НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

НОЕ. 28, 2021 11:03 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Защо Cardano спадна с над 50% от върха си?

Токенът на мрежата Cardano е в многоседмичен болезнен спад.

ADA, основен роден актив на най-новата платформа за смарт договори Cardano, докосна $1.5 в многомесечния си спад. 


На 2-ри септември 2021 г. цената на ADA достигна рекордното си ниво от $3.10 в навечерието на активирането на неговата функционалност за смарт договори. Това голямо надграждане стартира в резултат на активирането на основната мрежа Alonzo с хард форк в средата на септември.


В същото време активирането му не успя да катализира поредната вълна от покачване на цената. Активът навлезе в многоседмичен спад. На 26-ти ноември 2021 г. той достигна най-ниското си ниво от 9-ти август.


Най-очевидният средносрочен катализатор за това движение е критиката към представянето на смарт договорите на Cardano. Жизнеспособността, скоростта и функционалността на тази система бяха атакувани от максималистите както на Етериум, така и на Биткойн.


Не Пропускай: Тези три алткойна демонстрират сила на фона на спада

По отношение на краткосрочните мечи катализатори, най-очевидният е премахването на ADA от eToro, основна платформа за търговия с деривати. eToro ограничи своите клиенти от САЩ да отварят позиции в ADA и Tron от 26-ти декември 2021 г.


Изобретателят на Cardano, Чарлз Хоскинсън, вече критикува решението на eToro и го приписа на липсата на глобален регулаторен стандарт в сферата на крипто и блокчейн.


Хоскинсън е сигурен, че 2022 г. ще бъде прекрасна година за неговата екосистема. Говорейки за пътната карта на проекта за следващата година, той я нарече “жива екосистема”.


Той нарича технологията на Cardano невероятна и твърди, че е в състояние да захрани “хиляди” продукти чрез “толкова много страхотни иновации”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (3)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света