НАЧАЛО Прессъобщения

Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

октомври 2, 2023 19:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо следващият бичи пазар на Bitcoin ще е различен? Струва ли си да се обмислят инвестиции в някои алтернативи?

Разгледайте инвестицията на Bitmain в BTC, успеха на MakerDAO (MKR) и потенциала на VC Spectra (SPCT), за да откриете най-добрата криптовалута, в която да инвестирате.

В постоянно променящия се свят на криптовалутите последните събития оформят пейзажа: от инвестицията за милиони на Bitmain в Core Scientific за добив на Биткойн до забележително постижение на MakerDAO и обещаващия възход на VC Spectra (SPCT).

Проучете тези значими събития в областта на криптовалутите и се възползвайте от възможностите, които те предоставят на инвеститорите. Коя е най-добрата криптовалута, в която да инвестирате: BTC, MKR или SPCT?

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Инвестицията на Bitmain за милиони долари подхранва прогнозата за цената на Биткойн

На 22 септември 2023 г. Bitmain, водещ производител на оборудване за добив на криптовалути, направи значителна инвестиция от $1 милион в Core Scientific, известна компания за добив на Биткойн.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалиът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Това развитие е на път да окаже значително влияние върху прогнозата за цената на Биткойн, тъй като подчертава ангажимента на Bitmain към екосистемата на Биткойн и решимостта ѝ да разшири влиянието си в бързо развиващия се пейзаж на криптодобива.

Значителната инвестиция на Bitmain в Core Scientific надхвърля обикновената финансова подкрепа; тя служи като категоричен вот на доверие в бъдещата оценка на Биткойн. Тъй като пейзажът за прогнозиране на цената на Биткойн остава динамичен, подхранван от нарастващия интерес към криптовалутата, това партньорство има за цел да даде възможност на Core Scientific, като потенциално повлияе на бъдещата ценова траектория на Биткойн.

Тези постижения са готови да оформят пряко динамиката на предлагането на Биткойн и потенциалната му бъдеща стойност. В периода от 22 септември до 24 септември 2023 г., след обявяването, цената на Биткойн (BTC) отбеляза спад от 0.8%, спадайки от $26,705 на $26,491. Този спад породи съмнения сред инвеститорите, като ги накара да се замислят: Безопасен ли е Биткойн? Ако не, кои са алтернативните, жизнеспособни инвестиции за 2023 г.?

MakerDAO надхвърля $3 милиарда в RWA активи

MakerDAO, водеща платформа за децентрализирано финансиране (DeFi), постигна значителен етап, като натрупа над $3 милиарда в Real World Asset (RWA). В рамките на 24 часа цената на MKR отбеляза рязък скок, който съвпадна с добавянето на $101 милиона в RWA към ескроу фонда DAI на MakerDAO.

Впечатляващо е, че това бележи седмото поредно увеличение на RWA активите този месец, което се отразява положително на цената на MKR. Цената на Maker (MKR) се повиши от $1,427 на $1,522 между 27 и 28 септември, което представлява 6.71% скок в цената на MKR.

В по-широк мащаб обаче Maker (MKR) отбеляза значителен скок между 21 и 28 септември, като се повиши от $1,301 на $1,522, отбелязвайки забележително 17% увеличение.

Инвеститорите остават да се чудят дали Maker (MKR) е добра криптовалута за покупка? Фокусът на MakerDAO върху RWA не само повишава стабилността на DAI, но и има положителни последици за целия пазар на стабилни монети. Постиженията на Maker (MKR) накараха пазарните експерти да прогнозират, че криптовалутата MKR ще продължи в бичия си ход до $1,900 през ноември 2023 г.

VC Spectra (SPCT): Изгряваща звезда в сферата на крипто инвестициите

За разлика от много крипто проекти, VC Spectra (SPCT) предизвика значителен ентусиазъм в сферата на криптовалутите, позиционирайки се като един от най-добрите алткойни, които трябва да се следят внимателно заради потенциала за добри печалби.

VC Spectra (SPCT) е пионерски децентрализиран хедж фонд, който защитава растежа на блокчейн индустрията чрез стратегически инвестиции, като същевременно осигурява впечатляваща възвръщаемост на своите инвеститори. VC Spectra (SPCT) се отличава с това, че идентифицира изключителни блокчейн и финтех проекти по време на ранните им етапи. Тази уникална стратегия гарантира на инвеститорите сигурен и печеливш път за инвестиции, като същевременно намалява потенциалните рискове.

В момента VC Spectra (SPCT) се намира в третата фаза на своята публична предварителна продажба, като предлага токени на цена от $0.033 всеки. Заслужава да се отбележи впечатляващата възвръщаемост на инвестициите (ROI) от 312.5% за ранните купувачи на токени от Етап 1, които са получили токени на цена $0.008, и значителната печалба от 200% за инвеститорите от Етап 2, които са придобили токени на цена $0.011.

VC Spectra е готова да запази силното си представяне, докато напредва към Етап 4, където SPCT токените ще бъдат достъпни на цена от $0.044. Нещо повече, прогнозите предвиждат, че стойността на VC Spectra (SPCT) ще продължи да нараства, докато достигне $0.080 на последния етап от предварителната продажба. Следователно, тези, които закупят SPCT на сегашната ѝ цена, могат да очакват впечатляваща печалба от 142.42%.

Това накара VC Spectra да се открои като най-добрата криптовалута, в която да инвестирате, благодарение на нейната полезност в реално време, съчетана с доходоносни печалби.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалиът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 2, 2023 15:22 3 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Предстоящо вълнение: Водещ криптоаналитик прогнозира, че цената на Dogecoin (DOGE) ще скочи до $1

Хората се вълнуват от неотдавнашната прогноза, в която се твърди, че цената на Dogecoin (DOGE) може да достигне $1, но дали тази прогноза не е прекалено оптимистична предвид настоящите пазарни условия?

декември 2, 2023 12:00 3 мин. четене

Еволюция на дигиталната валута: Фокус върху Ethereum и VC Spectra

В постоянно развиващия се пейзаж на дигиталните валути две имена се открояват със своите иновативни подходи и потенциал за бъдещ растеж: Ethereum (ETH) и VC Spectra (SPCT).

декември 2, 2023 9:46 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.