НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Ето защо тази криптовалута скочи с 2,300% само за седмица

МАЙ. 11, 2021 16:46 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Ето защо тази криптовалута скочи с 2,300% само за седмица

Бичите цикли на криптовалутния пазар могат да бъдат вълнуващи както за дневните трейдъри, така и за дългосрочните инвеститори, но скоростта, с която се движат цените, може да е предизвикателство за обещаващи нови проекти, които се стремят да хванат инерцията, преди цикълът да се разгърне .

Тази реалност доведе до някои проекти, изброени на борсите под формата на дългови токени (IOU), така че заинтересованите страни да могат да се включат в търговското действие, преди токенът да бъде официално пуснат. Polkadot (DOT) е един от най-известните примери за токен, преминал през този процес.


Casper (CSPR), блокчейн платформа, която се базира на алгоритъма за доказателство за участие, е сравнително нов проект, който се е възползвал от този IOU процес и той постигна значителни печалби от края на първичното си предлагане на монети на 7-ми април, когато ранните инвеститори бяха в състояние да се сдобият с алктойна за $0,03.Данните от CoinMarketCap показват, че цената на CSPR е скочила с 2,300% след 6-ти май, покачвайки се от минимума от $1,15 до рекордното ниво от $28 на 10-ти май, когато вълнението и обемът на търговията нараснаха.


Добавянето на големи борси предизвиква лудост


IOU токенът CSPR бе листнат малко след приключването на своето ICO на някои от по-малко известните борси с малък обем като BitZ, където се търгуваше в диапазон под $3 до началото на май.


Ценовите движения на токена започнаха да се засилват на 7-ми май, като обемите на търговията започнаха да се увеличават преди съобщението на 9-ти май, че CSPR ще бъде добавен на Huobi, шестата по големина борса за криптовалути.


Обемът на търговията на борсите, които изброяват CSPR, се е увеличил шест пъти след съобщението и това е повишило цената на токена 933x от цената по време на ICO-то.


Партньорствата сочат към значителен потенциал 


Като се погледне Twitter профила на проекта се разбира, че зад нарастващата стойност на токена има нещо повече от спекулативен шум, тъй като множество партньорства и разработки на протоколи показват, че Casper има силна основа и значителен потенциал за растеж.


След стартирането на основната мрежа на Casper на 31-ви март, протоколът обяви множество сътрудничества, включително партньорства с Terra Virtua, BIGtoken, WISeKey и Lead Ventures. Екипът инициира и стартирането на DEVvDAO, платформа, която издава безвъзмездни средства за разработка с отворен код в мрежата на Casper.


Протоколът също се възползва от фокуса си върху развитието и разширяването в Африка и Близкия изток, две области, които имат голям потенциал за растеж, който предлага блокчейн секторът.


Въпреки че Casper не е разпространен на големите борси, въодушевлението около токена и представянето на други IOU листинги като DOT доказват, че инвеститорите се интересуват от проекта.


Освен спекулациите на търговците, проектът вече има силни връзки с утвърдени криптофирми като BitGo и фактът, че има различни случаи на употреба, предполага, че има нещо повече от шум около скорошния скок на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (4)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Етериум до $25,000 - анализатор споделя прогнозата си

В ново видео Армстронг излага бичи сценарии за ETH, заявявайки, че има гориво за да изпревари Биткойн, преди настоящият бичи пазар да приключи. [Видяхме] невероятен възход за Етериум тази година....
ЮНИ. 12, 2021 19:49 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Тези малки криптовалути са на път към 100x растеж, според Ларк Дейвис (видео)

В ново видео Дейвис подчертава, че Polkadot и Kusama (KSM), тестовата мрежа за Polkadot, пускат своите паравериги.Параверигите и на двете платформи са форма на персонализиран блокчейн, който е специфи...
ЮНИ. 12, 2021 14:10 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

$4 милиона печалба от Dogecoin: Основателят на Етериум говори за инвестицията си

Виталик разкри, че е направил повече от $4 милиона от инвестиция в Dogecoin. Всичко това през 2016 г. И разбира се, Илон Мъск се съгласява с някои от неговите коментари.Всъщност, въпреки че беше впеча...
ЮНИ. 12, 2021 13:20 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Братът на министър-председателят на Канада раздава безплатен Dogecoin (DOGE)

За всеки, който не следи отблизо крипто пространството: шеговитата криптовалута, създадена през 2013 г. като конкурент на Биткойн, сега се превърна в шестия най-голям дигитален актив по пазарна капита...
ЮНИ. 11, 2021 17:39 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света