НАЧАЛО Други

Защо ламбото е символ на крипто ентусиастите?

ОКТ. 25, 2018 16:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо ламбото е символ на крипто ентусиастите?

Ламборджини отдавна е емблема на богатството сред крипто инвеститорите.

В италианската марка луксозни автомобили има много символика за крипто инвеститорите, които са на ръба на излизането от играта - кеш аут.


Докато инвеститорите се призовават да HODL, за да придобият достатъчно крипто и да направят ценна възвращаемост, кеш аута да купи Ламборджини е единственото изключение в този случай, което до голяма степен е одобрено в пространството на криптовалути.


Значение на ламбо традицията


През февруари 2018 г. интернет бе в окото на бурята, когато 35-годишният Питър Садингтън, ранен инвеститор на криптовалути, закупи Ламборджини Хуракан за $200 000 с 45 биткойна. Садингтън, който инвестира в BTC през 2011 г., в ранните години на флагманската криптовалута е закупил всички 45 BTC на по-малко от $115.

През декември, когато цената на BTC достигна своя връх, всеки Биткойн на Садингтън беше на стойност около $20 000. Разкривайки, че той е бил HODLER в продължение на осем години, той призова колеги инвеститори да направят същото.

Когато се пусне нов токен, инвеститорите започват със скептицизъм, поради възможността за нелегитимност върху стойността на крипто токена. Ламбо традицията, обаче, означава височината на бичи изблик; когато стойността на един токен скочи по-високо от първоначалната й стойност, което дава възможност на инвеститорите да спечелят големи суми.


Основателят на Етериум не е фен на ламбо традицията


Когато ламбо, често използван термин в крипто пространството, има доста дълбоко влияние сред крипто инвеститорите, отколкото повечето хора вероятно знаят. Терминът се опитва да предвиди кога пазарите на криптовалути ще достигнат междинен етап, който да позволи на притежателите на токени да закупят ламборджини.

Докато крипто инвеститорите продължават да се държат здраво за ламбо традицията, основателят на Етериум , Виталик Бутерин изрази своето неодобрение на тенденцията през 2017 г., когато meme картина на Бутерин като религиозен водач, протягащ ръце напред с ламбо в тях - символ, който има за цел допълнително да насърчава одобрението. В отговор на meme-то в Twitter, Бутерин каза:

Ако всичко, което постигаме, е ламбо meme-та и незрящи думи, тогава ще си тръгна. Въпреки че все още имам много надежда, че общността може да се насочи в правилната посока.

Няколко инвеститори в криптовалути са признали, че наистина няма никаква присъща стойност при закупуването на ламборджини. Въпреки това, намерението зад това действие остава едно от тези, с най-голямо значение за инвеститорите в крипто.https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Децентрализираните борси отчитат $100 милиарда месечен обем за ноември

Според таблото за данни на The Block, общата сума за ноември е приблизително $99.5 милиарда към 28-ми ноември. Месечните обеми се покачват, откакто достигнаха дъното за годината от $56.35 милиарда дол...
НОЕ. 29, 2021 20:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Китайска държавна медия предупреждава за рискове свързани с метавселената

В мнение, публикувано от държавния Economic Daily, се казва, че колкото по-гореща става метавселената, толкова повече обществеността трябва да остане спокойна.Авторът пише, че в бъдеще, когато техноло...
НОЕ. 29, 2021 14:14 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Мъж кръщава сина си на любимата си криптовалута

Неговият туит не остана незабелязан от главния изпълнителен директор на Input Output Чарлз Хоскинсън, който приветства бебето на света.Welcome baby cardano to the world https://t.co/oXNx1sUi22— Charle...
НОЕ. 29, 2021 12:32 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Казахстан обмислят изграждането на АЕЦ за копаене на криптовалути

Ядрената алтернатива за снабдяване на енергийната система на страната е доста непопулярна сред гражданите. Въпреки това президентът Касим-Жомарт настоява, че предложението има за цел "да увеличи прино...
НОЕ. 28, 2021 18:09 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света