НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Какво е значението на Facebook в крипто екосистемата? - Майк Новограц говори по темата

МАЙ. 28, 2019 01:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Какво е значението на Facebook в крипто екосистемата? - Майк Новограц говори по темата

Главният изпълнителен директор и основател на Galaxy Digital Holdings Майк Новограц направи интересни изказвания по време на CNBC Squawk Box на 24-ти май.


Той обсъди пазара на криптовалути и се докосна до въздействието, което очакваният проект на Facebook ще има върху крипто пазара.

Майк Новограц също така постави под въпрос истинската стойност на златото и подчерта, че Биткойн се е утвърдил като ценност.

Той каза без колебание, че според него крипто зимата приключи.

Биткойн е на впечатляващ ход от 1-ви април, като цената е над два пъти по-висока. В рамките на месец, криптовалутата стигна от $ 4,100 до $ 8,800.

Майк даде интересен отговор на въпроса за присъщата стойност на BTC. Той отклони вниманието от флагманската криптовалута към златото. По доста интересен начин обясни, че ако вземем цялото злато, което е добито, и го поставим в три олимпийски плувни басейна, то ще ни даде пазарна стойност от $ 8.5 трилиона. Новограц също така подчерта, че хората не използват златото за нищо друго освен за бижута и показ на богатството си.

Той повдигна важен въпрос в момента, в който го попитаха за инвеститорите, които купуват Биткойн, като се има предвид, че много хора биват опарени по време на ценовите движения на пазара през миналата година.

Новограц обясни, че инвеститорите на дребно идват и си отиват и институциите се движат. Той продължи, казвайки, че фондове от най-големите университети в света - Йейл, Станфорд и Харвард - се занимават с крипто. 


Facebook е изключително важен за екосистемата.

Това каза Новограц. Той затвърди представата си, като заяви, че платформата е една от най-големите компании в света, а блокчейн проектът е индикация, че “крипто е част от нейното бъдеще”.

Той добави, че монетата на Facebook не е заплаха за Биткойн , а е по-скоро основен тласък за крипто-пространството.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Този протокол нарасна с над 1,500% за 10 дни

Появата на Boba Network предизвика някои установени L2 решения.Решенията на L2 виждат солидна доминантност от Arbitrum, но за второто място има ожесточена конкуренция от известно време.Някога това беш...
НОЕ. 28, 2021 19:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Shiba Inu навлиза в метавселената представяйки блокчейн гейминг

Shiba Inu, след като достигна най-високата си стойност от $0.000088, оттогава е в низходяща спирала и не успява да повтори възходящите си движения отпреди месец.Репутацията на Shiba Inu (SHIB) на "мем...
НОЕ. 28, 2021 13:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Този алткойн изглежда позициониран за нови върхове

Псевдонимният анализатор казва на своите последователи в Twitter, че графиката за решението за мащабиране на Етериум Polygon (MATIC) предполага, че предстои значителен скок на цените.“Не съм сигурен д...
НОЕ. 28, 2021 12:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в на...
НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света