НАЧАЛО Други

Защо 2019 е голяма година за крипто инвеститорите?

ДЕК. 11, 2018 16:57 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо 2019 е голяма година за крипто инвеститорите?

Крипто сцената непрекъснато се развива, като постоянно се разкрива стълб, върху който ще бъдат изградени глобални социално-икономически структури.

За технология, която все още е в ранна възраст, криптовалутите се адаптират от 2009 година, когато стартира най-голямата криптовалута в света - Биткойн.


Оттогава насам, крипто пространството се развива с високи темпове. 2018 определено ужаси търговците по много начини, но с идването на новата година, на търговците им се повдига адреналина, докато очакват 2019, която ще заличи настоящия мечи пазар.


Големи очаквания за 2019 година


Новата година със сигурност ще подхранва шепа събития и още по-важно ще бъде стартирането на повечето от дългоочакваните характеристики, които са създадени през 2018 година. Нарастването на институционалните инвеститори бе силно изразено тази година.

С проекти като Bakkt, които навлизат в крипто пространството, сигурно ще се увеличи покачването на цената и обема на търговията през следващите месеци.

Всъщност нарастването на тези институционални инвеститори бе потвърдено от Хънтър Хорсли, изпълнителен директор на първия световен фонд за криптовалути - Bitwise.

Изпълнителният директор разкри, че около 20% от клиентите му са удвоили инвестициите си. Независимо от мечите тенденции, тези инвеститори се придържат твърдо към растежа на пазара.

Хорсли отиде да разкрие, че "петната от кръв" по крипто пазара може да са принудили отделните търговци да се разплащат, но по отношение на институционалните инвеститори това е още една възможност да се доберат до многобройни цифрови активи, докато чакат възходящия тренд през 2019 година.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

5 съвета за висока продуктивност от Career Show

Постигането на висока продуктивност на работа обаче често се оказва сериозно предизвикателство. Нерядко задачите, които сме си поставили в началото на деня, не само че не намаляват, а дори се увеличав...
ОКТ. 16, 2021 12:14 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Бившата звезда на UFC Хабиб Нурмагомедов става представител на криптовалута

В съобщение, публикувано в профила му в Instagram, Нурмагомедов описва GMT като "най-напредналия токен в света".Той продължи да сравнява блокчейн с интернет, прогнозирайки, че блокчейн и Биткойн ще из...
ОКТ. 16, 2021 15:40 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Блокчейн геймингът набира популярност

Според доклада за блокчейн игри на DappRadar за Q3, уникалните активни портфейли, свързани с децентрализирани приложения за игри, достигат общо 754,000 за периода. Това представлява почти половината о...
ОКТ. 15, 2021 16:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пенсионен фонд в размер от $69 милиарда проучва крипто пространството

Стюарт Симънс, директор на QIC и отговорник за валутите, твърди, че държавната компания няма да инвестира много от самото начало поради липсата на регулаторна яснота относно криптовалутите в Австралия...
ОКТ. 15, 2021 14:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света