Solana и Polkadot отбелязаха бърза глобална популярност благодарение на високата си мащабируемост, оперативна съвместимост и надеждни TPS. По подобен начин усъвършенстваните решения за изкуствен интелект и прогнозните анализи на Avorak AI предоставят на търговците надеждни сигнали и информация за пазарните движения.

Научете повече за Avorak AI и нейното ICO тук:
Уебсайт: https://avorak.ai
Купете AVRK: https://invest.avorak.ai/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Висша алткойн лига: Крипто експертите се насочват към KANG, SOL, TRX, VET и FTM в навечерието на халвинга на Биткойн

Въпреки че пазарът на криптовалути е известен със своята волатилност и непредсказуемост, определени фактори или събития могат да променят траекторията на всеки токен в положителна или отрицателна посока.

19.04.2024 9:02 5 мин. четене

Обемът на търсене на Algotech нараства с 350%, PEPE китовете забелязват това и правят инвестиция от $250,000

При Algotech, авангардна платформа за алгоритмична търговия, се наблюдава зашеметяващо 350% увеличение на обема на търсенето.

19.04.2024 9:00 4 мин. четене

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 8:13 4 мин. четене

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.