НАЧАЛО Други

Защо топ счетоводните фирми навлизат в крипто сферата

ДЕК. 13, 2018 13:46 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо топ счетоводните фирми навлизат в крипто сферата

Нивото на ангажираност, което няколко счетоводни фирми проявяват за крипто и блокчейн пространството, се увеличава. Мнозина се чудят какви са причините за това.


Историята показва, че повечето предприятия съществуват, за да печелят, независимо от пазара или сектора, в който оперират.

Следващите причини могат да бъдат визирани за тази внезапна промяна в отношението на тези одиторски и счетоводни фирми като Deloitte и PwC към блокчейн и крипто пространството:
Парите са там

Човек може да си представи какво означава 10% увеличение на цената в цялостните приходи на една организация. ICO програмите успяха да привлекат повече от $12 милиарда за крипто пазара през първото тримесечие на тази година. Партньорите по тези проекти също се класират в приходите. Това показва, че пазарът става все по-голям, тъй като повече инвеститори са готови да депозират парите си там срещу всички коефициенти.
Правителствената позиция се променя

Преди, рядко можеше да се чуе за правителство, което поддържа позицията си по отношение на приемането на криптовалутите. В момента това се променя, тъй като дори световните органи като ООН, МВФ и Световната Търговска Организация въздействат върху тази революция.
Привлича по-големи имена

Броят на експертите в сферата на рисковия капитал се разраства и има нужда от тях да намерят място в това адаптиране, преди да загубят от печалбите на пазара, на които тези финансови експерти вече се радват, поради отсъствието им.
Става по-легитимноtron g>

Преди много хора смятаха, че пазарът не е привлякъл достатъчно правителствено законодателство и регулации, за да бъде легализиран. Понастоящем позицията се променя, което е помогнало да се наложи повече доверие в тези фирми, за да се запознаят с тази нова технология.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

SkyBridge събира $100 милиона за Algorand фонд - подава документи за ETF крипто компания

В разговор пред CNBC основателят на SkyBridge и бившият директор по комуникациите на Белия дом Антъни Скарамучи заяви, че фирмата е събрала над $100 милиона за наскоро обявения Algorand фонд. Той доба...
СЕП. 16, 2021 20:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Какво да очакваме от крипто пазара до края на 2021 година?

В ново интервю за Real Vision Finance Пал казва, че очаква Биткойн и крипто пазарите да претърпят значителен подем до края на годината.“Най-общо казано, последното тримесечие на годината е, когато идв...
СЕП. 16, 2021 19:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Cardano загатва за значителни партньорства в бъдеще

Негативната страна на крипто общността изрази съмнение дали това изобщо ще се случи, камо ли да се случи навреме. Независимо от това, с този основен момент, който вече официално мина, вниманието се на...
СЕП. 16, 2021 17:41 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

AMC ще приемат плащания в Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш

AMC Theaters, най-голямата верига киносалони в света, обяви, че ще приема повече криптовалути като метод на плащане до края на 2021 г. Криптовалутите, които ще поддържа, включват Биткойн, Етериум, Лай...
СЕП. 16, 2021 16:45 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света